ЧЕРНОМОРЕЦ - Видима 21.08, 21:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Видима 21.08, 21:00 ч.

Мнениеот ntodorov » 22 авг 2010 19:33

Obichamlevski написа:Виждаме , че като я няма изкуствената трева не можете да се грижите за естествената . Организацията дето била уж на европейско ниво се оказа , че не е такава ! Светлините ви спират когато си искат ( или когато вие искате - разбирате ме нали ? ) , Тревата (ако има такава , че нещо не се вижда много много ) е в безобразно състояние , тактиката ви ( да , същата тактика с която ще атакувате Европа и ще ставате "шампиони" се оказва безполезна срещу слаби отбори като гледам сега ) не може да се нарече тактика . Абе къде са ви феновете извинете ? Или ох, забравих - вие пълните стадионите си само с Левски и ЦСКА ..... къде ви е публиката питам - великата ви публика ? Хем без пари хем не се ходи ...... лелее и това ако ми е европейско ниво и футбол :(

Ох, мале, като гледам вашия мач с Калиакра ми иде на ум твоето мнение 8-) 8-) :) . И вие сте едни "европейци" ама хайде лъжете се и си вярвайте. Иначе и вашата тактика с Калиакра е чудничка :) Що се касае за тревата. Май си забравил вашето мочурище. Когато на Нефтохимик имаха трева, вие на Герена цъкахте с език. Справка 1997-2000 година.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”