Черноморец привлече голмайсторът на първенството на Мароко!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

izumrud
Контакти:

Re: Черноморец привлече голмайсторът на първенството на Мароко!

Мнениеот izumrud » 02 сеп 2010 18:40

а да - за Платини...как така на 10-и юни миналата година (2009) когато се писа, че "адмирала" ще го гони, той излезе с опровержение, че Платини имал договор за 3 години...и през август, когато го пробута (направо си го изрита) в ЦСКА, обяви: Ние го даваме, защото договорът му свършва сега и той не иска да го поднови, по-добре да го продадем...как така изтекоха 3 години от 10 юни 2009 до август 2009???
уточнявам - не искамв да се дискутират качествата на мишел...просто представям горната постъпка
имам още неща да попитам..аз не съм като Conan да разполагам с вътрешна информация и нищо не твърдя...просто тълкувам фактите и не съм късопаметен...това е. А аз като фен на отбора от 1980 година искам да кажа, че винаги съм предпочитал нашия отбор да олицетворява нашия град, а не латино-ментета, които са попаднали в рая след скитане по селски отбори на запад

Conan
Контакти:

Re: Черноморец привлече голмайсторът на първенството на Мароко!

Мнениеот Conan » 02 сеп 2010 19:20

El greco написа:В Сл. бряг се запознах с бивш съотборник на Койта от Генк . Той гледа няколко мача на Акулите и според него ще пасне на отбора ни . Тип тежък нападател , такъв какъвто ни липсва . Перфектна игра с глава и много добро пазене на топката . Много трудно му се отнема когатао е в краката му , но малко мързелив .
Характеристиките му ми напопнят за една от легендите ни Владо Стоянов . Conan дано знаеш за какво иде реч !!!!
Познавам Балъков лично и на всики заявявам , че няама такъв пич !!!

Представи си , имам представа за какво говориш ;) Обикновено го гледах наживо от една точно определена част от трибуните . Сигурно ще се сетиш коя имам предвид .

Върни се в “Черноморец”