Черноморец прави школи в Кот Д'Ивоар и Южна Америка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

savatabs
Контакти:

Re: Черноморец прави школи в Кот Д'Ивоар и Южна Америка

Мнениеот savatabs » 14 юни 2010 22:12

ultra_shark написа:
Ryder написа:Вече се оливат, ако искат и един кампус на Луната да направят и не знам ква Европа ще гонят като взимат посредствени играчи като Георги Андонов, Паланков и т.н. не стига че Черноморец играе на стадиона на Нафтекс, изобщо там е толкова объркана работата, да си го бяха кръстили отбора ПФК Бургас както са мислили след като искат да правят нов клуб, който да обединява футбола в Бургас, а не да шефа на Нафтекс да създава нов клуб Черноморец, който да играе на стадиона на Нефтохимик, тоя отбор даже не е автентичния Черноморец Бургас, а е някакъв новосъздаден с нова емблема и т н

Личи ти, колко си компетентен :lol:

ми не е ли така е ??

hrisi
Контакти:

Мнениеот hrisi » 15 юни 2010 07:28

:o защо да е така :o

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 15 юни 2010 22:37

hrisi написа::o защо да е така :o

Ще се опитам простичко да ти обясня .
1. Крумов , Паланков и Андонов са посредствени играчи ... дори са малко под средното ниво . Иначе нямаше да дойдат в Черноморец . От създаването на клуба до този момент , няма нито един привлечен качествен български футболист . Всеки играч който е на ниво над средното за нашите стандарти по една или друга причина заобикаля отбора на Събев :
примери - Трифонов , Иван Стоянов , Коста Янев и Галчев ( в ЦСКА ) , Даниел Пеев ( в Славия ) , Котев и Данчо Тодоров ( в борещия се да не изпадне Локо Пловдив ) , Иво Иванов ( в Левски ) . Всички изброени бяха Трансферни цели на Балъков .
2. Митко Събев е недолюбван от една голяма част гражданите а Бургас . Изигра огромна роля истинския Черноморец в момента на практика да не съществува . Опита се да затрие и Нефтохимик . Феновете и на двата отбора откровено го мразят .
3. Ако отбора се казваше примерно ФК Бургас , щеше да е по-симпатичен на непредубедения бургазлия . Причината - можеше да се тиражира версията за отбор обединител .

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 19 юни 2010 14:54

Съгласен съм с теб Конан за всичко освен 3. Който обича футбол не го бърка отбора как се казва, дали е нефтохимик или черноморец или бургас щом е в моя квартал или град какво ме бърка да отида на мач и да съм му фен.
Иначе според мен всичко което се прави в черноморец е хубаво но не е ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГОДНО. Което значи че рано или късно ще спре и ще изчезне. Да направим елементарна сметка : от тв права 500 000лв, да речем 200 000(много са ) билети, 1 хайде и 2млн. от реклама. Общо около 3млн. приходи. Ми то заплатата на Бала и Бобич на година е само 1 млн. Бюджета им е 15 млн. обявени. Тоест -12млн. извадени от Петрол и Събев.(най-малко 12). Еми рано или късно ще спре.
За темата: Какъв е смисъла от школа в Бразилия или Кот Д'Ивоар. Да се изгради струва 3,4 милиона лева най-малко, поддръжката на година е от 500 000 до 1 млн лева. И накрая ако излезе 1,2-ма по-читави ще е успех. И то като ги вземат ги пускат срещу Монтана. Е как ще си върнат парите за тях от мач с Монтана :?: :?
Дори и да ги продадат за добри пари школата пак ще работи на загуба. Така, че политиката на ченоморец ми е много интересна. Хвърляш купища пари и накрая нищо. Нито приходи нито игра нито класиране в 3-ката. Незнам тая PR-акция на Събев и Петрол до кога ще издържи в тия темпове :?

Върни се в “Черноморец”