Sword Coast Boys написа:Имат шанс, точка.
така е брат. естествено че имат.другото е завист.и не ни интересува.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sword Coast Boys написа:Имат шанс, точка.
vladeks написа:аиде стига глупости от един равен и пак по4нахте да оплювате отбора да видим следва6тия кръг като бием литекс какво 6те кажете
Conan написа:vladeks написа:аиде стига глупости от един равен и пак по4нахте да оплювате отбора да видим следва6тия кръг като бием литекс какво 6те кажете
Ще ти го кажа още сега - след мача с Литекс ще се случат няколко неща :
Черномрец ще запише първата от загубите за този сезон и ще излезе от тройката във временото класиране , Балъков ще се оправдае с "българския манталитет" , а някои недоволни от загубата ще потърсят вината нейде другаде ( терен , съдии ) .
fred написа:Conan написа:vladeks написа:аиде стига глупости от един равен и пак по4нахте да оплювате отбора да видим следва6тия кръг като бием литекс какво 6те кажете
Ще ти го кажа още сега - след мача с Литекс ще се случат няколко неща :
Черномрец ще запише първата от загубите за този сезон и ще излезе от тройката във временото класиране , Балъков ще се оправдае с "българския манталитет" , а някои недоволни от загубата ще потърсят вината нейде другаде ( терен , съдии ) .
хайде сега като си такъв псевдоразбирач ми кажи какво ще стане ако мача е хикс или победи черноморец, какво ще пишат журналистите, какво ще направи гриша ганчев;)
ти да не пиеш хапчета за познаване иил ванга ти е далечна роднина;)
айде моля ти се спри се докато не е късно - все още можеш да се промениш и да станеш позитивен, а не вечния хейтър който търси под вола теле. не търси излишна драма в нашия отбор - такава няма!!!!
fred написа:какво имаш пред вид голям мач? такъв с благоприятен резултат срещу грандовете в бг, такъв с добра игра или...............
щото аз последно бях наистина възхитен от мача със перник пролетта 3:1 като искам обаче да уточня за главна заслуга за това имаше кипърската съдийска бригада - дори всички тогава коментирахме че от 90 минути се е играло реално около 85-6, а не както обикновено 60-70. никакво накъсване на играта, офанзивна тактика на 2та отбора, много положения и пред двете врати, напрежение до последно, малко фалове, малко картони, 4 гола и публиката беше на ниво.....верно да обърнеш на левски от 0:2 си е друго, но понякога истинската красота е срещу по-непретенциозни отбори. ами 2:1 срещу моряците на лазур 2009 удържано с 10 души? които бяха 3ти 2008ма и игараха със псв малко преди това и да ти кажа не отпаднаха срамно...
fred написа:класика - повеждат ни 1:0 през първото полувреме, изравняваме някъде 45 мин. първите минута две на 2рото повеждаме и накрая ги довършваме. адските подигравки със станимир стоилов от страна на феновете на трибуната зад него където бях и аз - точно зад него всъщност. то ако се върнем по-напред има и доста други яки мачове, да не ги изброяваме сега един по един...................
vlatan написа:Доколкото си спомням миналата година, Интер със същата игра и "много късмет" спечелиха ШЛ, калчото и купата на Италия, само ще спомена мачовете им с Барса.. Тази година играем по подобен начин с повече подсигуряване отзад, а напред максимално използване на шансовете.Футболът е игра на резултати-няма значение дали си държал топката 20,30 или80%, дали си създал 1,2,20 положения-важно головете с един в повече..Не може да биеш ЦСКА(гост),Левски, Черно море (гост) и да ми говорите че всичко е късмет, много е смешно..Проблеме на отбора е човека с головете, крайните нападатели и Бала ще го реши, затова взе хора в последния момент.Колкото до големите местни таланти - давам пример с Тошев-заради подобни отигравания като накрая на мача в Сливен ще се търсят хора от чужбина, престъпление към отбора да изтървеш в 90 мин сам на 2 м от вратата- и напълно заслужено Тошев ще е резерва..
Литекс-Черноморец 0-2 ,да запушим устите на "разбирачите"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта