Keanu^Reeves написа:a boy named goo написа:Keanu^Reeves написа:Предлагам на всички Левскари да не се бъзикаме повече с отборчето на Черноморец! Защото е в наш интерес, да не дойдат още в 3-ти кръг на Герена така както водим с 1 точка пред прасетата туко виж се окажем догонващи и от там нататък и да загубим Титлата. Точно както се случи преди 4 години, още в 3-ти Кръг Литекс ни биха насред Герена и чорбите набраха разлика, а тогава Левски и ЦСКА зимуваха с равен брой точки, точно нещо като сега, само, че Левски води с 1 точка. Затова предлагам докато не се откъснем сериозно в таблицата през Пролетта до тогава да не се базикаме с Селските и малкките отборчета, че да не стане някой преждевременна изненада и отново да изгиубим по нелеп начин Титлата, от наши си глупости и дребни заяждания с когото не трябва!
Както виждам определи Черноморец на селско и малко отборче, би ли ни споделил логиката си ? Защото това отборче привлече Красимир Балъков за треньор и има някой наистина не лоши играчи. Твоето високомерие определено е дразнещо и безпочвено и ми е интересно откъде идва то.
Аве ти ТЪП ли си или ДА???
Къде виждаш в прав текст да съм каал, че Черноморец е такъв и такъв отбор??? Дори в момента, когато ти отговарям нападките по мой адрес, аз не казвам обида дума за Черноморец!!! Ти сам си правиш тез измишльотини, защото явно търсиш с кого да се заяждаш по Форумите, а навън несмееш да си покажеш Явно носа?!
Черноморец за мен е любим отбор през Пролетта, защото привлякоха ИЛИЯ ГРУЕВ! Майната му на Балъков, не виждам с какво се е доказал! По-важен за мен е Илийката и с интерес ще следя неговото развития през Пролетта и с огромен интерес искам да видя представянето на Черноморец на Герена в 3-ти кръг и не само в 3-тия кръг. Ще ги следя под лупа!
Искам да призова другите фенове на Черноморец да се разграничат от това "Форумно Недоразумение - Бой неймд Гоу" и да си подкрепят отбора, а не да търсят дребни заяждания и нападки! Защото дори аз съм готов да подкрепя Черноморец и заставам твърдо зад тях през Пролетта!
Я чакай малко, нападките ги правиш ти в случая, въобще не съм имал каквото и да е било намерение да се заяждам с теб. Ти беше човека който каза "Предлагам на всички Левскари да не се бъзикаме повече с отборчето на Черноморец!" после спомена "да не се базикаме с Селските и малкките отборчета", кажи ми какво според теб бих могъл да си помисля.
Искам да ти кажа, че не е лошо първо да прочетеш коментарите които съм писал и след това да ме наричаш форумно недоразумение, защото откакто съм регистриран тук, никога не съм си позволявал да се заяждам или пък да обиждам когото и да е било. Така, че ако си се почувствал обиден за нещо казано от мен,приеми моите извинения.
Между другото, искам ти кажа още нещичко, надявам се да не го приемеш пак като обида към теб. Интересно ми е, как може да призоваваш фенове на даден отбор да не търсят заяждания и нападки, при положение, че ти самия си позволяваш да наричаш хора от един друг отбор
прасета.Виж първо себе си и тогава давай съвети, казвам ти го с възможно най-добри чувства, без каквото и да е било намерение да се заяждам с теб.