Студио БНТ : Коментари за Евро 2012

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Студио БНТ : Коментари за Евро 2012

Мнениеот Tommi » 15 юни 2012 02:16

kingofpop написа:Абе Петела няма ли да коментира повече, че тия другите не се търпят...не знам за вас, ама мач с Петела си е истинско шоу....някой ако знае що го няма вече 4-5 дена да каже, да не са го изгонили :) :?

Ами вие само му се подигравате на човека, може заради това да не му дават мачове за коментиране. :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 юни 2012 02:18

Tommi написа:
kingofpop написа:Абе Петела няма ли да коментира повече, че тия другите не се търпят...не знам за вас, ама мач с Петела си е истинско шоу....някой ако знае що го няма вече 4-5 дена да каже, да не са го изгонили :) :?

Ами вие само му се подигравате на човека, може заради това да не му дават мачове за коментиране. :oops:

аз винаги искам той да коментира и никога не съм му се подигравал....дано в елиминациите се появи пак :|
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 юни 2012 02:26

kingofpop написа:
аз винаги искам той да коментира и никога не съм му се подигравал....дано в елиминациите се появи пак :|

Добре, щом го харесваш, ще коментира Швеция - Англия тази вечер. :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 юни 2012 02:51

Tommi написа:
kingofpop написа:

сериозен ли си....нали уж беше в Полша( коментира откриването), а утре мача е в Украйна....да не би да се е преместил :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 юни 2012 02:56

kingofpop написа:
Tommi написа:
kingofpop написа:

сериозен ли си....нали уж беше в Полша( коментира откриването), а утре мача е в Украйна....да не би да се е преместил :?

Ще коментира Швеция - Англия, а в третия кръг ще коментира Гърция - Русия, Дания - Германия, Хърватия - Испания и Швеция - Франция.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 15 юни 2012 08:41

Снощи в студиото след късния мач БНТ отново станаха за смях. Хубаво докарали испанеца, но поне да му бяха намерили добра преводачка, тази не можеше да върже две думи на испански както трябва, чакахме по 5 мин да му преведе изреченията на испански и после следователно да каже на български какво казва той, накрая Манченко видя, че не става работата и хайде "да задаваме по лесни въпроси", испанеца му предложи да говорят на английски, но той не, въпреки че уж знае. Пълна пародия.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 15 юни 2012 09:23

Ето ги тез убавци дето трябва да търпим до края на месеца,единствено това момче Радостин Любомиров що годе коментира добре иначе другите са пълни аматьори и големи дразнители :evil:
http://www.slusham.com/opoznay-komentat ... rafii.html
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юни 2012 10:33

Мда, общо взето и на мен Любомиров най-много ми харесва от коментаторите - допуска някои грешки, но доста по-рядко, а и някак си не е дразнещ. За останалите нямам думи просто...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

InVerse
Контакти:

Мнениеот InVerse » 15 юни 2012 12:08

Сторило ли ми се е или точно след последния съдийски сигнал на мача Германия - Холандия коментатора каза ''И Германия победи ПОРТУГАЛИЯ! ''?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 юни 2012 17:39

Дано Ибришимов и Ивайло Ангелов коментират по-рядко, че и двамата не се траят

Върни се в “Евро 2012”