Балъков освободен от Черноморец !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Балъков освободен от Черноморец
Леле колко злоба се излива тук. Ами ако не е вярно. Ако остане на поста си и Черноморец пак опердаши провенциалните отбори далеч от морето, тогава какво правим. Не бил треньор, не бил такъв не бил онакъв, че кой за вас тука драскащите е добър за треньор в България. Май няма такъв , или вие сте по велики щото сте зад клавиатурите. За злобата няма почивен ден.
-
- Контакти:
То само с надиграване на големите отбори не става! Ако си голям треньор след като биеш Левски, ЦСКА и т.н., то срещу Миньор, Академик и всичките слабаци не би трябвало да ти мърда по 2-3:0 всеки мач. 

Ако е вярно,честито на всичко фенове и на Черноморец и на Нефтохимик.Дано всичко си дойде на мястото-вашия отбор както винаги да разчита на млади български момчета,а Нефтохимик да се върне у дома и лека по-лека да се катери по етажите на бг футбола за да се върне на мястото си.Смятам,че и ако всичко това се случи ще се приключи с малоумната война между двете агитки и след няколко години ще гледаме истинско бургаско дерби на ниво А група

нека тези които твърдят,че балъков имал визия да дадат някакъв пример все пак.това което аз се сещам е ,че примамваха публиката с безплатен вход,кебапчета и кифтета.едва ли това може да се нарече визия за развитието на клуб.въобще смешно е да се говори,че човек като балъков със супер селския си акцент може да даде въобше някаква визия

Това пък защо? Пълеш шок
Страхотни игри на Черноморец тази есен, не виждам никакви причини заради това да са го уволнили. Може би кранчето на Петрол се затяга?

Страхотни игри на Черноморец тази есен, не виждам никакви причини заради това да са го уволнили. Може би кранчето на Петрол се затяга?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
smith12 написа:нека тези които твърдят,че балъков имал визия да дадат някакъв пример все пак.това което аз се сещам е ,че примамваха публиката с безплатен вход,кебапчета и кифтета.едва ли това може да се нарече визия за развитието на клуб.въобще смешно е да се говори,че човек като балъков със супер селския си акцент може да даде въобше някаква визия
Ето ти няколко примера:
Построяването (или поне опита за строеж) на съвременна детско - юношеска школа.
Създаването на скаутска мрежа за привличане на качествени чужденци.
Пълна реорганизация на клуба и доближаването му до западни образци (като структура)
Това с кебапчетата и безплатния вход е глупост, но истината е, че Балъков направи много за да направи Черноморец отново популярен в града и региона. Ако скоро си ходил по южното черноморие - пълно е с реклами на клуба.
Създаването на фен-клубове
Той се опитва да направи неща, които всички български клубове трябва да имат. Проблемът е в манталитета на българина - всички се хвърляме да го оплюваме и ругаем, защото е по-богат от нас, защото е по-успял от нас, защото е по-талантлив от нас. А за парите, които взимал - ами естествено ще взима, какво искате? Той да не е майка Тереза, та да работи без пари?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- lionel_messi
- Контакти:
ehh написа:Това пък защо? Пълеш шок![]()
Най-вероятната причина за раздялата с Красимир Балъков е сериозното орязване на бюджета, което подготвят шефовете на Черноморец. Очаква се парите в бургаския клуб да бъдат намалени до 4 милиона лева годишно, като се очаква договорите на всички чужденци в отбора да бъдат прекратени и тимът да залага на български футболисти и продукти на вече работещата школа. Възможно е в първия тим да бъдат привлечени някои от най-добрите футболисти на сателита на Черноморец от Поморие, който е сред лидерите в източната "Б" група.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
Това ли е краха на новото начало в Бургас?
На мен лично ми стана много тъпо като разбрах,а за тези дето разбират от футбол ще ги помоля да кажат кой от отборите освен Локо успя срещу некадърния Балъков!?
- драги ми драскачи!
Той даде едно интервю преди време,в което заяви че не е проблем с тези пари да спечели първенството,иска да развие структура и да създаде отбор!!!
Само за справка....вземете ШАМПИОНА от Ловеч
На мен лично ми стана много тъпо като разбрах,а за тези дето разбират от футбол ще ги помоля да кажат кой от отборите освен Локо успя срещу некадърния Балъков!?
- драги ми драскачи!
Той даде едно интервю преди време,в което заяви че не е проблем с тези пари да спечели първенството,иска да развие структура и да създаде отбор!!!
Само за справка....вземете ШАМПИОНА от Ловеч

You`re My Wicked Live
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Тъкмо видяхме нещо хубаво и пак се осрахме