ПП:АС Милан1899,евала за клипчето,което си сложил

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Kamisha написа:Честита победа,пичовеСега остава да довършим започнатото срещу коравите датчани и да окупираме 1-вото място в групата.1/4финалът Ни се очертава да е на 22.06,а при това положение се сещате кого си пожелавам да срещнем при преместването на тима в Полша
![]()
haiobaio написа:Kamisha написа:Честита победа,пичовеСега остава да довършим започнатото срещу коравите датчани и да окупираме 1-вото място в групата.1/4финалът Ни се очертава да е на 22.06,а при това положение се сещате кого си пожелавам да срещнем при преместването на тима в Полша
![]()
Кои сте вие? Ти немско поданство имаш ли, за да говориш така?
И аз съм за Германците и се кефя, че биха неприятните ми холандци, но единствения национален отбор, за който мога да говоря като за ние е България, пич.
Kamisha написа:Честита победа,пичовеСега остава да довършим започнатото срещу коравите датчани и да окупираме 1-вото място в групата.1/4финалът Ни се очертава да е на 22.06,а при това положение се сещате кого си пожелавам да срещнем при преместването на тима в Полша
![]()
![]()
venger написа:haiobaio написа:Kamisha написа:Честита победа,пичовеСега остава да довършим започнатото срещу коравите датчани и да окупираме 1-вото място в групата.1/4финалът Ни се очертава да е на 22.06,а при това положение се сещате кого си пожелавам да срещнем при преместването на тима в Полша
![]()
Кои сте вие? Ти немско поданство имаш ли, за да говориш така?
И аз съм за Германците и се кефя, че биха неприятните ми холандци, но единствения национален отбор, за който мога да говоря като за ние е България, пич.
Ти не си нов във форума, така че не го виждаш това за първи път. 90 % от съфорумците (моите уважения към всички) се опреличават с чужди отбори. Това е начин да се избяга от българската действителност сигурно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта