Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dUEGlOCu52k[/youtube]
![]()
![]()
frostbite написа:Испания бе по-добрият отбор снощи и заслужено биха. Въпреки, че съм от испания не очаквах да бием с повече от 1 гол, ама испанцие ми напълниха душата с играта си този мач. В защита бяхме просто безгрешни и най-вече бягането от защита в атака на Бускет и Алонсо. Нямаше играч,който да не ми хареса снощи. Най ме изкефи испанците как дадаха топката на Италия след първия и ги изчакаха на контра, а след втория гол италия рухна, ди натале като влезе им даде малко свежест ама... На световното искам финала да е Аржентина - Испания и тогава,който и да победи ще ми е кеф
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:frostbite написа:Испания бе по-добрият отбор снощи и заслужено биха. Въпреки, че съм от испания не очаквах да бием с повече от 1 гол, ама испанцие ми напълниха душата с играта си този мач. В защита бяхме просто безгрешни и най-вече бягането от защита в атака на Бускет и Алонсо. Нямаше играч,който да не ми хареса снощи. Най ме изкефи испанците как дадаха топката на Италия след първия и ги изчакаха на контра, а след втория гол италия рухна, ди натале като влезе им даде малко свежест ама... На световното искам финала да е Аржентина - Испания и тогава,който и да победи ще ми е кеф
Ти испанец ли си ??
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост