Сезон на рекордите за „Черноморец-Бургас”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Re: Сезон на рекордите за „Черноморец-Бургас”

Мнениеот invader10 » 03 дек 2010 17:58

irriducibile1936 написа:изкуствен отбор.. и за ква история говорите тука...шах ! :lol:

Вие кои бяхте- май Велбъжд Кюстендил. Хахахахахаахахахх!

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 03 дек 2010 18:01

А ти вземи да идеш на лекар.Турски не разбирам,знам,че сега със спонсор като ДПС на твоя любим отбор от "В" група наблягаш на него.Тук пиши на български ако обичаш.Няма лошо да си бил обвързан с железниците в миналото,там все пак работят хиляди българи и си вадят хляба.Дори и ти си се возил на влак.Лошото е да си обвързан с ДПС и Доган в настоящето.Пастата това,пастата онова .... ами дай минута,ситуация и какво ни е помогнал на нас.Защото аз мога да ти кажа,че помагаше на единия от многото отбори на които си фен-ето,трябваше да изгони Фернандез по-рано и ни отмени редовен гол.А твоите претенции какви са ?
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 дек 2010 20:10

pavlov10 написа:А ти вземи да идеш на лекар.Турски не разбирам,знам,че сега със спонсор като ДПС на твоя любим отбор от "В" група наблягаш на него.Тук пиши на български ако обичаш.Няма лошо да си бил обвързан с железниците в миналото,там все пак работят хиляди българи и си вадят хляба.Дори и ти си се возил на влак.Лошото е да си обвързан с ДПС и Доган в настоящето.Пастата това,пастата онова .... ами дай минута,ситуация и какво ни е помогнал на нас.Защото аз мога да ти кажа,че помагаше на единия от многото отбори на които си фен-ето,трябваше да изгони Фернандез по-рано и ни отмени редовен гол.А твоите претенции какви са ?

Приятелю, изпускаш нерви и пушиш, като парен локомотив на баир. Нарушаваш добрия тон и то в чужд за тебе форум. :P
Не те карам да мислиш, като мен. Уважавам твоето мнение. Естествено, че мача си/сме го гледали с различни очила. :geek: Много пъти ти казах: ЗАБРАВИ, много пъти честитих победата ви, ама ми се чини, че не ти държат спирачките и се чудиш къде да се нацелиш челно...Като заговори за турцизми - ми чешеш езика , но за да не ме боли главата, ще ти рекна, че бях вдъхновен от бившето истанбулско вратарче, което а-ха, а-ха да ви стане шефче и се отказа. Галка - малка и тя ви точи турска баклава или не знаеше, че бизнеса и иде от югоизточната ни граница. ;) :lol: Забравил си явно. Но нищо. Аз ти го напомням...Честита победа ПАК.
ПС: Момче, поразрови се назад в темата. Ще ми видиш претенциите към Пастата, но пак ти казвам сами сме си виновни за загубата щом сме дали шанс на съдията. Добрите отбори компенсират подобни неудобства. Слабите - не. Черноморец беше слаб в този мач...И моят любим отбор от В група хич не е свързан с Доган (опазил ни господ), ама мислим да го обвържем с някой. Отбора на, който съм фен във В група е ситуиран в Бургас...Симпатчни ( не значи любими) са ми твоите съграждани.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 03 дек 2010 20:57

Какви нерви те гонят,аз се забавлявам истински...И добре де,разрових се в темата и пак не откривам "Пастата така и така,ощети ни тук и тук,тук имаше такова,а той го даде такова"...Та хайде кажи,аз изписах 10 поста само и само да разбера какви са ви претенциите и все нищо.
За турското вратарче сам знаеш навярно колко изкара на Лаута.Галка-малка се задържа повече с един куп условности и пак не бе приета от никой и след борба струвала много на доста хора,вече я няма,слава Богу.Такива действия едва ли ще видим при съгражданите,но все пак тяхна си работа.
Ти иначе си правилно ориентиран.2-3 любими отбора,още толкова симпатични,решителен мач май е само последния за сезона,нищо че за да станеш шампион или дори за да играеш в ЕКТ би трябвало всички да са такива,истинския футбол е в аматъорските групи,с отбори дето ако събера махалата ще направим хиксче поне,и истински е футбола само ако се играе в почивен ден,удобно време и по-възможност под балкона на блока.
Та хайде,аз пак за Пастата да си попитам...Покажи ми какво си написал преди и млъквам,той така и така,ощети ни тук и тук,имаше едно нещо,а той го даде друго...Не е много,нали ?
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 03 дек 2010 21:01

http://chernomorec.gong.bg/view_article ... _id=172343
тц-тц-тц... така да ни подпира,да изгони безпричинно момчето,а то да му се извинява ... незнам ...

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 03 дек 2010 23:12

pavlov10 написа:http://chernomorec.gong.bg/view_article.php?article_id=172343
тц-тц-тц... така да ни подпира,да изгони безпричинно момчето,а то да му се извинява ... незнам ...

Приятел, не си ни интересен, мненията ти не считаме за информация, а информационен шум (ако правиш разлика де).
Хайде като искаш толкова - такър такър с торбичката и.... - в темата за мача.
Тук темата е друга и не виждам ама ни най-малък смисъл да си коментираш отбора в тема за СЕЗОНА НА АКУЛИТЕ. РазбиЙш?
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 дек 2010 11:03

Pavlov 10 - Заповядай. Прочети мненията ни тук.
chernomorets/viewtopic.php?f=9&t=67131&st=0&sk=t&sd=a&start=70
Що се касае за мнението ти за моите любими и симпатични отбори, махам с ръка и само ти казвам:
Любовта ми към Бургаските отбори е свързана с моето детство, когато много от сегашните хард фенове на съответните отбори не са били родени. Бургазлии ( явно по-големите ) се славихме, като хора със широко скроени души. Считам се за един от тях. Шовинист съм на тема "Произведно в Бургас". И комарите ни да се състезават с вашите пак ще си поддържам бургаските. Що се касае за обективност - смея да твърдя, че обичта ми към двата бургаски отбора ми помага да съдя нещата реално и безпристрастно, а не да гледам в една посока, като заслепен заек от авджийски фар.
ПС: Ако искаш продължение на разговора ни - отбий се в темата за мача, че изкривихме тази. Да ме прощава автора. :oops:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”