Евро 2012 Група"Б" Дания - Португалия - 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Евро 2012 Група"Б" Дания-Португалия

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 юни 2012 11:52

съгласи се че в група като тази, аутсайдера да запише две поредни победи е доста пресилено :) а не съм съгласен с теб че дания разполага с кой знае какви играчи. мое мнение знаеш.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 13 юни 2012 12:18

1-0
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 13 юни 2012 12:28

2:0 :twisted: :twisted: :twisted:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
yuliyan
Контакти:

Мнениеот yuliyan » 13 юни 2012 12:29

СВОБОДЕН написа:Идва времето на Португалия!

... да си ходи... :mrgreen:
YNWA

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 юни 2012 12:56

yuliyan написа:
СВОБОДЕН написа:Идва времето на Португалия!

... да си ходи... :mrgreen:

Да бие. Не,че въпреки това няма да има възможност да отпаднат още в групата. Мисля си, че тук кой отпада и кой продължава ще стане ясно след края на третите мачове.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 юни 2012 13:33

Може би равенство :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 13 юни 2012 14:45

Предпочитам Португалия да излезе от групата пред Дания. 0:2
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 13 юни 2012 14:45

Колкото и да ми се иска отново да видя победа за Дания, това едва ли ще се случи. Португалците ще си вземат своето. Прогноза: 3:1 за Португалия и смъртоносен трети двубой с Холандия.
[center]Изображение[/center]

ТежкаПаника
Контакти:

Мнениеот ТежкаПаника » 13 юни 2012 14:48

В този мач ще се реши съдбата на Португалците.

Едва ли ще има промени в състава на Дания след победата над Холандия с 1-0. Много отборна игра и изключително желание за игра помогнаха на Дания да се справи срещу един от най-силните като качества отбор на първенството.

За Португалия има две добри новини. 1во. Уго Алмейда е готов и ще може да играе на върха на атаката днес. Според мен той е най-добрият избор за нападател в Португалия и би могъл да накаже Дания. Рикардо Куарезма също е готов за игра,но се очаква той да не влиза като титуляр. Но е хубаво да се знае като опция за смяна.

В мача срещу Холандия се видя ,колко добре е подредил Олсон своят отбор.
Бендтнер беше много добре подпомогнат от Ериксен и защитниците Агер и Кяер бяха просто безгрешни. Всички играчи се представиха на ниво.

Поргугалците не изиграха много атрактивен мач заедно с Германия. Тандема Пепе-Бруно Алвеш в центъра е наистина най-доброто с което разполага Португалия и въпреки,че Пепе увисна при гола, но причината е и прекрасното центриране от Сами Кедира ( ако не се лъжа ). Донякъде смятам,че и късмета беше с немците в мача.
Португалците не е като да нямат отбор,който да побеждава. Имат нужните играчи ,днес очаквам да превземат терена и активна игра от бековете. Очаквам и включвания от Коентрао ,който има да наваска след като се изгуби срещу немците.

Ще е интересен мач и в двата отбора има уникални играчи със много добри качества. Всеки може да изведе напред своя отбор. Агер е опасно оръжие при центрирания и трябва да се пази много добре от статични положения.
Какво очаквам аз: Забелязах на това европейско ,че нещата се менят. 1вото полувреме единият отбор играе по-добре, второто другият показва повече настойчивост и издържливост (в повечето мачове ,поне така аз ги прецених нещата). Все още няма обръщалка на шампионата.

Много труден мач за залози ,най-добре е с домашна ракия и салата ,за да бъде празник,но все пак за да не е като без нищо. В първият мач сякаш ми се чу ,че Дания никога не е падала на Европейско след като е повеждала. Не съм вярвал,че ще заложа на Португалия такава прогноза. Отборът е пълен с егоизъм и самочувствие , имат качествата ,нивото им е добро,но сякаш преувеличават пред пресата,това също може да им изиграе лоша шега.

( 1/2 @23.00 )

И въпреки това надеждата ми е в Уго Алмейда или някое изпъкване от страна на Нани или Роналдо , дано поне центрират добре днес. Сигурен съм,че Уго Алмейда ,като че ли няма да прощава.
Обаче Датчаните също няма да се дадът. Корав тим са,много им симпатизирам ,пипат топката бързо и ефективно , напълно възможно е и те да бият.

Върни се в “Евро 2012”