Балъков освободен от Черноморец !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Балъков освободен от Черноморец

Мнениеот Ballancee » 07 дек 2010 16:08

Dust написа:Следващият треньор според мен ще е Станимир Стоилов, в Бургас има всичко каквото той иска да има в един клуб за нормална работа.

Нищо няма да направи и Стойлов , Балъков си беше прекрасен вариант , пролетта ще видите как рязко ще тръгнат на доло.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 07 дек 2010 16:09

dodo7271 написа:
Dust написа:Следващият треньор според мен ще е Станимир Стоилов, в Бургас има всичко каквото той иска да има в един клуб за нормална работа.

Вече нямат. Най-важното е, че парите са драстично намалени. Това означава, че чужденците си тръгват и на тяхно място идват звездите на Черноморец Поморие.

Какво лошо има в това да играят наши момчета?
В Черноморец от настоящият състав само Хайри става, всички останали чужденци са куци магарета.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 07 дек 2010 16:10

А к'ва е причината да спрат кранчето с мангизите? :x

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 дек 2010 16:11

dodo7271 написа:

Вече нямат. Най-важното е, че парите са драстично намалени. Това означава, че чужденците си тръгват и на тяхно място идват звездите на Черноморец Поморие.

Май си много прав, колега. ;) Панчаревци наистина трябва да почерпят - Локо Сф също дава заден и ЛЕ догодина вече не е мираж. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 дек 2010 16:13

Ballancee написа:

Нищо няма да направи и Стойлов , Балъков си беше прекрасен вариант , пролетта ще видите как рязко ще тръгнат на доло.

Чака ни интересна пролет... Абе момчета идва коледа, идват празници - нека сме позитивни. Няма незаменими хора на този свят. Нека не "погребваме" и човека. Нека изчакаме, нека се разчуе и после да пишем. Мисля, че до 2-3 часа - ще стане ясно кой и какво се мъти в Черноморец.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 дек 2010 16:14

"Черноморец изненадващо прекрати договора на аржентинския нападател Адриан Фернандес, който до скоро минаваше за любимец на треньора Красимир Балъков.
Фернандес навърши 30 години в края на ноември, а малко след това бил извикан от ръководството и му било съобщено, че контрактът му ще бъде прекратен. Официално документите ще бъдат оформени на следващото заседание на Арбитражния съд към Българския футболен съюз."
Да влезе следващият,моля!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 дек 2010 16:14

tarikat написа:А к'ва е причината да спрат кранчето с мангизите? :x

Първата причина за, която се сещам е..., че ги няма :? :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bobo_87
Контакти:

Мнениеот Bobo_87 » 07 дек 2010 16:15

Енис Хайри в Левски !!! ;)

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 07 дек 2010 16:17

Събев просто се изхвърли с тези нереални бюджети, при това с парите на "Петрол", а не с лични негови.От всичките "медиини бомби" които валяха като дъжд от квартал "Лазур" единственото което реално се направи беше да се замени покритието на стадиона от естествсено в изкуствено и после пак в естествено, а се говореше за кампуси, за нов стадион за няколкостотин милиона и т.н....Последните няколко години "Петрол" е на огромна загуба и от фалит се спаси защото разпродаде почти всичките си активи. Поне за мене се случва най-логичното, а именно Черноморец да изпадне след година-две...по същата схема която Събев успешно приложи да унищожи Нефтохимик.
Последна промяна от velez на 07 дек 2010 16:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 дек 2010 16:18

Dust написа:Какво лошо има в това да играят наши момчета?
В Черноморец от настоящият състав само Хайри става, всички останали чужденци са куци магарета.

Гроздето е кисело май, а колега?! ;) С вашите момчета ще се борите единствено за място в шестицата, вЕрвай ми. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Черноморец”