ОБРАЗОВАН ЛИ Е ЛЕЧКОВ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ОБРАЗОВАН ЛИ Е ЛЕЧКОВ?
ИЗВЕСТНО Е ,ЧЕ В НАШАТА МИЛА РОДИНА ПОЧТИ ВСЕКИ РАБОТИ ТОВА,ЗА КОЕТО НЕ Е УЧИЛ.В ИНТЕРВЮ ПО КАНАЛ3 ИВАЙЛО ДРАЖЕВ ДАДЕ ЕДНА ИНТЕРЕСНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ.СПОРЕД НЕГО ДИПЛОМАТА НА ЛЕЧКОВ Е ТАКАВА,ЧЕ МУ ДАВА ЕДИНСТВЕНО ПОЗНАНИЯ ОТНОСНО ТОВАРЕНЕ И РАЗТОВАРВАНЕ НА МАГАРЕТА СЪС СЛАМА. НЕ Е ТОЛКОВА УЧУДВАЩО,ЗАЩОТО ПРОФЕСИОНАЛНАТА МУ КАРИЕРА Е БИЛА ДАЛЕЧ,КАКТО ОТ ЖИВОТНОВЪДСТВОТО,ТАКА И ОТ КАКВАТО И ДА Е АДМИНИСТРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ.ТОЗИ ПЕРИОД ОТ ЖИВОТА НА ЛЕЧКОВ Е ОСТАНАЛ В МИНАЛОТО. СЕГА ГО ВИЖДАМЕ ДА ПОРИ С КУБЕТО СИ АДМИНИСТРАТИВНАТА НИВА НА ОБЩИНА СЛИВЕН И БФС.ПОРАЗИИТЕ,КОИТО Е НАНЕСЪЛ И БЕЛИТЕ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРАВИ,ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ АНАЛИЗИРАТ.НАЙ-ЛОШОТО Е ,ЧЕ В НАШАТА МИЛА РОДИНА НЯМА КОЙ ДА ЕЛИМИНИРА ПОДОБНИ ЕМАНАЦИИ НА ЧОВЕШКАТА ПРОСТОТИЯ ОТ ВЛАСТА ВЪВ ВСЯКА СФЕРА НА ОБЩЕСТВОТО.НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ДРАЖЕВ Е АНГЕЛ НЕБЕСЕН,НО СНОЩИ СЛУШАХ ПО КАНАЛ3 ЕДИН ЧОВЕК,КОЙТО МОЖЕ ДА СЪСТАВИ ЕДНО НОРМАЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ,ПОНЕ.ЕДИН ЧОВЕК,КОЙТО БЕШЕ БЕСЕН В БЕЗСИЛИЕТО СИ ДА СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ МАФИЯТА НЕГРАМОТНИЦИ,ДЪРПАЩИ НАДОЛУ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ.
Re: ОБРАЗОВАН ЛИ Е ЛЕЧКОВ?
Лечков има нюх за това,кой ще дойде на власт и успява винаги на време да се "качи на неговата кола". А където е властта, там са и парите.
Преди да се кандидатира за президент на БФС господин Дражев да оповести как успя да провали бургаския Черноморец (последнот път което чух за отбора беше, че отказва да играе с новосъздадения тогава Черноморец 919 /или там както му е името на отбора на Събев/ и че се отказва от участие в югоизточна В група.) и да сподели как ще управлява БФС при положение че веднъж вече се е провалил като ръководител на спортна организация.
П.П. Проваляйки любимия ми бургаски тим г-н Дражев ме отказа тотално да посещавам футболни мачове
защото не ми се иска да сменям клубната си принадлежност, а отбора на който симпатизирам вече го няма на картата на футболна България
П.П.П. Тука е момента да се включи някой от Сливен и да сподели дали е доволен от организацията в Сливен(както в отбора така и в града) ако там са доволни, значи Лечков е доказал, че става за ръководител и "благите" думи по негов адрес са неоснователни.
П.П. Проваляйки любимия ми бургаски тим г-н Дражев ме отказа тотално да посещавам футболни мачове
защото не ми се иска да сменям клубната си принадлежност, а отбора на който симпатизирам вече го няма на картата на футболна България
П.П.П. Тука е момента да се включи някой от Сливен и да сподели дали е доволен от организацията в Сливен(както в отбора така и в града) ако там са доволни, значи Лечков е доказал, че става за ръководител и "благите" думи по негов адрес са неоснователни.
Последна промяна от ri4ard на 21 яну 2009 16:36, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Че Лечков не е особено образован е ясно, но Дражев успя да съсипе цял един отбор, изсмука колкото можа и го захвърли. Сега иска да смуче и от целия БГ футбол, не че сегашното ръководство е много успешно, но не е Дражев човекът, който трябва да го смени. Ако целта е да се закрие тотално смешният ни футбол по-добре да се включи и Томов, двамата с Дражев за отрицателно време ще ни отърват и от клубния и от националния футбол, за това две мнения няма 

Смело мога да кажа, че Лечков наптави твърде много за развитието на футбола в града!Или по-точно за неговото възвръщане на голямата сцена.Преди него отбора тънеше в мизерия и се луташе във "В" и "Б" групи.Ако не сте идвали в Сливен, елате да видите каква база се направи и продължава да се доизгражда.Но по важното е, че тези удобства не са само за първия отбор, но и завсички групи в отбора. Що се отнася до град Сливен, той много се промени след неговото идване като кмет на града. Не числи само за собствмените си интереси, както много други преди това кметове.Пооправи града малко, е да ремонтите продължават и сега, но се надяваме да свършат скоро!!! А заотва дали има образовение - ДА има завършен НСА-специалност футбол!!! Тава трябва да Ви говори много! Според мен определено има нюх за много неща, не само в бизнеса, но и в управлението му. Давай Леца, само напред и ние сме с тебе!!! 

Лечков ,че е прост си личи и от самолет.
Завършил е НСА. Стоичков и той.Плешивото куче Томислав Русев, също. Това обяснява всичко.
Що за учебно заведение е НСА, си отговорете сами. Там има професор по "тенис на маса "!?!?
Завършил е НСА. Стоичков и той.Плешивото куче Томислав Русев, също. Това обяснява всичко.
Що за учебно заведение е НСА, си отговорете сами. Там има професор по "тенис на маса "!?!?