Мнениеот El greco » 17 окт 2010 22:20
Ех , Conan , Conan , ти приятелче , си извадка на средностатистическия българин , който мрази всекиго около него , който малко повечко е успял ! Та това друже , е най - характерната БГ черта . А при теб тя е изключителна доминанта !!!!
Борел и Заец ,явно нещо много са ти бръкнали в гъза .... Нима Йохан не прави добър сезон ??? А Борел какво още трябва да направи за да признаеш класата му ????
Такива клаузи няма в договора на нито един състезател от Черноморец !!! От къде го знам ли , ами поназнайвам някои неща , да кажем , че с някои от тях съм близък и ми гостуват от време на време ....
Да , аз не крия , че обичам Черноморец , че уважавам Краси Балъков , че умирам от желание да влезем в тройката , че умирам от кеф когато стадион Лазур е пълен с хора , които са дошли да подкрепят Черноморец и няма как да разбера омразата ти . Омразата , обаче е разрушителна сила , друже , тя се връща обратно с още по - голяма сила и само заради това Черноморец ще успее , на пук на безкрайните ти бълвочи !!!
Относно Гонзалес , основната причина да напусне е съпругата му ... да , на нея не и понасяше тук и като допълнение му дойде превличането на други футболисти на неговия пост , така трябваше вече да се конкорира с някого за мястото си . От къде го знам ли , ами от него , лично !
Относно , казаните думи от Крумов в Сливен , това е поредното фалшифициране на истина . Аз бях там и знам какво изрече Пламен и думите му бяха доста , ама доста по - различни , както знам и какво каза след мача с Локото , когато паднахме , защото бях и там .... така че по - леко с изкривяването на истината !!!!
Така , друже ти продължавай да мразиш успелите хора , това е гаранция , че Черноморец ще го бъде !!!!