Балъков освободен от Черноморец !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Балъков освободен от Черноморец
Тия момчета с 1-2 изключения далеч не са "ваши" 

-
dodo7271 написа:Dust написа:Следващият треньор според мен ще е Станимир Стоилов, в Бургас има всичко каквото той иска да има в един клуб за нормална работа.
Вече нямат. Най-важното е, че парите са драстично намалени. Това означава, че чужденците си тръгват и на тяхно място идват звездите на Черноморец Поморие.
Ти това звездите ли ти го говорят или си си ясновид

В крайна сметка, това, което се случва е лошо за българския футбол. Левски и Литекс се нуждаят от по-сериозна конкуренция, а сега остана май само Локо Пд. И все пак си мисля, че вината не е Балъков, а на Митко Събев, който се оказа един грандоман, без капка покритие на претенциите си.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
veseo написа:maldin1 написа:Мислех да не пиша ама, вие всичките които съжалявате сериозно ли си мислите,че е дошъл в Бургас за "каузата",а не за парите? С тия пари Херо щеше да е шампион 3 години подред."Arrivederci" на поредния ГМО във футбола.
Сигурен съм, че и ти ходиш на работа, за да работиш, а не за парите. Ако не си пъпчив тийнейджър, или айляк студент, разбира се
А ти сигурно никога не си бил студент

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Bobo_87 написа:Енис Хайри в Левски !!!
Ако вземем този и Венков в Левски, вече няма да има какво да се притесняваме отзад!
- blue avalanche
- Контакти:
tarikat написа:А к'ва е причината да спрат кранчето с мангизите?
"Петрол Холдинг" спира издръжката на клуба!
-
- Контакти:
Защо решихте, че парите на Митко Събев са свършили. В днешната класация на вестник "Пари" е вторият по богатство човек в страната с над 400 млн.лв. капитали.
blue,lagoon написа:Поредния балон се спука! Няма лошо! Ред е на Литекс!
Литекс кой холдинг ги издържа и ти не искаш ли да има повече отбори които да са конкурентни или ти липсват времената преди 1989 година, когато се гледаше само за два отбора?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
Вече нямат. Най-важното е, че парите са драстично намалени. Това означава, че чужденците си тръгват и на тяхно място идват звездите на Черноморец Поморие.[/quote]
[/quote]
Не, Митко Събев ми го говори, комплексар.[/quote]
Пийни нещо за успокоение че си напрегнат май
Като убиждаш го прави с интелект като мен 

Не, Митко Събев ми го говори, комплексар.[/quote]
Пийни нещо за успокоение че си напрегнат май

Проблема е обаче,че не Събев даваше парите досега ,а се точиха парите на Петрол,а оттам всички ние ги плащахме...Така,че разликата с Литекс е огромна,където просто наистина Ганчев и компаниите му си финансират отбора.
Иначе е много лесно с чужда пита помен да правиш.
Иначе е много лесно с чужда пита помен да правиш.