Черноморец подари компютри на пожарникарите в Бургас!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Черноморец подари компютри на пожарникарите в Бургас!

Мнениеот Parmalat » 16 сеп 2010 12:36

[center]Изображение[/center]"Черноморец - Бургас" направи днес ценно дарение за бургаските пожарникари. Новият изпълнителен директор на клуба Джан Пиеро Персикети зарадва с компютри заместник - директора на Областната дирекция на МВР Васил Василев и началника на Районното управление по пожарна безопасност Димитър Перифанов. Двамата гостуваха на стадион "Лазур", за да получат дарението.
"Много сме ви благодарни, защото компютрите ни бяха много стари. С новите ще си вършим по-добре работата", заяви главен инспектор Перифанов. "Ние сме фенове на футбола и "Черноморец - Бургас", ще се радвам и вие да станете фенове на нашия пожароприложен спорт", каза комисар Васил Василев и покани изпълнителния директор на клуба Персикети на демонстрационно състезание в бургаската пожарна.

Гостите дадоха препоръка на новия стадион "Черноморец Арена" да се построи кула, която огнеборците използват за пожароприложния спорт. "Строежът на новия стадион трябва да се ускори", окуражително отвърна изпълнителният директор на "Черноморец - Бургас". Той подари на двамата полицейски шефове фенартикули на клуба.

http://sport.burgas24.bg/191990.html

Toва е поредното дарение,което прави Черноморец Бургас!Кога всички други отбори ще помагът така на хората?.Хубаво е, че се споменава и Черноморец Арена. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

dionis56
Контакти:

Re: Черноморец подари компютри на пожарникарите в Бургас!

Мнениеот dionis56 » 16 сеп 2010 12:43

това е добре че ченоморец прави второ дарение в рамките на 4-5 дни ,за пожарникарите да им е честита придобивката,но за подаръка на фк сливен не го разбирам не може един уважаващ себе си отбор да уговаря мач за 0-0 а реваха че има корупция,а корупция ли е това че събев затри отбор като нефтохимик това си е кощунство :evil: :evil: :evil:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 сеп 2010 13:02

dionis56 написа:това е добре че ченоморец прави второ дарение в рамките на 4-5 дни ,за пожарникарите да им е честита придобивката,но за подаръка на фк сливен не го разбирам не може един уважаващ себе си отбор да уговаря мач за 0-0 а реваха че има корупция,а корупция ли е това че събев затри отбор като нефтохимик това си е кощунство :evil: :evil: :evil:

Къде видя Нефтохимик в тази тема?Ако имаш комплекси ги избивай на друго място не в темите на Черноморец!
[center]R.I.P[/center]

dionis56
Контакти:

Мнениеот dionis56 » 16 сеп 2010 13:13

Къде видя Нефтохимик в тази тема?Ако имаш комплекси ги избивай на друго място не в темите на Черноморец! ПАРМАЛАТ ЛИ СИ НЕ ЗНАМ НО КОМПЛЕКСИ ОТ НЕФТОХИМИК И ЧЕРНОМОРЕЦ НЯМАМ А ТИ КАТО ФЕН НА АКУЛИТЕ НЕ СЕ ОТНАСЯЙ ПО ТОЗИ НАЧИН,КАТО КАЖЕШ ТЕМА ЗА ЧЕРНОМОРЕЦ ДОБРЕ ЗАЩО СЕ ЗАСЕГНА ТИ ЗА НЕФТОХИМИК ОПС НАФТЕКС НА КОЙ БЕ ТОЗИ ОТБОР,КОЙ ГО ОПРОПАСТИ МИСЛЯ ЧЕ ТЕМАТА Е ТОЧНО ЗА ТУК ЗА ДА СЕ ВЪЗКРЕСИ ОТБОРА НА ЧЕРНОМОРЕЦ ЗАКОПАХА НЕФТОХИМИК ,МИСЛЯ ЧЕ НЕ СЪМ ТЕ ЗАСЕГНАЛ С НЕЩО А И ФОРУМА СИ Е ЗА ТОВА ДА СЕ ДАВАТ МНЕНИЯ

Alvarez
Контакти:

Мнениеот Alvarez » 16 сеп 2010 13:15

Интересно кога Черноморец ще се разплати с контрагентите си, на които дължи големи суми (казвам го от опит) от дълго време, но никъде в медиите (минетчийски копелета, продаващи се за пет лева) няма информация защо не се плаща. Но сигурно за платените си фенове ще намерят 50лв. да купат бира и кебапчета.
НЕФТОХИМИК БУРГАС

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 сеп 2010 13:21

Айде дойдоха феновете разбирачи на Нафтата да коментират Черноморец!Защо не си ближите раните от загубата с 3-0 от Созопол за купата,а се занимавате с нас!Май повече ни мразите нас отколкото обичате отбора си съжелявам ви. ;)
[center]R.I.P[/center]

dionis56
Контакти:

Мнениеот dionis56 » 16 сеп 2010 13:27

от Parmalat на 16 Сеп 2010 11:21

Айде дойдоха феновете разбирачи на Нафтата да коментират Черноморец!Защо не си ближите раните от загубата с 3-0 от Созопол за купата,а се занимавате с нас!Май повече ни мразите нас отколкото обичате отбора си съжелявам ви. БРАТО ЯВНО ТИ ИМАШ НЯКАКЪВ КОМПЛЕКС НЕ СЪМ ФЕН НА НЕФТОХИМИК ИСКАМ РЕАЛНО ДА МИ ОТГОВОРИШ ЗАЩО И КОЙ ОПРОПАСТИ НЕФТОХИМИК НЕ ЗНАМ КАКЪВ ОТБОР СА СОЗОПОЛ И ТАМ ПОДОБНИ ВАШИ ОТБОРИ ОТ РЕГИОНА,И ДА ТЕ ПОПИТАМ ТИ КАТО ФЕН НА АКУЛИТЕ КУПУВАШ ЛИ СИ БИЛЕТ ИЛИ СИ ВЛИЗАШ БЕЗПЛАТНО :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 сеп 2010 13:49

dionis56 написа:от Parmalat на 16 Сеп 2010 11:21

Айде дойдоха феновете разбирачи на Нафтата да коментират Черноморец!Защо не си ближите раните от загубата с 3-0 от Созопол за купата,а се занимавате с нас!Май повече ни мразите нас отколкото обичате отбора си съжелявам ви. БРАТО ЯВНО ТИ ИМАШ НЯКАКЪВ КОМПЛЕКС НЕ СЪМ ФЕН НА НЕФТОХИМИК ИСКАМ РЕАЛНО ДА МИ ОТГОВОРИШ ЗАЩО И КОЙ ОПРОПАСТИ НЕФТОХИМИК НЕ ЗНАМ КАКЪВ ОТБОР СА СОЗОПОЛ И ТАМ ПОДОБНИ ВАШИ ОТБОРИ ОТ РЕГИОНА,И ДА ТЕ ПОПИТАМ ТИ КАТО ФЕН НА АКУЛИТЕ КУПУВАШ ЛИ СИ БИЛЕТ ИЛИ СИ ВЛИЗАШ БЕЗПЛАТНО :)

Последният ми коментар беще насочен към Alvarez ,а не към теб първо на първо Черноморец е създаден много деситилетия преди Нефтохимик така,че за мен няма нужда от сравнения.Собственикът на Ад-то избира в кой отбор да налива пари и той избра Черноморец вместо Нефтохимик.Сигурен съм че ако беше президен Събев на Нефтохимик сега феновете на Нафтата нямаше да го плюят,а боготворят,но за мое щастие и такова на феновете на акулите поне повечето Събев е наш президент.Нефтохимик не ме интересува да се оправят.Няма как да си взема билет на Черноморец,защото не съм от Бургас и целогодишно имам работа и малка почивка.
[center]R.I.P[/center]

dionis56
Контакти:

Мнениеот dionis56 » 16 сеп 2010 14:01

Последният ми коментар беще насочен към Alvarez ,а не към теб първо на първо Черноморец е създаден много деситилетия преди Нефтохимик така,че за мен няма нужда от сравнения.Собственикът на Ад-то избира в кой отбор да налива пари и той избра Черноморец вместо Нефтохимик.Сигурен съм че ако беше президен Събев на Нефтохимик сега феновете на Нафтата нямаше да го плюят,а боготворят,но за мое щастие и такова на феновете на акулите поне повечето Събев е наш президент.Нефтохимик не ме интересува да се оправят.Няма как да си взема билет на Черноморец,защото не съм от Бургас и целогодишно имам работа и малка почивка. УВАЖАВАМ ТИ МНЕНИЕТО НО ЧЕРНОМОРЕЦ КОЙТО Е СЪЗДАДЕН ДЕСИТИЛЕТИЯ ПРЕДИ НЕФТОХИМИК НЯМА НИЩО ОБШО С ТОЗИ ОТБОР НА ЧЕРНОМОРЕЦ ,МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ КАКВИ НОМЕРА НАПРАВИХА ЗА ДА ЗАПОЧНАТ ДА ИГРАЯТ В В ГРУПА Т.Е. НАКАРАХА НАСИЛА ОТБОРА НА ВИХЪР АЙТОС ДА СЕ ОТКАЖЕ ЗА ТЯХНА СМЕТКА,ОТБОРА НА ЧЕРНОМОРЕЦ Е ИГРАЛ ЕДИН ПЪТ В ЕКТ СЪПЕРНИК ИМ БЕ ДИНАМО ТИРАНА ПОБЕДА В БУРГАС С 3-1 И ЗАГУБА С 0-4 В ТИРАНА,НЕФТОХИМИК Е БИЛ ВИНАГИ ДОНОР НА ЧЕРНОМОРЕЦ И ЗА ТОВА ОТБОРА Е БИЛ ДЪЛГИ ГОДИНИ В Б ГРУПА ТАКА ЧЕ СРАВНЕНИЕТО НЕ Е В ТОВА ,НЕФТОХИМИК ИМАТ МНОГО ПО ГОЛЕМИ УСПЕХИ В ПЪРВЕНСТВОТО А И В ЕКТ ЗА ТОВА МЕ Е ЯД ЧЕ ОПРОПАСТИХА ТАКЪВ ОТБОР ,СЕГА ЧЕРНОМОРЕЦ СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ НЕЩО НО САМО ДА НЕ СТАНЕ СЪБЕВ ДА НАПРАВИ СЪЩОТО И С ТЯХ

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 16 сеп 2010 15:45

Alvarez написа:Интересно кога Черноморец ще се разплати с контрагентите си, на които дължи големи суми (казвам го от опит) от дълго време, но никъде в медиите (минетчийски копелета, продаващи се за пет лева) няма информация защо не се плаща. Но сигурно за платените си фенове ще намерят 50лв. да купат бира и кебапчета.

Интересно кога феновете на Нефтохимик ще им писне да киснат по цял ден във форумите за Черноморец? Пари имал да взема хубавеца - човек с аватар фен-клуб на нефтохимик имал да взема пари (контрагент бил видиш ли) от ................събев - човека който мразят до гроб - хихихихи каква дейност си извършил бре мъжки? - чистиш стадиона след мач от семки и вестници, поливаш тревата или си сотаджия, поддръжка ли си къв? Друга работа нямаш ли си, форум за нафтата в гонг няма ли, какво.......не били се разплатили, ей ало, ако имаше такъв закон за уронване престижа на футболни клубове във форуми щеше половината интернет лумпенчета в бг да са у пангото да търкат килиите! :lol: :lol: :lol: за форуми и статии за левски и цска пък направо не ми се говори - там всеки втори коментар плаче за цензура :twisted:
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Върни се в “Черноморец”