Черноморец-Миньор Перник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец-Миньор Перник

Мнениеот ntodorov » 03 ное 2010 09:26

И все пак...Балъков трябва да промени нещо. Той е трЕнер - той ще реши, но не може да се "бъхтим" с отбори, като Миньор, Сливен, Каварна, а да надиграваме отборите от "конкурентната" среда. Все нещо не ни достига. Миналата година смазахме всичко под нас и се "попиляхме" срещу конкурентите. Сега пък обратно. Миналата година имахме що годе прилично нападение и трагична защита. Сега обратното. НЯщо куца, но и аз не знам какво. Впрочем загубихме толкова точки, колкото за да обезличим победите ни над Левски, ЦСКА, Локо Сф.

ПС: Виждам, че в този форум се заформиха доста привърженици на БУРГАСКИЯ футбол...Все пак нека не се сърдим на критиките. Сигурен съм, че те винаги са градивни. Що се касае за Конан. Отдавна съм го разбрал: Той обича не по-малко от нас Черноморец ( и Нафтата ), но е по-критичен в оценките си. В това НЕма нищо лошо. Футбола се гледа от много хора и се разбира по свой начин. За това има много отбори и различни привърженици. Ако има нещо, което да ме дразни то е деструктивното мислене на някои хора от града ни, които вече все по-рядко щъкат из този форум.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 ное 2010 14:44

Conan, дузпите си бяха чисти, Койта тръгваше към центриранията и беше хващан или през кръста, или за ръката, или за фланелката и повалян на земята.Това го забелязах не само аз, а целия сектор около мен. Позволи ми да разбирам от футбол не по-малко от теб. Доста съм по-голям от теб, също съм тренирал и играл футбол и смятам, че в този двубой "Черноморец" бе ощетен, поради това ,че не бе отсъдена поне една дузпа в негова полза.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 ное 2010 16:58

k.dimitrov написа:Conan, дузпите си бяха чисти, Койта тръгваше към центриранията и беше хващан или през кръста, или за ръката, или за фланелката и повалян на земята.Това го забелязах не само аз, а целия сектор около мен. Позволи ми да разбирам от футбол не по-малко от теб. Доста съм по-голям от теб, също съм тренирал и играл футбол и смятам, че в този двубой "Черноморец" бе ощетен, поради това ,че не бе отсъдена поне една дузпа в негова полза.

Такааааа
Даже и да е имало дузпа или дузпи. Само на това ли ще разчитаме? Бъди реалист! Отбора играе абсолютно защитен, да не кажа страхлив футбол. И защо всички топки се изсипваха само към Койта? Ами че те, Миньор, на петата минута вече бяха разгадали "страховитата" ни тактика. Оттам нататък, с позволени или непозволени средства е ясно, че нямаше да го оставят да си разиграва коня. Къде бяха офанзивните халфове, които трябваше да нахлуват в наказателното поле и да помагат в атака? Е, тогава и на Койта щеше да му е по-лесно и нямаше да му се нахвърлят по трима!
Не съм съгласен и с това, че Миньор са играли с по 10 в защита. Напротив! Прихващаха ни още в нашето поле. Не съм съгласен и, че са играли грубо. Играха си мъжки и ние не можахме да им се противопоставим. Защо все другите са ни виновни на нас?!
И още веднъж повтарям - със започването на шампионата, ръководството обяви, че ще се борим за тройката. Е, поне според мен с такава игра няма как това да стане. Дано не съм лош пророк, защото ОБИЧАМ Черноморец, но лошите резултати тепърва предстоят. Тези измъчени равенства, повечето от тях с късмет, едва ли ще продължават.

Затова, в името на футбола и в името на привържениците, ПРИЗОВАВАМ за по атрактивен и нападателен футбол!!! Поне срещу отборите с възможности по-ниски от нашите! Срещу по-силните, явно тактиката ни е печеливша.

И още нещо. Никой да не ме обвинява, че не съм "истински" фен на отбора, защото почти не съм пропуснал мач. Включително и навън :) И ми пука за отбора!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 03 ное 2010 17:28

някой знае ли как завършиха ветераните с Шумен ?

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 03 ное 2010 20:16

petkan написа:
k.dimitrov написа:Conan, дузпите си бяха чисти, Койта тръгваше към центриранията и беше хващан или през кръста, или за ръката, или за фланелката и повалян на земята.Това го забелязах не само аз, а целия сектор около мен. Позволи ми да разбирам от футбол не по-малко от теб. Доста съм по-голям от теб, също съм тренирал и играл футбол и смятам, че в този двубой "Черноморец" бе ощетен, поради това ,че не бе отсъдена поне една дузпа в негова полза.

И още нещо. Никой да не ме обвинява, че не съм "истински" фен на отбора, защото почти не съм пропуснал мач. Включително и навън :) И ми пука за отбора!

Ок брат, ще се видим в събота и ще се радвам да се запознаем ! ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 03 ное 2010 21:25

hristo1306 написа:някой знае ли как завършиха ветераните с Шумен ?

"Черноморец-Бургас" срази "Шумен" с 3:0 в първи мач от полуфиналите на републиканското първенство по футбол за ветерани. С хеттрик се отличи Васил Банов. Той откри до почивката с глава след отлична асистенция на Илия Груев, а за двата гола след почивката му асистираха Красимир Балъков и Велиян Парушев.
Реваншът е след седмица в Шумен. По пътя си към полуфиналите "акулите" във втора младост елиминираха "Ямбол" и "Ботев" /Пд/, а шуменци отстраниха "Добруджа" и "Дунав". В другата полуфинална двойка спор водят "Монтана" и "Левски"
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Върни се в “Черноморец”