Изхвърлиха Митко Събев от Петрол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: Изхвърлиха Митко Събев от Петрол

Мнениеот Sword Coast Boys » 25 ное 2010 21:45

калпазанчо написа:
Sword Coast Boys написа:Ей, голяма злоба, провинциална!

Аз съм фен на Черноморец, само проследявам сагата и пействам всичко по случая за да са информирани другите фенове ;)
Ако визираш мен де :)

Споко, други имах в предвид.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 25 ное 2010 21:47

Conan написа:Ето малко линкове и за другите гледни точки :
1. Работниците в "Петрол" - http://www.19min.bg/news/8/31567.html
2. Относно Твърденията на Боян Терзиев - http://www.19min.bg/news/8/31579.html
3. Гледната точка на Ершов и Мелник - http://vevesti.com/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D ... 0%B8%D0%BA
4. Интервю на Ершов в 2 части
1. - http://www.blitz.bg/news/article/84249
2. - http://www.blitz.bg/news/article/84766
5. За Черноморец - http://www.19min.bg/news/2/30344.html

Conan, продължението на това интервю имаш ли го някъде?
- Добре, хайде сега да поговорим за футболния клуб „Черноморец” – говори се за големи злоупотреби там. Пък може да ми разкажете и за странните съдебни и други движения около Международната ортодоксална банка „Св. Никола”, сега „Инвестбанк” – около нея и в момента има юридически проблеми…
- Съгласен съм. Да започнем от футбола. Но нека да е в следващото интервю защото има много за разказване...

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 25 ное 2010 21:52

nore - не успях да го намеря никъде в нета . Значи най-вероятно не се е състояло обещаното интервю с главна тема - футболния клуб . Само може да се гадае каква е причината . Но гледайки отстрани се набива на очи , че Ершов и Мелник много рядко говорят по медиите . Разгледа ли документите в показани в първата част на интервюто ?

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 25 ное 2010 22:13

Разгледах ги, но трябва да призная, че съм абсолютен лаик в тази сфера. Дори юристи, на които това им е работата избягват да дават категорична оценка на ставащото там. На мен ми е интересно да разбера какви са вижданията на Ершов за Черноморец и изобщо дали го вълнува съдбата му по какъвто и да е начин. Също така никъде не съм чел нещо за мнението му относно проекта за стадиона (Арената) и базите.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 25 ное 2010 22:53

nore написа:Разгледах ги, но трябва да призная, че съм абсолютен лаик в тази сфера. Дори юристи, на които това им е работата избягват да дават категорична оценка на ставащото там. На мен ми е интересно да разбера какви са вижданията на Ершов за Черноморец и изобщо дали го вълнува съдбата му по какъвто и да е начин. Също така никъде не съм чел нещо за мнението му относно проекта за стадиона (Арената) и базите.

Това са документите с които е гласувано за смяната на Събев като шеф на Петрол .

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 25 ное 2010 23:20

Това е ясно, както и това че се оспорват от другата страна. Както писах, не съм компетентен по въпроса.

От значение за феновете е какво ще стане с отбора в случай, че Ершов надделее
На мен ми е интересно да разбера какви са вижданията на Ершов за Черноморец и изобщо дали го вълнува съдбата му по какъвто и да е начин. Също така никъде не съм чел нещо за мнението му относно проекта за стадиона (Арената) и базите.

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 25 ное 2010 23:23

И какво сега Събев си остава в Петрол с 47, 5 %, но няма да участва в управлението. Значи все пак ще си прибира дивиденти от компанията. Така тълкувам аз ситуацията.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 ное 2010 00:48

Conan, всичко хубаво, ама как да повярвам на това - едното инфо е от някакво жълто изданийце, което всичките му новинки са такива едни меко казано странни....а, и да не забравя - преувеличени или неверни - 1во пише че шарки вземал 2 000 лева заплата а шефката на танциорките - 5 000 евро Спрях да чета дотам. Защо? Защото го познавам лично - момчето е по принцип актьорче, ама не се пласира сещаш се защо и затова е талисман. Заплатата му е 800 лева, като задълженията му съвсем не само когато има мачове - ходят лепят плакати, раздават флайери, раздават билети, не само в Бургас, ами и в курортите. Заедно с мажоретките. А познавам и две момичета от кетъринга - дето раздават знаменца и ветрилца.....нема ти се верва, ама бачкат за без пари направо.....Колкото до интервюто с Ершов - ми той намерил къде да го даде. Кажи в-к "Шоу" и дотам....Не мога да се сетя известна личност дето не ги е осъдил...
Сериозните издания като "Капитал", "Дневник", "Профит.бг" са на друго мнение, а жълтите издания са на твоето и на Ершов...
А и да не забравя понеже скоро очаквам и Спортлайн да ми цитирате тука - преди това се запознавайте кое е сериозно издание и кое започва със "според наши читатели"...
Както и да е - паживьом - увидем....
В интересни времена живеем, не можем да се оплачем
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 26 ное 2010 08:18

Стига сте плямпали врели некипели ,истината е една : бат бойс превзема поредния редут !!! ако съм бил разбран евала за интелекта !ако пък не ,здраве.
Изображение

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 26 ное 2010 09:22

калпазанчо написа:Conan, всичко хубаво, ама как да повярвам на това - едното инфо е от някакво жълто изданийце, което всичките му новинки са такива едни меко казано странни....а, и да не забравя - преувеличени или неверни - 1во пише че шарки вземал 2 000 лева заплата а шефката на танциорките - 5 000 евро Спрях да чета дотам. Защо? Защото го познавам лично - момчето е по принцип актьорче, ама не се пласира сещаш се защо и затова е талисман. Заплатата му е 800 лева, като задълженията му съвсем не само когато има мачове - ходят лепят плакати, раздават флайери, раздават билети, не само в Бургас, ами и в курортите. Заедно с мажоретките. А познавам и две момичета от кетъринга - дето раздават знаменца и ветрилца.....нема ти се верва, ама бачкат за без пари направо.....Колкото до интервюто с Ершов - ми той намерил къде да го даде. Кажи в-к "Шоу" и дотам....Не мога да се сетя известна личност дето не ги е осъдил...
Сериозните издания като "Капитал", "Дневник", "Профит.бг" са на друго мнение, а жълтите издания са на твоето и на Ершов...
А и да не забравя понеже скоро очаквам и Спортлайн да ми цитирате тука - преди това се запознавайте кое е сериозно издание и кое започва със "според наши читатели"...
Както и да е - паживьом - увидем....
В интересни времена живеем, не можем да се оплачем

Не те карам да вярваш на нищо , приятелю . То сигурно "Тема Спорт" е много авторитетно издание . Колкото до Шарки и мажоретките , напълно съм съгласен с теб . Не са и само те които работят за жълти стотинки . Не е случаен факта , че пропускателния режим е поверен на "3S SOT" - фирма известна най-вече с факта , че работи почти без пари и затова взима обекти за които уважаващите себе си фирми в бранша не искат да чуят . Клубът се източва на съвсем друго ниво .
Целта ми беше да се види и гледната точка на другата страна , защото по мои наблюдения нито Ершов , нито Мелник търсят някаква публичност . Затова и интервютата с тях се броят на пръсти . За разлика от ПР-те на Събев , които във всяка медия която реши да публикува материлите им ( срещу солидно заплащане ) се тиражират откровени лъжи . Но пък си прав ... ще почакаме - ще видим .

Върни се в “Черноморец”