Балъков води в Черноморец бивш вратар на Вердер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Балъков води в Черноморец бивш вратар на Вердер
Не разбирам какво толкова се възмущават някои колеги
Владо Стоянов бил ходил на проби в Динамо К. Браво, няма що, то и наш Хичо беше на проби в Арсенал... Балъков спирал развитието му, дрън-дрън. Това че в Черноморец ще дойде вратар, който ще повдигне класата на отбора не означава, че някой спира развитието на Стоянов. Нека да тренира, да показва качества и ще дойде и неговото време, още е млад и бъдещето е пред него.

Аз съм съгласен, че Стоянов не е нищо особенно!!!... "Вратаря е половин отбор!"..... не са го казали ей така! Трябва да е малко луд ( бе не съвсем малко )..... трябва да има авторитет, защитниците със затворени очи да изпълняват каквото казва ( ако е млад, затова трябва да е луд!!!)..... Определено прави грешки........ В Бургас разбират от вратари Шейтанов е от там, Господинов, беше надежда на България, преди да отиде в Литекс и да го опропастят ( поне кинти направи!)..... Брюел ( мисля че така му викат )...съм го гледал,....в Германия футбола е друг, как ще се разбира със защитниците?! идея нямам..... Ама за тези пари, колко ли играча можеха да вземат?!..... Апропо, в момента в България най-добрия вратар е Г.Петков на Левски!!! Гледам, че някои пишат за годините му, но трябва да знаят, че вратарите са като виното!!! .... 

Със сигурност Ви казвам,че с 10% от заплатата на Балъков като треньор щях да постигна по-добри резултати от него. Владко Стоянов не го ли искаха в Левски? Дано го вземат, че покрай балъка ще се съсипе.
plamak написа:Със сигурност Ви казвам,че с 10% от заплатата на Балъков като треньор щях да постигна по-добри резултати от него. Владко Стоянов не го ли искаха в Левски? Дано го вземат, че покрай балъка ще се съсипе.
Да бе да,

Напълно съм съгласен с тебе и си взимам думите назад.
А това за заплатата на Балъков дали е сигурно ? С такива пари за заплати се унищожава футбола у нас.
- Ticha
- Контакти:
kartago написа:Да бе да,, ако се махне Петков, от Митрев ще се учи нали?! ....
![]()
![]()
...... Това е шанс за него, друга школа, друг начин на игра, заставане и т.н. ........
![]()
![]()
Петков няма да се махне от Левски. Няма кой да го вземе на тия години...

- smash_the_reds
Ticha написа:kartago написа:Да бе да,, ако се махне Петков, от Митрев ще се учи нали?! ....
![]()
![]()
...... Това е шанс за него, друга школа, друг начин на игра, заставане и т.н. ........
![]()
![]()
Петков няма да се махне от Левски. Няма кой да го вземе на тия години...
Той е на годините на Карамфил Илчев!

Пак ще се засегне някой, ама казвам истината! Илчев е много слаб вратар!......... Да са живи и здрави моряците, че треньора им направи добра защита!!!!......... Обидно е, че при такъв потенциал в България, се подвизават такива вратари в А група, визирам още Арсов ( Ботев ), Тодоров ( Литекс ), Шейтанов ?! ( Миньор ).....( там пиша знаци, щото като си беше в Левски, май беше по-добър и от Петков, а сега?! )...... не знам имената на вратарите на Спартак Вн и на Локо Мездра......някой въобще направил ли си е труда, да се поразходи в Б и В група и да погледа?!..... Да си вратар, освен да си луд, си е природна дарба!.......опа, забравих и култовия Пиф на ЦСКА...., може и да е спасявал дузпи на Левски, но мое мнение, че не става за вратар, нисък е просто!!!!.......Но пък е "луд" и това му помага!!!......
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !