Новият треньор на ЧЕРНОМОРЕЦ е Петър Хубчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Новият треньор на ЧЕРНОМОРЕЦ е Петър Хубчев

Мнениеот fred » 19 дек 2010 23:27

MCMXIII написа:Най- хубавото е, че слуховете за смъртта на Черноморец бяха силно преувеличени! Мисля че Хубчев е добър и логичен вариант и ще пасне добре. Единственото което е неприятно, че имаме гостуване в Бургас за купата, но това е друга тема :)
Желая ви късмет Акули!

Мерси за добрите пожелания, успех и на вас!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 20 дек 2010 17:25

Нека да изчакаме първо да го назначат Хубчев , после да поработи и след това да му правим оценки . Към момента ... един недоказан треньор ще бъде заменен с друг - също недоказан . Добрата новина е , че няма да се налага да гледаме Зайци , Педерени , житни бегачи и други пенсионирани некадърници . Единствено за Андре ще съжалявам донякъде .

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 20 дек 2010 18:13

Спрете да се хабите, още е рано да се каже кой ще е треньор на отбора:
Треньорът на Черноморец ясен до 2 седмици

20-12-2010 Николай ТОТКОВ
Тема Спорт

Името на новия треньор на Черноморец ще стане известно до 4 януари, научи "Тема Спорт". Дотогава ще има пълна яснота и около трансферите в състава на бургазлии, напуснат преди няколко дни от мениджъра Красимир Балъков.
В медиите усилено се спекулираше, че Петър Хубчев вече е дал съгласието си да оглави акулите напролет. Наставникът на Черноморец Поморие обаче отрече тази информация. "Няма такова нещо, не знам откъде тръгна тази новина. Говорих с г-н Митко Събев преди дни, но не е ставало дума за Черноморец Бургас. Аз съм треньор на Черноморец Поморие и срещата ни беше заради този тим. Не ми е предлагано да поемам бургазлии", увери Хубчев.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 дек 2010 20:33

Conan написа:Нека да изчакаме първо да го назначат Хубчев , после да поработи и след това да му правим оценки . Към момента ... един недоказан треньор ще бъде заменен с друг - също недоказан . Добрата новина е , че няма да се налага да гледаме Зайци , Педерени , житни бегачи и други пенсионирани некадърници . Единствено за Андре ще съжалявам донякъде .

Конан. Няма защо да съжаляваш за Андре...Аз оставам в отбора. Мен и с топ не моАт ме мръднат.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 23 дек 2010 10:52

[center]Тони Велков ще бъде новият треньор на Черноморец Бургас
[/center]
Tони Велков ще е наследник на Краси Балъков на поста старши треньор на бургаския Черноморец, научи Гонг. Очаква се съвсем скоро Митко Събев да обяви назначението на новия наставник на „акулите”.

Бившият футболист на Локомотив София дълго време бе и помощник треньор в столичния клуб. За последно Тони Велков бе старши треньор на Миньор Перник, където направи много с пернишкия тим.

Тони Велков е избран, според информация на Гонг, в конкуренция с Петър Хубчев и Станимир Стоилов. Последните двама са имали по- големи финансови претенции в момент, в който в Черноморец се прави драстично намаление на бюджета за издържка на клуба. Затова Митко Събев се е спрял на Тони Велков, с който съвсем скоро ще бъде подписан и договор.

Очаква се Велков да направи основно селекцията за следващия полусезон от Черноморец Поморие, където играе и неговия син. Първо той ще трябва да разбере кои от досегашните играчи на бургаския клуб ще останат и кои ще напуснат.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=176511

Ужас ако Тони Велков ще ни е нов треньор дори синоптика беше по-добър избор.А ако не назначи добър треньор Събев спокойно може да кажем че ще се провалим сезона и пак ще гледаме европейските турнири по телевизията.С колко по-скъп ще е :evil:

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 23 дек 2010 11:58

Велков е човек с характер, нищо не разбираш.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 23 дек 2010 15:34

loko1 написа:Велков е човек с характер, нищо не разбираш.

и аз мисля че е много интелигентно момче разбиращо от футбол

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 23 дек 2010 22:00

hristo1306 написа:
loko1 написа:Велков е човек с характер, нищо не разбираш.

и аз мисля че е много интелигентно момче разбиращо от футбол

+1 от мен
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Върни се в “Черноморец”