Черноморец подари компютри на пожарникарите в Бургас!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец подари компютри на пожарникарите в Бургас!
дионис56, брат ми - то форумите са за това, ама тая темичка май не е баш за нефтохимик, я се върни като искаш по назад в темите където има далеч по-широка дискусия за това и си постни там мнението, не може на всяка тема едно и също. това да не е кафез за папагали
мислиш ли че е приятно на всяка тема по някой дървен философ да избива комплекси едно и също да говорим?

Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
пармалатче, брат от къде си - казваш че не си от бургас...ако идваш насам се обади може да пием по едно кафе...
може дискотечка, барче, каквото ти е кеф.....ще се чустваш като у дома обещавам 

Флинстоун, ти си адски смешен с мненията си. Разбира се, че Черноморец имат да дават пари и то много пари - твърдя го от първа ръка - това ми е работата. Друг въпрос е, че подарили за 2000,00 лв. компютри и са веднага на първа страница, а за задълженията никой нищо не казва, защото държат медиите. Всъщност трябва да пиша Вихър Айтос ама не е сега момента за това. Платени фенове.
НЕФТОХИМИК БУРГАС
fred написа:пармалатче, брат от къде си - казваш че не си от бургас...ако идваш насам се обади може да пием по едно кафе...може дискотечка, барче, каквото ти е кеф.....ще се чустваш като у дома обещавам
От Добрич съм като идвам към Бургас ще ти пиша на ЛС ,но няма да е скоро.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:fred написа:пармалатче, брат от къде си - казваш че не си от бургас...ако идваш насам се обади може да пием по едно кафе...може дискотечка, барче, каквото ти е кеф.....ще се чустваш като у дома обещавам
От Добрич съм като идвам към Бургас ще ти пиша на ЛС ,но няма да е скоро.![]()
ок, на линия съм когато идваш пиши ще се радвам да те посрещна

Alvarez написа:Флинстоун, ти си адски смешен с мненията си. Разбира се, че Черноморец имат да дават пари и то много пари - твърдя го от първа ръка - това ми е работата. Друг въпрос е, че подарили за 2000,00 лв. компютри и са веднага на първа страница, а за задълженията никой нищо не казва, защото държат медиите. Всъщност трябва да пиша Вихър Айтос ама не е сега момента за това. Платени фенове.
добре бе педро алварез, ти обаче не си смешен а си трагичен в коментарите, каква ти е работата бре, момко, събираш дългове ли, мутра ли си кво, частен съдебен изпълнител, може би? айде моля ти се вземи се събуди вече кажи ми коя нормална фирма в света няма задължения? айде сега ме изненадай с острия си ум, аз като съм смешен, ама надали..........чакам логичен отговор - ето го и въпроса (мега лесен не е със звездичка): коя нормална фирма в света няма задължения? евробилдинг може би

интересно аз да питам в същия стил като тоя алварез - кой е официалния химн на нефтохимик и кой го изпълнява? не е ли "бургаски вечери" в изпълнения на същия гого от фамилия тоника който се нуждаеше от помощ за борба с рядко заболяване (не бих го пожелал и на най-върлия си враг), къде бяхте милионите верни фенове на нефтохимик? клуба черноморец дари 1ви 5000 лева
нашия химн в момента и той е в изпълнение на гого и ева........и на стадиона непрекъснато се дават телефони за дарителски кампании и се молят зрителите да помагат........и на петко от вхти, и на милена, и на гого..........пример за подражание просто.......дариха пералня и други ел уреди на дома за изоставени коджакафалията, направиха кампания не на дрогата - танци срещу дрогата............подпомогнаха турнир в полза на децата на загинали огнеборци (може и полицаи да беше говоря по памет) лятото..........ти колко пари имаш да взимаш ако не е тайна? и колко пари даде за благотворителност за гого като кореняк бургазлия те питам......и още нещо за платените фенове - колко пъти си плащал за мач на нефтохимик миналата година за домакински мач, както и от 91 до 2000? ние сме били на 7-8 и то от началото на тази година до сега, след нова година авантата свършва за тия дето идваха без пари тогава ще видим дали наглостта ви да говорите за платени фенове ще продължи. вие да ми говорите за платени фенове си е жива греда, автогол и кощунство, предлагам да помълчиш на тая тема да не почвам с примери, щото футбола в бургас не почва 95та мойто момче (think)

Последна промяна от fred на 16 сеп 2010 16:31, променено общо 1 път.
Всяка нормална фирма има текущи задължения (месец-два в зависимост от договорите), но не всяка има за година-две назад и мълчат като путки като питаш кога ще платят за отдавна свършена работа, за която има пълна документация - оферти, договори, фактури, протоколи. Така че замълчи като не си запознат и поне само ще те мислим за малоумник, но няма да си разсеял абсолютно всички съмнения. Яж безплатните кебапчета, ходи на нашия стадион, надявай се да спечелиш кола в томболата и си остани такъв. Ние сме горди с нашия отбор и играчи - едва ли ти си изпитвал това.
НЕФТОХИМИК БУРГАС
Alvarez написа:Всяка нормална фирма има текущи задължения (месец-два в зависимост от договорите), но не всяка има за година-две назад и мълчат като путки като питаш кога ще платят за отдавна свършена работа, за която има пълна документация - оферти, договори, фактури, протоколи. Така че замълчи като не си запознат и поне само ще те мислим за малоумник, но няма да си разсеял абсолютно всички съмнения. Яж безплатните кебапчета, ходи на нашия стадион, надявай се да спечелиш кола в томболата и си остани такъв. Ние сме горди с нашия отбор и играчи - едва ли ти си изпитвал това.
мдаааам запознат съм обаче със евробилдинг и тяхните просрочки

фред не съм фен на нефтохимик тук въпроса е не само за нефтохимик а и за черноморец,ти си върл фен на акулите за което шапка ти свалям но защо никой от вас не скочи на дражев който унищожи автентичния черноморец и пак го казвам тук играят много интереси,събев с лека ръка затри отбора,не знам дали се мразите феновете на двата отбора но аз наистина бях впечатлен от нефтохимик навремето,сега насила е в в група където не му е мястото,сателитчето ви черноморец поморие трябваше да е там но повече няма за какво да споря,успехите на нефтохимик черноморец едва ли ще ги постигне,и последно махне ли се балъков този отбор ще е само сянка в а група