kartacho написа:Явно погрешно съм останал с мнението че си модератор. Като такъв би трябвало да се въздържаш от закани и заклахи. Както и да е. Явно съм уцелил десяткатаСезона свърши,нямам какво да правя в Бургас. Освен това хич не харесвам Бургас,харесвам Варна. Заповядай напролет на мача ви с Левски ти във София. Ще ти пратя ЛС къде да минеш за командировъчните
Пък и нали знаеш,всички пътища водят към София! А заканите ти за саморазправа ще подмина с бурен смях
Чуваш го нали? Както казват сърбите Ово йе стабдарт
Доколкото разбирам си фен на Милиционерския отбор . Ако не се лъжа същия който носи гордото название "Идиотите на Европа" ( не се сърди на мен , европейски журналисти го измислиха ) . Не ми е ясно обаче какво са ти криви бургазлии ??? Да не би нещо това , че още нямате победа срещу Балъков ... или нещо друго ? Балъков обаче , както и Събев не са бургазлии и ще си направя малък купон когато и двамата се махнат от града ни . Бургас винаги се е явявал "вратата към цивилизацията" по комунистическо време . И поради тази причина беше недолюбван от властта . По същото време в любимия ти отбор играеха сержанти , старшини и офицери на чат в МВР

п.п Гледам от поговорки разбираш . Ама пътищата не водеха ли към РИМ . Защото тогава София се пада малко встрани от пътя