Имат ли шанс тази игра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Имат ли шанс тази игра?

Мнениеот fred » 15 сеп 2010 00:29

Sword Coast Boys написа:Имат шанс, точка.

така е брат. естествено че имат.другото е завист.и не ни интересува.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 15 сеп 2010 07:46

vladeks написа:аиде стига глупости от един равен и пак по4нахте да оплювате отбора да видим следва6тия кръг като бием литекс какво 6те кажете 8-)

Ще ти го кажа още сега - след мача с Литекс ще се случат няколко неща :
Черномрец ще запише първата от загубите за този сезон и ще излезе от тройката във временото класиране , Балъков ще се оправдае с "българския манталитет" , а някои недоволни от загубата ще потърсят вината нейде другаде ( терен , съдии ) .

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 15 сеп 2010 10:14

Conan написа:
vladeks написа:аиде стига глупости от един равен и пак по4нахте да оплювате отбора да видим следва6тия кръг като бием литекс какво 6те кажете 8-)

Черномрец ще запише първата от загубите за този сезон и ще излезе от тройката във временото класиране , Балъков ще се оправдае с "българския манталитет" , а някои недоволни от загубата ще потърсят вината нейде другаде ( терен , съдии ) .

хайде сега като си такъв псевдоразбирач ми кажи какво ще стане ако мача е хикс или победи черноморец, какво ще пишат журналистите, какво ще направи гриша ганчев;)
ти да не пиеш хапчета за познаване иил ванга ти е далечна роднина;)
айде моля ти се спри се докато не е късно - все още можеш да се промениш и да станеш позитивен, а не вечния хейтър който търси под вола теле. не търси излишна драма в нашия отбор - такава няма!!!! :geek:

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 15 сеп 2010 11:35

fred написа:
Conan написа:

хайде сега като си такъв псевдоразбирач ми кажи какво ще стане ако мача е хикс или победи черноморец, какво ще пишат журналистите, какво ще направи гриша ганчев;)
ти да не пиеш хапчета за познаване иил ванга ти е далечна роднина;)
айде моля ти се спри се докато не е късно - все още можеш да се промениш и да станеш позитивен, а не вечния хейтър който търси под вола теле. не търси излишна драма в нашия отбор - такава няма!!!! :geek:

Ако Черноморец победи , ще се радвам за момчетта в отбора . Ако е хикс - пак , макар не толкова много . Но ако в основата на евентуален хикс или победа основна роля има късмета , няма да тръбя , че сме направили голям мач . Всъщност последния голям мач на Черноморец беше равенството 2:2 с Левски на стадиона в Лазур , когато отбора губеше с 0:2

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 15 сеп 2010 15:09

какво имаш пред вид голям мач? такъв с благоприятен резултат срещу грандовете в бг, такъв с добра игра или...............
щото аз последно бях наистина възхитен от мача със перник пролетта 3:1 като искам обаче да уточня за главна заслуга за това имаше кипърската съдийска бригада - дори всички тогава коментирахме че от 90 минути се е играло реално около 85-6, а не както обикновено 60-70. никакво накъсване на играта, офанзивна тактика на 2та отбора, много положения и пред двете врати, напрежение до последно, малко фалове, малко картони, 4 гола и публиката беше на ниво.....верно да обърнеш на левски от 0:2 си е друго, но понякога истинската красота е срещу по-непретенциозни отбори. ами 2:1 срещу моряците на лазур 2009 удържано с 10 души? които бяха 3ти 2008ма и игараха със псв малко преди това и да ти кажа не отпаднаха срамно...

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 15 сеп 2010 16:49

fred написа:какво имаш пред вид голям мач? такъв с благоприятен резултат срещу грандовете в бг, такъв с добра игра или...............
щото аз последно бях наистина възхитен от мача със перник пролетта 3:1 като искам обаче да уточня за главна заслуга за това имаше кипърската съдийска бригада - дори всички тогава коментирахме че от 90 минути се е играло реално около 85-6, а не както обикновено 60-70. никакво накъсване на играта, офанзивна тактика на 2та отбора, много положения и пред двете врати, напрежение до последно, малко фалове, малко картони, 4 гола и публиката беше на ниво.....верно да обърнеш на левски от 0:2 си е друго, но понякога истинската красота е срещу по-непретенциозни отбори. ами 2:1 срещу моряците на лазур 2009 удържано с 10 души? които бяха 3ти 2008ма и игараха със псв малко преди това и да ти кажа не отпаднаха срамно...

Ами 3:1 срещу Литекс пролетта на 2009????????????
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 16 сеп 2010 11:16

класика - повеждат ни 1:0 през първото полувреме, изравняваме някъде 45 мин. първите минута две на 2рото повеждаме и накрая ги довършваме. адските подигравки със станимир стоилов от страна на феновете на трибуната зад него където бях и аз - точно зад него всъщност. то ако се върнем по-напред има и доста други яки мачове, да не ги изброяваме сега един по един................... :roll:

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 16 сеп 2010 19:34

fred написа:класика - повеждат ни 1:0 през първото полувреме, изравняваме някъде 45 мин. първите минута две на 2рото повеждаме и накрая ги довършваме. адските подигравки със станимир стоилов от страна на феновете на трибуната зад него където бях и аз - точно зад него всъщност. то ако се върнем по-напред има и доста други яки мачове, да не ги изброяваме сега един по един................... :roll:

Те и футболистите на Литекс му се подиграваха на Стоилов няколко мача , преди да го наритат от клуба . ;) На въпроса ти - няма значение кой е съперник в конкретен мач . Важното е на терена играчите да играят с хъс , който да се усеща на трибуните . И резултата няма значение , ако отбора е направил всичко по силите му . Дадох за пример въпросния мач с Левски , защото тогава Черноморец бяха една класа под Левски като играчи , но дадоха 150% от себе си . Нещо което за съжаление не съм виждал в отбора от есента на 2008-а година насам .

vlatan
Контакти:

Мнениеот vlatan » 18 сеп 2010 09:24

Доколкото си спомням миналата година, Интер със същата игра и "много късмет" спечелиха ШЛ, калчото и купата на Италия, само ще спомена мачовете им с Барса.. Тази година играем по подобен начин с повече подсигуряване отзад, а напред максимално използване на шансовете.Футболът е игра на резултати-няма значение дали си държал топката 20,30 или80%, дали си създал 1,2,20 положения-важно головете с един в повече..Не може да биеш ЦСКА(гост),Левски, Черно море (гост) и да ми говорите че всичко е късмет, много е смешно..Проблеме на отбора е човека с головете, крайните нападатели и Бала ще го реши, затова взе хора в последния момент.Колкото до големите местни таланти - давам пример с Тошев-заради подобни отигравания като накрая на мача в Сливен ще се търсят хора от чужбина, престъпление към отбора да изтървеш в 90 мин сам на 2 м от вратата- и напълно заслужено Тошев ще е резерва..
Литекс-Черноморец 0-2 ,да запушим устите на "разбирачите"

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 18 сеп 2010 15:44

vlatan написа:Доколкото си спомням миналата година, Интер със същата игра и "много късмет" спечелиха ШЛ, калчото и купата на Италия, само ще спомена мачовете им с Барса.. Тази година играем по подобен начин с повече подсигуряване отзад, а напред максимално използване на шансовете.Футболът е игра на резултати-няма значение дали си държал топката 20,30 или80%, дали си създал 1,2,20 положения-важно головете с един в повече..Не може да биеш ЦСКА(гост),Левски, Черно море (гост) и да ми говорите че всичко е късмет, много е смешно..Проблеме на отбора е човека с головете, крайните нападатели и Бала ще го реши, затова взе хора в последния момент.Колкото до големите местни таланти - давам пример с Тошев-заради подобни отигравания като накрая на мача в Сливен ще се търсят хора от чужбина, престъпление към отбора да изтървеш в 90 мин сам на 2 м от вратата- и напълно заслужено Тошев ще е резерва..
Литекс-Черноморец 0-2 ,да запушим устите на "разбирачите"

Пич , имам едно предложение . Какво ще кажеш балъков първо да спечели НЯКЪДЕ , НЯКАКВО отличие пък после да го сравняваме с Мауриньо ;)
Иначе си прав резултатите са показателни 0:0 с отбори заемащи съответно 14-о и 15-о място в класирането . Мисля , че коментара е излишен тук .
За нападателите - също си прав . За 6 мача актива на нападателите ( вече 5 на брой ) е общо 1 гол . Но и вината не е у тях - толкова си могат . Проблема е в този който ги докара и ги пуска да играят . Ще спомена няколко имена на нападатели които Балъков продаде или изгони само защото не са доведени от него - Платини , Дуду , Божилов , Диян Христов .
А сега ти ми кажи , дали сегашните са с нещо по-добри .
Мартин Тошев първо не е талант , а футболно недоразумение и второ не е местен , шоплушка издънка .

Върни се в “Черноморец”