Монтана - Черноморец 9 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Монтана - Черноморец 9 кръг

Мнениеот Conan » 04 окт 2010 09:35

kartacho написа:Явно погрешно съм останал с мнението че си модератор. Като такъв би трябвало да се въздържаш от закани и заклахи. Както и да е. Явно съм уцелил десятката ;) Сезона свърши,нямам какво да правя в Бургас. Освен това хич не харесвам Бургас,харесвам Варна. Заповядай напролет на мача ви с Левски ти във София. Ще ти пратя ЛС къде да минеш за командировъчните ;) Пък и нали знаеш,всички пътища водят към София! А заканите ти за саморазправа ще подмина с бурен смях :lol: Чуваш го нали? Както казват сърбите Ово йе стабдарт

Доколкото разбирам си фен на Милиционерския отбор . Ако не се лъжа същия който носи гордото название "Идиотите на Европа" ( не се сърди на мен , европейски журналисти го измислиха ) . Не ми е ясно обаче какво са ти криви бургазлии ??? Да не би нещо това , че още нямате победа срещу Балъков ... или нещо друго ? Балъков обаче , както и Събев не са бургазлии и ще си направя малък купон когато и двамата се махнат от града ни . Бургас винаги се е явявал "вратата към цивилизацията" по комунистическо време . И поради тази причина беше недолюбван от властта . По същото време в любимия ти отбор играеха сержанти , старшини и офицери на чат в МВР ;) Това , че хич не харесваш Бургас ... е взаимно е . Ние пък въобще не харесваме София . И ако по ирония на съдбата Пловдив не беше останал навремето в Източна Румелия , сега София щеше да е известа най-вече с животновъдството си ;) Но пък сте си запазили селския манталитет . Така де - да се знае къде ви са корените . Ние също не долюбваме София ... с изключение на софиянките които са едни от най-лесните жени . След рускините .
п.п Гледам от поговорки разбираш . Ама пътищата не водеха ли към РИМ . Защото тогава София се пада малко встрани от пътя ;) Най-общо казано София се намира по пътя за Перник . Но гледай по-философски на нещата . Никой не избира мястото където се ражда . Повтаряй си по-често думите на Хемингуей - "Всичко което не е на морето е провинция" . Ще ти бъде по-лесно да приемаш съдбата си . Поздрави и бъди здрав .

wiseman

Мнениеот wiseman » 04 окт 2010 11:59

ама в тая тема е егати веселбата и селянията. Мод кани на морски бой потребител.Друг говори за милиционерския Спартак София, за крайпътната на Перник спирка София и за това как ако Хемингуей бил българин,всичко освен Бургас щяло да бъде провинция. Да ама не. Нито Хемингуей е българин,нито е имал предвид Черно море,нито пък Пловдив е Столица. Нито Ч-ц ще бъде Левски,нито Перник ще е по-голяма гара,нито цацата ще стане шаран! Най-малко пък черноморските акули ще станат опасни,подобно на онези Хемингуейовите от неговото непровинциално море. Макар че той си е падал повече по риба Тон и нея си е гонел. ;) Това за милицията,армията,червения кръст,евроидиотите е изтъркано. Ще видим ако някога славния отбор с традиций и многобройни подвизи в Европа Ч-ц Бс се класира за евротурнирите как ще го отразяват евро журналистите. Дотогава: Анонимност. ;) И София столица,Варна морска столица,Пловдив прекрасен град. А Бургас? Бургас може пристанище на Сливен :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 окт 2010 12:23

wiseman написа:ама в тая тема е егати веселбата и селянията. Мод кани на морски бой потребител.Друг говори за милиционерския Спартак София, за крайпътната на Перник спирка София и за това как ако Хемингуей бил българин,всичко освен Бургас щяло да бъде провинция. Да ама не. Нито Хемингуей е българин,нито е имал предвид Черно море,нито пък Пловдив е Столица. Нито Ч-ц ще бъде Левски,нито Перник ще е по-голяма гара,нито цацата ще стане шаран! Най-малко пък черноморските акули ще станат опасни,подобно на онези Хемингуейовите от неговото непровинциално море. Макар че той си е падал повече по риба Тон и нея си е гонел. ;) Това за милицията,армията,червения кръст,евроидиотите е изтъркано. Ще видим ако някога славния отбор с традиций и многобройни подвизи в Европа Ч-ц Бс се класира за евротурнирите как ще го отразяват евро журналистите. Дотогава: Анонимност. ;) И София столица,Варна морска столица,Пловдив прекрасен град. А Бургас? Бургас може пристанище на Сливен :lol:

Ти си весело момченце. Мама никога ли не ти е казвала да не хапеш ръчичката, която те храни или ти "папкаш" по инерция. Виж, момко - явно няма да ме разбереш, но Бургас храни половин България, а другата половина го краде. Вие от Софето сте в двете половинки. И, като явни паразити би трябвало да имате поне малко такт и усет. Конан е прав за момичетата ви и бъди сигурен, че те харесват повече Бургас от теб, защото тук по морето футбол не вирее, но ония атрибути в банските се развиват добре. Те връщат вашите моми в нашия град. Е- няма как - гостоприемни и любезни сме. Заповядайте пак. Ела и ти. Иначе викаш Левски е истински евробоец :) . Видяхме. Впрочем по-добре е да сме анонимници в Европа околкото известни, като вас в Европата. ( буааххххххаахххааах). И не благодаря - Юръпа си е само ваш. :) :) 8-) :oops: :oops:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

eighteen

Мнениеот eighteen » 04 окт 2010 12:25

За мен е победа за София и левскарчетата. стила и аргоментите по ме кефят. пък и няма злоба веселяшко е :lol: Ето и поста на тодоров го доказва. Злоба и смо злоба. Бургас хранел всички.смях до колене както се казва .или селси патриотизъм. с цаца ли ни храните.Друга България няма ли бре момко? Ама както казват умните формата е временна класата е вечна :lol: Поправям се ,категорична победа за София и поинтелигентните ;) хайде със здраве,не ми идва отвътр да обиждам. Природата си знае работата ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2010 12:44

kartacho написа:Явно погрешно съм останал с мнението че си модератор. Като такъв би трябвало да се въздържаш от закани и заплахи. Както и да е. Явно съм уцелил десятката ;) Сезона свърши,нямам какво да правя в Бургас. Освен това хич не харесвам Бургас,харесвам Варна. Заповядай напролет на мача ви с Левски ти във София. Ще ти пратя ЛС къде да минеш за командировъчните ;) Пък и нали знаеш,всички пътища водят към София! А заканите ти за саморазправа ще подмина с бурен смях :lol: Чуваш го нали? Както казват сърбите Ово йе стандарт.Радвам се че си ти харесва Бургас. Повярвай ми,хубаво е да има и такива които си остават по родните места,в София не се диша от....! Ама се оправяме ;) Ами как да нарека отбор който за 15-20 години съществуване си променял всеки път името според мерака на поредния Велможа? Обаче е ясно че имате сходна съдба с отбора: Бивши сте! А щом се оглеждаш в Жо и Гара,значи добре гледаш Левски. Хубаво е. Нали трябва да се гледа и футбол. И не пробвай да скачаш преди да си казал хоп. Не ме познаваш и слава богу! Иначе може да стане като във вица: Ти ли боядиса коня ми зелен бе ААА! А оня Големия отвръща ААААЗЗЗЗ! А добре,искам само да ти кажа че е изсъхнал и можеш да го лакираш :lol: Ако пак не разбираш нещо,питай някой ;) За да не се затрудняваш,няма да ти пиша. На теб де! :P

Има една приказка "Гузен негонен бяга!" Че и твоята работата същата! Откъде пък си помисли, че те викам да се бием! Не може ли на по бира да си поговорим?! Ако чак пък толкова съм изкривен, намирам ти проблем и те махам от форума! Както виждаш, още си си на място! Просто много е лесно да се леят "бисери" зад монитора, а друго е когато тръгнеш да обиждаш очи в очи, това имах в предвид! Ти също много хора не познаваш, но имаш "сърцето" да приказваш глупости! Това за коня, важи и в пълна сила и за тебе! С удоволствие гледам всеки български отбор! Просто обичам футбола, а не като тебе омразата около него! Не че и вие няколко пъти не сте си сменяли името или не помниш?! Със здраве, и аз не искам повече да комуникирам с тебе!... ;)

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 04 окт 2010 13:25

wiseman написа:ама в тая тема е егати веселбата и селянията. Мод кани на морски бой потребител.Друг говори за милиционерския Спартак София, за крайпътната на Перник спирка София и за това как ако Хемингуей бил българин,всичко освен Бургас щяло да бъде провинция. Да ама не. Нито Хемингуей е българин,нито е имал предвид Черно море,нито пък Пловдив е Столица. Нито Ч-ц ще бъде Левски,нито Перник ще е по-голяма гара,нито цацата ще стане шаран! Най-малко пък черноморските акули ще станат опасни,подобно на онези Хемингуейовите от неговото непровинциално море. Макар че той си е падал повече по риба Тон и нея си е гонел. ;) Това за милицията,армията,червения кръст,евроидиотите е изтъркано. Ще видим ако някога славния отбор с традиций и многобройни подвизи в Европа Ч-ц Бс се класира за евротурнирите как ще го отразяват евро журналистите. Дотогава: Анонимност. ;) И София столица,Варна морска столица,Пловдив прекрасен град. А Бургас? Бургас може пристанище на Сливен :lol:

Тук си се объркал нещо ... Този Черноморец нито има традиции , нито европейски подвизи . Май единственото с което може да се похвали за 5 годишната си история е положителен баланс срещу Левски . ;) Колкото до Хемингуей - със сигурност не е имал предвид Черно море . Въобще не е имал предвид някое конкретно море ... или океан . Но за да разбереш какво е имал предвид , ще трябва да прочетеш няколко негови книги . Кой спори че София е столица ... или че е грозен град . Напротив , красива гледка е да видиш как в неделя следобед Столичани се прибират от родните си места ;) Къде на друго място в България може да се види квартал превърнат в остров от дъждовете . Както се казва - тогава ако всеки столичанин изсипе по един пакет морска сол пред прага си и море ще си имате :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 окт 2010 19:58

eighteen написа:За мен е победа за София и левскарчетата. стила и аргоментите по ме кефят. пък и няма злоба веселяшко е :lol: Ето и поста на тодоров го доказва. Злоба и смо злоба. Бургас хранел всички.смях до колене както се казва .или селси патриотизъм. с цаца ли ни храните.Друга България няма ли бре момко? Ама както казват умните формата е временна класата е вечна :lol: Поправям се ,категорична победа за София и поинтелигентните ;) хайде със здраве,не ми идва отвътр да обиждам. Природата си знае работата ;)

Я, вземи дълбоко въздух, помисли и тогава пиши. Каква злоба съзря ? Пиша истини, които ти дори не можеш да осмислиш...Класа виждам, че си писал. Да, разбира се - класни сте. И жилото и батето, и олимпийците от Словенско, и малките черни негърчета, и спортистите от Лисабон ви я знаят. :) :) :oops: Мерси, мерси, тенкю. ТакваЗ класа - не. По-добре без нея. пазете я за вас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 окт 2010 01:53

eighteen написа:За мен е победа за София и левскарчетата. стила и аргоментите по ме кефят. пък и няма злоба веселяшко е :lol: Ето и поста на тодоров го доказва. Злоба и смо злоба. Бургас хранел всички.смях до колене както се казва .или селси патриотизъм. с цаца ли ни храните.Друга България няма ли бре момко? Ама както казват умните формата е временна класата е вечна :lol: Поправям се ,категорична победа за София и поинтелигентните ;) хайде със здраве,не ми идва отвътр да обиждам. Природата си знае работата ;)

Особенно аргОментите са много важни! И тодоров на пост го сложихме! Абе Ентелегентно си е откъдето и да го погледнеш! :lol:

yep
Контакти:

Мнениеот yep » 05 окт 2010 17:11

Тия шопи големи комплексари е, в тема за Монтана и Черноморец си избиват комплексите с някакви селски приказки дето не знам какво се опитват да ни докажат или може би да ни впечатлят... :oops: Ай гледайте си измислените съдийски отборчета и не се занимавайте с бургаския футбол, защото въобще ама въобще не сте наясно как стоят нещата тука! Не искам да започвам темата, че "по морето футбол не вирее", защото ще трябва да напиша доста неща, а и едва ли ще им стане ясно за какво става въпрос... само някакви заучени фрази знаят и това е, а всеки знае как стоят нещата в българския футбол, просто някой хора не могат да приемат истината... но и за това се иска мъжество, така че без да ми се изкарват много велики ;)

Върни се в “Черноморец”