Студио БНТ : Коментари за Евро 2012
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Шат на Петела главата
много гафове днес много нещо. летящи гадини нападнали над 100-ината коментатори, оплюе съдията, после се съгласи, че е прав. такива едни тънки каваличета правеше на "Томе", като това че бил от най-страхотните ни вратари и още и още... но аз на следващия мач ще си ги записвам днес наистина прекали с идиотщините
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- Синьо сърце
- Контакти:
И днес легендарен лаф-поляците можели да вкарат втори гол и " ...да обезсмислят крайния изход на двубоя...".
Абсолютен тъпанар!

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Jordan Henderson написа:Levskar_90 написа:Вън Петела от БНТ пълен профан, направо ме изнерви с неадекватния си коментар. Постоянно коментира, че има нарушения или няма и става точно обратното... За червения картон на гръка, ония го хваща с ръце като овца, и тоя Петела ми вика, че няма фал. Вместо да коментира мача, само коментира фалове и лобита. Абсолютен некадърник.
Най-добрите коментатори са на Диема и Нова Спорт няма какво да се лъжем. Всичко друго (освен 2-3 ма от ТВ7 ) или незнаят КАКВО да коментират или са пристрастени към един от отборите
Тва да не са наркотици да се пристрастяваш бе

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
П.Василев забрави да спомене крилатата си фраза..."Представям си какво е сега в душата на...."

1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
„Гръцкият играч получава втори червен картон“ и „летящите гадини“...Петър Василев да си смени дилъра.Нищо друго не остава,освен да се молим да му се възпали гърлото или нещо от тоя род,та да не мъчи никой с малоумния си коментар.Що прати поздрави на Джизъса,не ми стана ясно?
BEROE_StZ написа:П.Василев забрави да спомене крилатата си фраза..."Представям си какво е сега в душата на...."![]()
Аааа, как? Поиска Лафчис да каже какво е било в душата на полския вратар, който влиза и трябва да хваща дузпа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- орчо войвода
- Контакти:
С нашите данъци по нашите глави .
Мен пък много ме радва. Може би единствения ни коментатор, който би ме накарал да следя с удоволствие дори и най-скучния мач, тъй като го превръща в класика. 

- Federer91
- Контакти:
WeReWoLf написа:Мен пък много ме радва. Може би единствения ни коментатор, който би ме накарал да следя с удоволствие дори и най-скучния мач, тъй като го превръща в класика.
+1000
- red_HOOLIGANS
- Контакти:
Алекси Сокачев е номер 1 !!!!