ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия - 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия - 1:1 FT

Мнениеот samobotev » 11 юни 2012 07:43

Чета ви коментарите и има чуството, че сме гледали различни мачове.
Къде я видяхте тази супер игра на Италия и на всички италиянски футболисти ? От целия им отбор имаше само двама които бяха на ниво и доказаха, че са играчи от класа, а имено Буфон и Пирло останалите играха на едно средно ниво. Същото важи и за испанците които определено играха доста по слабо от обичайното. От целия им отбор единствено май Иниеста и донякъде Рамос знаеха за какво са излезнали на терена. Касияс също направи 2-3 доста добри спасявания.
Естествено играта и на двата отбора донякъде се дължи на предпазливата им игра и страхливата тактика с която излязоха.
Общо взето е прекалено рано да се правят каквито и да е изводи и заключения. Все пак им е първи мач и ще е хубаво да се види какво ще направят в следващия си мач. Хърватите и Ирландците са доста корави отбори и едва ли ще излезнат със свалени гащи. Особено хърватите поне за мен имат изпълнители в срдата на терена и нападение които по нищо не отстъпват на фаворитите в групата.

Потребителски аватар
ARSENAL(LONDON)
Контакти:

Мнениеот ARSENAL(LONDON) » 11 юни 2012 08:53

И аз това се чудих на коментатора , дали не гледа друг мач.Съформумците сигурно са се подвели от неговите думи.Испания напълно си контролираше мача с изключение на няколко минути след гола на Италия.Аз имам само една забележка към Дел Боске. Трябва му таран в състава - примерно Йоренте , защото тоя Торес направо ми скъса нервите снощи!

Потребителски аватар
Man Utd 9
Контакти:

Мнениеот Man Utd 9 » 11 юни 2012 10:00

Мислех си, че Торес ще вкара гол, но явно толкова си може... :lol:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 юни 2012 10:27

Рутинен хикс на старта. Може би задоволява и двата отбора, а може и да не е така. Защото на големи първенства италианците са редовни абонати на Хърватите. А последните показаха снощи много добра игра.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 юни 2012 10:35

Много хубав мача направиха двата отбора - надхвърлиха очакванията ми. До гола на Ди Натале Италия сякаш имаха по-добрите положения, а в последните 30 минути ролите се размениха и Испания до края на мача повече търсеха успеха. Според мен хиксът е справедлив резултат.
Видя се колко много ще липсва Вия - на мястото на Торес щеше да вкара поне едно от положенията.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 юни 2012 10:50

Абсолютно! Мисля, че италианците играха на върха на възможностите си- на тях просто не им достигна малко потенциал в атака, за да победят! Испанците според мен си объркаха състава. Веднага след влизането на Торес (колкото и куц и сакат да е), отборът тръгна в атака и имаше положения за учебник, но... все ми се струва, че Йоренте щеше да се справи малко по-добре от Хлапето. Все пак важно е, че прогнозите са успешни! :mrgreen: Европейското започна по много интересен начин, по всичко личи, че двама-трима от фаворитите ще окапят в групите! :lol: Лошото е, че ако това стане, след групите качеството на футбола би могло да падне значително. Но нека е интересно... А забравих... Балотели ще е най-голямото недоразумение на това Европейско, изобщо не му е там мястото! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юни 2012 10:55

kingofpop написа:Игра, не знам за каква скорост на Торес говориш....нима не забелязваш, че едвам се движи по терена, тромав е като слон.

Несериозно е това, което си написал ...
И в двете си чисти положения надбяга бранителите на Италия ...
И междудругото, Дел Боске пусна Торес именно поради това, че не искаше да си промени играта, която беше - пробиви през централната зона на италианската защита.
Навас беше пуснат, за да раздалечи крайният централен бранител ( този, който играеше по-вляво ) ... От другите си двама колеги, за да може Торес да намира пространства в центъра.
И до голяма степен се получиха нещата ...
Сигурен съм, че ако беше влязал Йоренте, Испания нямаше да ги има тия положения ... Той просто, няма как да надбяга италианските бранители.
Испания просто щяха да преминат към друг тип атаки.

Обаче за малкото игрово време на терена, Торес разцепи тройката централни бранители на Италия ( не без помоща на Навас, както споменах по-горе ) ... И това само подчерта грешката на Дел Боске, че не започна с нападател.
Сега от разстояние на времето, като видяхме как се разви мача - спокойно можем да кажем, че вярната стратегия щеше да е , Испания да бяха започнали с Торес и към 60-тата мин. да беше влязал Йоренте на негово място ...

Обаче, както често твърдя - във футбола няма вчера, има само днес и утре ...

П.п.

Незнам дали си чул, какво каза Дел Боске след мача ...
Общо взето - страшно е доволен от Торес и е много вероятно в следващият мач той да е титуляр ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 11 юни 2012 11:03

Според мен коментатора много повлиява за впечатленията веднага след мача.
Този Петър Василев ,освен че говори само глупости,напоследък е взел да налага мнение.Той не е коментатор на случващото се,а човек който използва по най-наглия начин положението си че го слушат много хора,и им изказва субективното си мнение.Кой му дава това право? Да еба и сплескания ******* мръсен...
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 11 юни 2012 12:07

THE G.A.M.E Има голяма вероятност наистина ако беше Йоренте да не бяха създадени тия положения които се създадоха за гол на Торес.
Но мисля че имаш неправилни наблюдения за бързината на Йоренте.Според мен си се объркал.
Според мен правилния избор е Йоренте ,след него Нелгредо,и на последно място Торес......но това е според мен...
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 11 юни 2012 13:21

THE G.A.M.E написа:
kingofpop написа:Игра, не знам за каква скорост на Торес говориш....нима не забелязваш, че едвам се движи по терена, тромав е като слон.

Несериозно е това, което си написал ...
И в двете си чисти положения надбяга бранителите на Италия ...
И междудругото, Дел Боске пусна Торес именно поради това, че не искаше да си промени играта, която беше - пробиви през централната зона на италианската защита.
Навас беше пуснат, за да раздалечи крайният централен бранител ( този, който играеше по-вляво ) ... От другите си двама колеги, за да може Торес да намира пространства в центъра.
И до голяма степен се получиха нещата ...
Сигурен съм, че ако беше влязал Йоренте, Испания нямаше да ги има тия положения ... Той просто, няма как да надбяга италианските бранители.
Испания просто щяха да преминат към друг тип атаки.

Обаче за малкото игрово време на терена, Торес разцепи тройката централни бранители на Италия ( не без помоща на Навас, както споменах по-горе ) ... И това само подчерта грешката на Дел Боске, че не започна с нападател.
Сега от разстояние на времето, като видяхме как се разви мача - спокойно можем да кажем, че вярната стратегия щеше да е , Испания да бяха започнали с Торес и към 60-тата мин. да беше влязал Йоренте на негово място ...

Обаче, както често твърдя - във футбола няма вчера, има само днес и утре ...

П.п.

Незнам дали си чул, какво каза Дел Боске след мача ...
Общо взето - страшно е доволен от Торес и е много вероятно в следващият мач той да е титуляр ... ;)

http://euro2012.sportal.bg/news/i-arago ... .1190.html
Ето едно компетентно мнение....така ,че струва ми се Играта е прав и анализът му е точен!

Върни се в “Евро 2012”