Как пък реши, че Бургас не е футболен град и как аджеба Ст.Загора и Варна имат по-големи футболни традиции ???
И аз мисля така. Стара Загора и Варна имат шампиони и носители на купата, включително и актуалния носител. Специално в Стара Загора и публиката е доста, пък и на ниво. Мое мнение, де. Не си длъжен да се съгласяваш с него.
А иначе по темата за Черноморец - едва ли ще станат по-силни след промяната. Не виждам предпоставки това да се случи. "Собствена школа", "българи, милеещи за отбора" са хубави и романтични приказки, но отдавна отживели времето си, поне у нас. Може би, ако се започне действително работа с младите, при това професионално, след десетина години тези фрази отново ще придобият значение, но не и днес. Днес на власт са парите, които обикновено се дават за чужди анонимници. И се търси бързият успех. А ако искаш да играеш със собствени юноше в момента, Б и В група са насреща

Не знам кой е отборът на Бургас, не мога да преценя, а и не ми е работа да се изказвам за това. Нека вие, бургазлиите, сами си решите това. Но ми се иска да има силен отбор в Бургас, а и не само там. И не само един. Това е пътят нашият футбол да тръгне нагоре.