Балъков освободен от Черноморец !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Re: Балъков освободен от Черноморец

Мнениеот invader10 » 07 дек 2010 15:33

Леле колко злоба се излива тук. Ами ако не е вярно. Ако остане на поста си и Черноморец пак опердаши провенциалните отбори далеч от морето, тогава какво правим. Не бил треньор, не бил такъв не бил онакъв, че кой за вас тука драскащите е добър за треньор в България. Май няма такъв , или вие сте по велики щото сте зад клавиатурите. За злобата няма почивен ден.

N.Katsarov
Контакти:

Мнениеот N.Katsarov » 07 дек 2010 15:33

То само с надиграване на големите отбори не става! Ако си голям треньор след като биеш Левски, ЦСКА и т.н., то срещу Миньор, Академик и всичките слабаци не би трябвало да ти мърда по 2-3:0 всеки мач. ;)

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 07 дек 2010 15:34

Ако е вярно,честито на всичко фенове и на Черноморец и на Нефтохимик.Дано всичко си дойде на мястото-вашия отбор както винаги да разчита на млади български момчета,а Нефтохимик да се върне у дома и лека по-лека да се катери по етажите на бг футбола за да се върне на мястото си.Смятам,че и ако всичко това се случи ще се приключи с малоумната война между двете агитки и след няколко години ще гледаме истинско бургаско дерби на ниво А група :) :!:

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 07 дек 2010 15:35

абсолютно самоубийство на черноморци
Изображение

smith12

Мнениеот smith12 » 07 дек 2010 15:35

нека тези които твърдят,че балъков имал визия да дадат някакъв пример все пак.това което аз се сещам е ,че примамваха публиката с безплатен вход,кебапчета и кифтета.едва ли това може да се нарече визия за развитието на клуб.въобще смешно е да се говори,че човек като балъков със супер селския си акцент може да даде въобше някаква визия
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 дек 2010 15:44

Това пък защо? Пълеш шок :shock:
Страхотни игри на Черноморец тази есен, не виждам никакви причини заради това да са го уволнили. Може би кранчето на Петрол се затяга?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 дек 2010 15:45

smith12 написа:нека тези които твърдят,че балъков имал визия да дадат някакъв пример все пак.това което аз се сещам е ,че примамваха публиката с безплатен вход,кебапчета и кифтета.едва ли това може да се нарече визия за развитието на клуб.въобще смешно е да се говори,че човек като балъков със супер селския си акцент може да даде въобше някаква визия

Ето ти няколко примера:

Построяването (или поне опита за строеж) на съвременна детско - юношеска школа.

Създаването на скаутска мрежа за привличане на качествени чужденци.

Пълна реорганизация на клуба и доближаването му до западни образци (като структура)

Това с кебапчетата и безплатния вход е глупост, но истината е, че Балъков направи много за да направи Черноморец отново популярен в града и региона. Ако скоро си ходил по южното черноморие - пълно е с реклами на клуба.

Създаването на фен-клубове

Той се опитва да направи неща, които всички български клубове трябва да имат. Проблемът е в манталитета на българина - всички се хвърляме да го оплюваме и ругаем, защото е по-богат от нас, защото е по-успял от нас, защото е по-талантлив от нас. А за парите, които взимал - ами естествено ще взима, какво искате? Той да не е майка Тереза, та да работи без пари?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 07 дек 2010 15:46

ehh написа:Това пък защо? Пълеш шок :shock:
Страхотни игри на Черноморец тази есен, не виждам никакви причини заради това да са го уволнили. Може би кранчето на Петрол се затяга?

Най-вероятната причина за раздялата с Красимир Балъков е сериозното орязване на бюджета, което подготвят шефовете на Черноморец. Очаква се парите в бургаския клуб да бъдат намалени до 4 милиона лева годишно, като се очаква договорите на всички чужденци в отбора да бъдат прекратени и тимът да залага на български футболисти и продукти на вече работещата школа. Възможно е в първия тим да бъдат привлечени някои от най-добрите футболисти на сателита на Черноморец от Поморие, който е сред лидерите в източната "Б" група.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 07 дек 2010 15:48

Това ли е краха на новото начало в Бургас?
На мен лично ми стана много тъпо като разбрах,а за тези дето разбират от футбол ще ги помоля да кажат кой от отборите освен Локо успя срещу некадърния Балъков!?
- драги ми драскачи!
Той даде едно интервю преди време,в което заяви че не е проблем с тези пари да спечели първенството,иска да развие структура и да създаде отбор!!!
Само за справка....вземете ШАМПИОНА от Ловеч ;)
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 07 дек 2010 15:50

Тъкмо видяхме нещо хубаво и пак се осрахме

Върни се в “Черноморец”