Parmalat,ако обичаш се въздържай да коментираш теми по които не си компетентен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Converse написа:Обърка се нещо. Аз не съм мазут. Стадиона не им го щем, просто Събев си го присвои след купения бараж, ако си спомняш. Първо играха двата отбора на един стадион, а след баража Събев закри Нафтекс и им даде архивите, но не и стадиона. Та ние останахме да играем на него.
И тука пак нищо не каза.Стадиона в момента се управлява от тандема Община Бургас-Събев.Нито Дражев е демонтирал седалките,нито Дражев е превърнал тренировъчните игрища в пасища нито пък Дражев е разграбил арматурата както се беше изразил някой от ПСФК-то.Дражев в момента обжалва и просто не могат да почнат да стоят онова на Power Point-a или на autoCAD,което и до момента си мисля,че няма как да го построят.Причните можеш да намериш в една друга тема изказани от Conan или pas не помня,кой от двамата си изложи мнението за това.Parmalat написа:И аз неща този стадион на Нафтата,но така се стекаха обстоятелствата да играем на него. като нашия в момента за нищо нестава,но там с тея дела с Дражев го докараха до това състояние.Дано по-скоро го вземем и строят новия и да си играен Черноморец Арена и да нямаме повече взимане даване с Нефтохимик.
mazut написа:Историята с школите е дълга и широка и започна преди официалното обединение на школите на двата отбора миналия сезон.А иначе наистина 90% от момчетата в академията са си юноши на Нефтохимик,просто те бяха много по-добри от момчетата в Черноморец(както да речем е в момента).А резултатите наистина са много разгромни,но нашата школа започна от нулата,момчетата са събрани преди месец,повечето са или изгонение от Черноморец,или дошли от други отбори от окръга ненамерили място в бургаските школи преди това.Да,прави сте,че в момента могат да избират,но каквото и да си говорим те се интересуват повече от личното си развитие отколкото в кой отбор играят,а много добре разбирате,че точно в този момент в нашата школа няма как да вървят напред.Но ръководството се е заело сериозно по въпроса и до няколко години се надяваме,че школата ще се доближи до старото си ниво.Колкото до академията-там има много талантливи момчета от школата на Нафтекс и дано успеят да източат максимума от тях предвид добрите условия с които разполагат.Може и да има омраза между феновете на двата отбора,но смятам,че на тема юноши не трябва да има разногласия
Parmalat,ако обичаш се въздържай да коментираш теми по които не си компетентен
maldin1 написа:И тука пак нищо не каза.Стадиона в момента се управлява от тандема Община Бургас-Събев.Нито Дражев е демонтирал седалките,нито Дражев е превърнал тренировъчните игрища в пасища нито пък Дражев е разграбил арматурата както се беше изразил някой от ПСФК-то.Дражев в момента обжалва и просто не могат да почнат да стоят онова на Power Point-a или на autoCAD,което и до момента си мисля,че няма как да го построят.Причните можеш да намериш в една друга тема изказани от Conan или pas не помня,кой от двамата си изложи мнението за това.Parmalat написа:И аз неща този стадион на Нафтата,но така се стекаха обстоятелствата да играем на него. като нашия в момента за нищо нестава,но там с тея дела с Дражев го докараха до това състояние.Дано по-скоро го вземем и строят новия и да си играен Черноморец Арена и да нямаме повече взимане даване с Нефтохимик.
Parmalat написа:В областни финали от турнира за купата на БФС Черноморец-Бургас елиминира съгражданите от Нефтохимик при децата и юношите младша възраст. И двата мача се играха на терена с изкуствена трева на кампуса "Гнездо на акули".
Първи се срещнаха юношите от набор - 95, при които възпитаниците на треньорите Антон Спасов и Тодор Киселичков се наложиха с 12:0 /голмайстори: Милчо Ангелов-3, Даниел Стаматов-3, Стоян Вълчев-2, Георги Бинев-2, Михаил Орачев, Велизар Обрешков/.
После децата от набор-97 на треньора Тодор Койчев спечелиха градското дерби с 8:0 /Иван Стоянов-2, Михаел Лалев-2, Георги Купенов, Иван Тодоров, Валентин Иванов, Станчо Димитров/.
Утре от 16 ч на същата фаза от турнира ще играят и юношите старша възраст на „Черноморец” и „Нефтохимик”. Двубоят е от 16 ч на стадион „Черноморец”.
Вече е известен и следващият съперник на децата и юношите младша възраст за купата на БФС. И двете формации на малките „акули” ще гостуват идната седмица на „Берое” в Стара Загора. И при юношите старша възраст представителят на Бургаска област, който ще стане известен утре, ще се изправи срещу беройци.
http://football.sportal.bg/news.php?news=258140
Не очаквах чак толкова разгромни победи при юношите за Черноморец.Няма да скрия че очаквах да победим с 2 или най-много 3 гола разлика.Браво на малките акули!Пожелавам успехи на Нафтата и да ги видим скоро в А група!
Parmalat написа:Converse написа:Обърка се нещо. Аз не съм мазут. Стадиона не им го щем, просто Събев си го присвои след купения бараж, ако си спомняш. Първо играха двата отбора на един стадион, а след баража Събев закри Нафтекс и им даде архивите, но не и стадиона. Та ние останахме да играем на него.
И аз неща този стадион на Нафтата,но така се стекаха обстоятелствата да играем на него. като нашия в момента за нищо нестава,но там с тея дела с Дражев го докараха до това състояние.Дано по-скоро го вземем и строят новия и да си играен Черноморец Арена и да нямаме повече взимане даване с Нефтохимик.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта