ЧЕРНОМОРЕЦ-СЛИВЕН-ЕВРОМАЧ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

ЧЕРНОМОРЕЦ-СЛИВЕН-ЕВРОМАЧ

Мнениеот popaj » 28 фев 2009 13:33

Ако изключим присъствието на отбора от Сливен,мачът,който ще се играе днес от 15 часа на стадион Лазур,си е суперевропейски отвсякъде.. :D Най красивият и модерен стадион в България ще приеме бургаските фенове на единствения в българия отбор,работещ по европейските стандарти.Очаквам,че акулите леко ще се справят с дивия балкански нрав на своите планински гости.Генералната репетиция преди подновяването на шампионата ще разкрие ,предполагам,пълната несъстоятелност на отбора на Кубето.... :mrgreen:

Потребителски аватар
lyubaka
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ-СЛИВЕН-ЕВРОМАЧ

Мнениеот lyubaka » 28 фев 2009 13:36

popaj написа:Ако изключим присъствието на отбора от Сливен,мачът,който ще се играе днес от 15 часа на стадион Лазур,си е суперевропейски отвсякъде.. :D Най красивият и модерен стадион в България ще приеме бургаските фенове на единствения в българия отбор,работещ по европейските стандарти.Очаквам,че акулите леко ще се справят с дивия балкански нрав на своите планински гости.Генералната репетиция преди подновяването на шампионата ще разкрие ,предполагам,пълната несъстоятелност на отбора на Кубето.... :mrgreen:

Очаквай всеки момент да ти заключат темата :D
Изображение

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 28 фев 2009 13:51

Така хубаво е всичко това което си написал но за кой красив стадион говорим дали не става дума за този който е на един друг клуб от град Бургас и на който този нов "Черноморец" най нахално се натрапи и се самонастани.Европейски отбор клазваш браво може и да е така респект към Краси Балъков но не стана ли този отбор,отбор благодарение на един аматьорски футболен клуб"Вихър"-Айтос.И последно това ли е твоят истински Черноморец на който ти си бил верен фен от детските си години или ти го припознаваш за своят любим клуб забравяйки онзи автентичният който беше закопан от лицето Ивайло Дражев и сега се мъчи някъде из долните аматьорски групи.Що се отнася за мача срещу Сливен мисля че ще свърши наравно защото е само една контрола а и отношенията на двата клуба са доста близки.

ri4ard
Контакти:

Мнениеот ri4ard » 28 фев 2009 14:07

[quote="fc_maritza_1921_pld"]Така хубаво е всичко това което си написал но за кой красив стадион говорим дали не става дума за този който е на един друг клуб от град Бургас и на който този нов "Черноморец" най нахално се натрапи и се самонастани.Европейски отбор клазваш браво може и да е така респект към Краси Балъков но не стана ли този отбор,отбор благодарение на един аматьорски футболен клуб"Вихър"-Айтос.И последно това ли е твоят истински Черноморец на който ти си бил верен фен от детските си години или ти го припознаваш за своят любим клуб забравяйки онзи автентичният който беше закопан от лицето Ивайло Дражев и сега се мъчи някъде из долните аматьорски групи.Що се отнася за мача срещу Сливен мисля че ще свърши наравно защото е само една контрола а и отношенията на двата клуба са доста близки.[/quote

Чета тези редове и си мисля колко си прав. Само за лиценза на Вихър не съм много наясно, но че това не е отборът който аз познавам като Черноморец. За това, че играят на стадион "Лазур" хич не ми дреме, но това че откраднаха прозвището "акулите" никак не ми е приятно.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 28 фев 2009 14:26

Чета тези редове и си мисля колко си прав. Само за лиценза на Вихър не съм много наясно, но че това не е отборът който аз познавам като Черноморец. За това, че играят на стадион "Лазур" хич не ми дреме, но това че откраднаха прозвището "акулите" никак не ми е приятно.

Някой да те пита,дали ти е приятно????С тези глупости за Вихър .....Аз съм играл за Черноморец и много добре знам кое как е.... :twisted:

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Мнениеот di6ka » 28 фев 2009 14:35

popaj За Черноморец Айтос ли си играл,Черноморец Бургас-София ли или за Черноморец 919?А иначе ще стане интересен РОМАМАЧ.
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

manchev
Контакти:

Мнениеот manchev » 28 фев 2009 14:39

Говорете си колкото искате за вашите ОТБОРЧЕТА,но не намесвайте Сливен!особенно след като всеки трезвомислещ човек вижда че сливен играе добър футбол, а и така или иначе сливен и черноморец са приятелски отбори и отсега се знае, че мача за първенство Сливен - Черноморец ще приключи Х! както приятелски беше и първия мач в Бургас! :geek:

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 28 фев 2009 14:56

manchev написа:Говорете си колкото искате за вашите ОТБОРЧЕТА,но не намесвайте Сливен!особенно след като всеки трезвомислещ човек вижда че сливен играе добър футбол, а и така или иначе сливен и черноморец са приятелски отбори и отсега се знае, че мача за първенство Сливен - Черноморец ще приключи Х! както приятелски беше и първия мач в Бургас! :geek:

Може и да си прав....

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 28 фев 2009 14:59

di6ka написа:popaj За Черноморец Айтос ли си играл,Черноморец Бургас-София ли или за Черноморец 919?А иначе ще стане интересен РОМАМАЧ.

Както съм писал неведнъж,аз бях пред трансфер в Барса,но от Глиган -Грудово бяха по-настоятелни,а и платиха повече.... :mrgreen: Иначе ,с Черноморец започнах в тази невероятна игра... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 28 фев 2009 16:40

СЛЕД първото полувреме ,резултата е равен 0:0,две чисти полужения е изтървал Иван стоянов.................сливен са играли по добре!

Върни се в “Черноморец”