Черен ден, Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Re: Черен ден, Черноморец

Мнениеот black&white » 09 дек 2010 09:58

Как пък реши, че Бургас не е футболен град и как аджеба Ст.Загора и Варна имат по-големи футболни традиции ???

И аз мисля така. Стара Загора и Варна имат шампиони и носители на купата, включително и актуалния носител. Специално в Стара Загора и публиката е доста, пък и на ниво. Мое мнение, де. Не си длъжен да се съгласяваш с него.
А иначе по темата за Черноморец - едва ли ще станат по-силни след промяната. Не виждам предпоставки това да се случи. "Собствена школа", "българи, милеещи за отбора" са хубави и романтични приказки, но отдавна отживели времето си, поне у нас. Може би, ако се започне действително работа с младите, при това професионално, след десетина години тези фрази отново ще придобият значение, но не и днес. Днес на власт са парите, които обикновено се дават за чужди анонимници. И се търси бързият успех. А ако искаш да играеш със собствени юноше в момента, Б и В група са насреща :)
Не знам кой е отборът на Бургас, не мога да преценя, а и не ми е работа да се изказвам за това. Нека вие, бургазлиите, сами си решите това. Но ми се иска да има силен отбор в Бургас, а и не само там. И не само един. Това е пътят нашият футбол да тръгне нагоре.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2010 10:32

За бургаската публика явно нямате отношение. Визирате само Черноморец ( последните години) и забравяте, че имаме и друг отбор, но майната му - ще се убедите. Иначе да вадя статистики от близкото минало на ст. Лазур на, който ходеха по 30 000 души на мач - мисля, че няма смисъл. Завършвали сме сезоните с по 15-16 000 средна посещаемост на мач. Надали и разбирате за какво пиша, но...ако Събев във всичките си грехове е правил нещо хубаво - то е, че поддържаше над 13 футболни ДЮШ формации ( виж официалната страница на Черноморец ). Най-малките деца са набор 2001. Всичките са с отделни треньори и играят в различни първенства. Треньори са футболисти от близкото минало на Бургаския футбол ( бивши играчи и на Нафтата и на Черноморец ). Изградените тревни терени и административна база на кампуса, която ще се довърши ( казвам го със сигурност, защото вече е платено на Танев ) не е малко. Обвиненията за безконтролно харчене на средства сигурно са верни, но от безконтролието ДЮШ на Бургас не е засегнато, напротив - развито е и то така, както никъде в България. Що се касае за мнението на бяло-черния колега, че истината за ДЮШ в БГ е различна - не е вярно. Точно тук в Бургас е предимството и най-хубавото от започнатия проект. Що се касае за вас ( подозирам, че си фен на Локо Пд) - вие не вървите по различен от Черноморец път.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

andrei_pavlov
Контакти:

Мнениеот andrei_pavlov » 09 дек 2010 19:43

ntodorov написа:За бургаската публика явно нямате отношение. Визирате само Черноморец ( последните години) и забравяте, че имаме и друг отбор, но майната му - ще се убедите. Иначе да вадя статистики от близкото минало на ст. Лазур на, който ходеха по 30 000 души на мач - мисля, че няма смисъл. Завършвали сме сезоните с по 15-16 000 средна посещаемост на мач. Надали и разбирате за какво пиша, но...ако Събев във всичките си грехове е правил нещо хубаво - то е, че поддържаше над 13 футболни ДЮШ формации ( виж официалната страница на Черноморец ). Най-малките деца са набор 2001. Всичките са с отделни треньори и играят в различни първенства. Треньори са футболисти от близкото минало на Бургаския футбол ( бивши играчи и на Нафтата и на Черноморец ). Изградените тревни терени и административна база на кампуса, която ще се довърши ( казвам го със сигурност, защото вече е платено на Танев ) не е малко. Обвиненията за безконтролно харчене на средства сигурно са верни, но от безконтролието ДЮШ на Бургас не е засегнато, напротив - развито е и то така, както никъде в България. Що се касае за мнението на бяло-черния колега, че истината за ДЮШ в БГ е различна - не е вярно. Точно тук в Бургас е предимството и най-хубавото от започнатия проект. Що се касае за вас ( подозирам, че си фен на Локо Пд) - вие не вървите по различен от Черноморец път.

+1

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2010 21:20

ntodorov написа:За бургаската публика явно нямате отношение. Визирате само Черноморец ( последните години) и забравяте, че имаме и друг отбор, но майната му - ще се убедите. Иначе да вадя статистики от близкото минало на ст. Лазур на, който ходеха по 30 000 души на мач - мисля, че няма смисъл. Завършвали сме сезоните с по 15-16 000 средна посещаемост на мач. Надали и разбирате за какво пиша, но...ако Събев във всичките си грехове е правил нещо хубаво - то е, че поддържаше над 13 футболни ДЮШ формации ( виж официалната страница на Черноморец ). Най-малките деца са набор 2001. Всичките са с отделни треньори и играят в различни първенства. Треньори са футболисти от близкото минало на Бургаския футбол ( бивши играчи и на Нафтата и на Черноморец ). Изградените тревни терени и административна база на кампуса, която ще се довърши ( казвам го със сигурност, защото вече е платено на Танев ) не е малко. Обвиненията за безконтролно харчене на средства сигурно са верни, но от безконтролието ДЮШ на Бургас не е засегнато, напротив - развито е и то така, както никъде в България. Що се касае за мнението на бяло-черния колега, че истината за ДЮШ в БГ е различна - не е вярно. Точно тук в Бургас е предимството и най-хубавото от започнатия проект. Що се касае за вас ( подозирам, че си фен на Локо Пд) - вие не вървите по различен от Черноморец път.

За да не съм голословен. Виж и прочети:
http://chernomoretz.sportal.bg/bg/pages/teams

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 11 дек 2010 13:43

ntodorov написа:Как пък реши, че Бургас не е футболен град и как аджеба Ст.Загора и Варна имат по-големи футболни традиции ??? :roll:

а ти по какво реши, че е? стара загора определено може да се смята за футболен град, но варна и бургас ... доста трудно. ако говориш за бъдеще време, може би ... някой ден.
един футболен град не "възникава" просто ей така, от нищото. два са факторите, за да се обособи като такъв - "отседналостта и миграцията". това не е моя мисъл, а на друг човек, но ако се замислиш малко и попрехвърлящ нещата, може би ще достигнеш до онова, което се нарича идентичност - местна, градска, селска или квато искаш.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 дек 2010 14:41

pucky написа:
ntodorov написа:Как пък реши, че Бургас не е футболен град и как аджеба Ст.Загора и Варна имат по-големи футболни традиции ??? :roll:

а ти по какво реши, че е? стара загора определено може да се смята за футболен град, но варна и бургас ... доста трудно. ако говориш за бъдеще време, може би ... някой ден.
един футболен град не "възникава" просто ей така, от нищото. два са факторите, за да се обособи като такъв - "отседналостта и миграцията". това не е моя мисъл, а на друг човек, но ако се замислиш малко и попрехвърлящ нещата, може би ще достигнеш до онова, което се нарича идентичност - местна, градска, селска или квато искаш.

Молим ? Я, отново, че не разбрах... :roll: Прости моята несхватливост. :(

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 11 дек 2010 15:54

кажи ми какво е според теб "футболен град", за да стане някакъв диалог, а не аз да си пея едно, а ти да знаеш друго ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 дек 2010 21:12

pucky написа:кажи ми какво е според теб "футболен град", за да стане някакъв диалог, а не аз да си пея едно, а ти да знаеш друго ;)

...град в, който всички са футболисти с изключение на един, който им е кмет... :|

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 12 дек 2010 14:33

ntodorov написа:
pucky написа:кажи ми какво е според теб "футболен град", за да стане някакъв диалог, а не аз да си пея едно, а ти да знаеш друго ;)

...град в, който всички са футболисти с изключение на един, който им е кмет... :|

хахаха изкърти корниза с тоя лаф :)
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Върни се в “Черноморец”