ЧЕРНОМОРЕЦ - Академик 02.08, 21:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Академик 02.08, 21:00ч

Мнениеот Converse » 03 авг 2010 13:30

ZARAA написа:
Parmalat написа:И все пак браво на Академик.Играха 10 в защита ама си спечелиха точката заслужено!Никой не ни е виновен,че лятото Балъков не взе един качествен нападател който да вкарва.Ясно че с Андонов,Мориц,Тошев и Фернандес ще е мъка.От това,което видях само Тошев и Фернандес заслужат да са нападатели.Борел както винаги неорентиран на вратата.Абе пълна трагедия сме.Балъков да разкарва всички чужденци с изключение на Фернандес,Гонзалес и Атз и на мястото на останалите чижденци да привлече 10-12 играча на Черноморец Поморие.2,3 сезона да се борим за златната среда ама поне да трупат опит момчетата и да се развиват. :evil: Искрено се надявам Митко Събев да намали бюджета на половина и тези чужденци да се махат.

Жоро Андонов от това което гледах снощи игра най-добре от нападателите ви и като цяло мисля че заедно с Адриан Фернандес трябва да са титуляри..

Така е ! Дано все по-често да е титуляр, вместо дърволяка - Морис !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
АКАДЕМИК София
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Академик 02.08, 21:00ч

Мнениеот АКАДЕМИК София » 10 авг 2010 15:03

Parmalat написа:С тази игра не сме и за осмицата жалко.Отново провален сезон...

Избързвате. ;) Видяхте ли, че бихте ЦСКА насред София. Сега какво ще кажеш?! Ние българите обичаме от един мач да правим коренни заключения за целия сезон. ;) Аз лично предпочитах от вас да паднем, но да бием Видима в къщи, но уви. :oops: :oops:
Както и да е. И аз дори след загубата от Видима не искам да правя веднага заключение, защото сами виждате как всичко може да се обърне наопаки само след един мач. ;) Този шампионат ако не друго поне ще е супер интересен, защото всеки може да бие всеки. :)
Изображение

Върни се в “Черноморец”