Балъков иска Кристиян Виери, ТОООП НОВИНА, ЧЕРНОМОРЕЦ СЕ ГОТИВ ЗА ТИТАН НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ ЧЕРНОМОРЕЦ НА СЪБЕВ С НАФТЕН ПРОИЗДОХ, ТЕ ПРОСТО ЩЕ БЪДАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ, ТОВА ЩЕ Е ГАЛАКТИЧЕСКИ ОТБОР НА СЪВРЕМЕННИЯ ФУТБОЛ, А НОВИЯ ИМ СТАДИОН, КОЙТО ЩЕ СТРУВА 3 МИЛИАРДА ЩЕ Е ПРОСТО ИЗВЪНЗЕМЕН, ГОТВЕТЕ СЕ ЗА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТИМ
19 февруари 2009 17:57
Автор: Ивайло Николов
Очаква се звездата да получава по 50 хиляди евро месечно
Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков е решил да направи бомбастичен трансфер през лятото. Според хора от бургаският клуб той вече е преговарял с агента на нападателят на Аталанта Кристиян Виери за привличането му след този сезон. Тогава Виери, който е бивш национал и звезда на италианския футбол ще бъде свободен агент. Балъков иска да го привлече с маркетингова цел и да вдигне имиджа на бургаският клуб. Той вече е разговарял и с клубния бос Митко Събев дали е съгласен да плаща високата заплата на италианеца. Очаква се тя да бъде поне 50 хиляди евро на месец плюс твърда сума на ръка при подписване на договор. Въпреки, че вече е на 36 години, Виери има високи лични условия за подписване на контракт с даден клуб. Очаква се преговорите да продължат и яснота за трансфера да има до един месец.
Балъков иска КРИСТИЯН ВИЕРИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Балъков иска КРИСТИЯН ВИЕРИ
Последна промяна от RTL-a на 19 фев 2009 20:11, променено общо 10 пъти.
Re: Балъков иска Кристиян Виери, Крейг Белъми и Марек Янкуловски
Виери ок ... а как набутахте Белами и Янкуловски? Шибани журналя!
Роналдо, Кака и Меси до дни в Черноморец!

Роналдо, Кака и Меси до дни в Черноморец!
Предполагам автора на темата е много горд със себе си и с плоската си подигравка.
mike28 написа:Предполагам автора на темата е много горд със себе си и с плоската си подигравка.
mike28 искам да съм мод
-
- Контакти:
Роналдо,Кака и Меси немогат да преминат от лятото в Черноморец,защото Кристияно Роналдо има предварителен договор с ЛЕВСКИ,Кака се е споразумял с шефовете на Вихрен Сандански,а Меси до дни трябва да пристигне на ст. Българска армия

Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Re: Балъков иска Гонзо, Топчо и Коловати
О Боже, RTL бил някъв дрисльо, завиждащ на жълтите "журналисти"
... не е лесно да си посредствен 

Re: Балъков иска Гонзо, Топчо и Коловати
Въобще не се учудвайте.
Това са футболисти на края на своята кариера.
В големи отбори вече нямат място, но в малки ако ИМА КОЙ ДА ИМ ПЛАЩА нищо не им пречи да играят.
Ривалдо, къде играе в момента, а?
Друг е въпроса вече, че нашите журналисти пишат тонове глупости за да се посещават сайтовете, в които работят.
Предната ми мисъл, че това реално погледнато няма никакви проблеми
Това са футболисти на края на своята кариера.
В големи отбори вече нямат място, но в малки ако ИМА КОЙ ДА ИМ ПЛАЩА нищо не им пречи да играят.
Ривалдо, къде играе в момента, а?
Друг е въпроса вече, че нашите журналисти пишат тонове глупости за да се посещават сайтовете, в които работят.
Предната ми мисъл, че това реално погледнато няма никакви проблеми

RTL-a написа:mike28 написа:Предполагам автора на темата е много горд със себе си и с плоската си подигравка.
mike28 искам да съм мод
То и аз искам да съм администратор, ама няма...
П.П. Що промени заглавието на темата, старото си беше по-добро.?
Re: Балъков иска КРИСТИЯН ВИЕРИ
лудаци сме цаци сме най-големите цици