Евро 2012 - Италия

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Евро 2012 - Италия

Мнениеот ЕМИЛ » 27 май 2012 20:57

Ето го и моят фаворит. Прогноза поне полуфинал.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 май 2012 11:52

Присъствието на Хърватска ще затрудни малко Испания и Италия, но предполагам, че все пак двата отбора ще продължат напред. Докъде ще стигнат "адзурите", зависи силно от мястото им в крайното класиране на групата и потока на елиминациите, в който попаднат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 май 2012 18:20

Архитекта ще поведе скуадрата към финал. :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 28 май 2012 20:59

Със сигурност Италия позагуби от своя блясък през последните години, особено с оглед на провалите на последните големи футболни форуми. Не мисля, че отборът има кой знае какво да предложи и тази година - просто я няма магията на Скуадрата и сегашните футболисти е малко вероятно да я върнат. Като изключим Буфон, Киелини и Даниеле Де Роси всички останали са посредствена работа.

Нека започнем от нападението:
Балотели има много талант, но няма характера на голям футболист - както може да вкара невъобразим гол, така може и да си изкара нелеп червен картон.
Касано няма как да се е възстановил напълно след инфаркта, а пък и без това не е нещо особено.
Джовинко няма почти никакъв опит на най-високо ниво.
Борини и Дестро са посредствени.
Халфове:
Пирло е голям играч, но все пак е на 33, не могат да се очакват чудеса от него.
Диаманти, Джакерини, Маркизио, Монтоливо и Тиаго Мота са абсолютен пълнеж.
Ночерино е добър футболист, но Даниеле Де Роси единствен е способен да носи отбор на раменете си.
Защита:
Освен Киелини и Абате никой друг футболист в защитата на Италия не притежава класа.
Прандели не е водил голям отбор преди Италия, също така това му е първият голям форум.

Италия не притежава особена скорост, отборът не е особено обигран, не може да се каже, че има и особени самочувствие, с оглед на нивото на италианските футболисти през последните сезони - няма нито един играч, който да е изпъкнал с кой знае какво. Не изключвам изненада и отпадане в групите :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 май 2012 22:28

Paralel ,с доста от нещата не съм съгласен ;) Така като гледам явно не следиш много италианският футбол. Да кажеш ,че Борини и Дестро са посредствени не говори добре за теб. И двамата имат доста талант ;) Да кажеш ,че Маркизио е пълнеж е смешно. Това е един от най-големите таланти на италианският футбол в последно време. Защитата си притежава доста класа бих казал. Киелини всичко го знаем каква машина е. Бардзали направи много силен сезон ,отделно е доста опитен играч ,който взе участие и в някои мачове от Мондиал 2006 ,когато Скуадрата триумфира. Бонучи също израства много. За вратаря няма какво да кажа. За мен Буфон е най-добрият в света! ;)
Общо взето аз искам повечето да отписват Италия и накрая да останат изненадани :twisted:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 29 май 2012 01:36

turbogena написа:Paralel ,с доста от нещата не съм съгласен ;) Така като гледам явно не следиш много италианският футбол. Да кажеш ,че Борини и Дестро са посредствени не говори добре за теб. И двамата имат доста талант ;) Да кажеш ,че Маркизио е пълнеж е смешно. Това е един от най-големите таланти на италианският футбол в последно време. Защитата си притежава доста класа бих казал. Киелини всичко го знаем каква машина е. Бардзали направи много силен сезон ,отделно е доста опитен играч ,който взе участие и в някои мачове от Мондиал 2006 ,когато Скуадрата триумфира. Бонучи също израства много. За вратаря няма какво да кажа. За мен Буфон е най-добрият в света! ;)
Общо взето аз искам повечето да отписват Италия и накрая да останат изненадани :twisted:

Едно е Серия А, съвсем друго е Евро 2012 - просто нивата са съвсем различни. Борини има 9 гола и 0 асистенции за 24 в Серия А и играе за посредствения отбор на Рома, които завършиха 7-ми. Дестро за 30 мача в Серия А има 12 гола и 4 асистенции - не е зле, но като гледаме какво правят нападателите на Франция, Португалия, Холандия, Германия, Англия, Испания, Швеция и т.н... 21-годишни са и имат време да се развиват, но мислиш ли, че те ще плашат защитниците това лято?
А Маркизио не е нищо особено и не мисля, че това е смешно. Бардзали не зная в кой отбор играе и не мисля, че някой, който не гледа Серия А знае :lol:
Аз не казвам, че всички тези футболисти са слабаци, но просто с тях не се печели европейско първенство. Кажи ми една европейска сила, която да е по-слаба от Италия като единици.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 май 2012 10:19

Paralel написа:
turbogena написа:Paralel ,с доста от нещата не съм съгласен ;) Така като гледам явно не следиш много италианският футбол. Да кажеш ,че Борини и Дестро са посредствени не говори добре за теб. И двамата имат доста талант ;) Да кажеш ,че Маркизио е пълнеж е смешно. Това е един от най-големите таланти на италианският футбол в последно време. Защитата си притежава доста класа бих казал. Киелини всичко го знаем каква машина е. Бардзали направи много силен сезон ,отделно е доста опитен играч ,който взе участие и в някои мачове от Мондиал 2006 ,когато Скуадрата триумфира. Бонучи също израства много. За вратаря няма какво да кажа. За мен Буфон е най-добрият в света! ;)

Едно е Серия А, съвсем друго е Евро 2012 - просто нивата са съвсем различни. Борини има 9 гола и 0 асистенции за 24 в Серия А и играе за посредствения отбор на Рома, които завършиха 7-ми. Дестро за 30 мача в Серия А има 12 гола и 4 асистенции - не е зле, но като гледаме какво правят нападателите на Франция, Португалия, Холандия, Германия, Англия, Испания, Швеция и т.н... 21-годишни са и имат време да се развиват, но мислиш ли, че те ще плашат защитниците това лято?
А Маркизио не е нищо особено и не мисля, че това е смешно. Бардзали не зная в кой отбор играе и не мисля, че някой, който не гледа Серия А знае :lol:
Аз не казвам, че всички тези футболисти са слабаци, но просто с тях не се печели европейско първенство. Кажи ми една европейска сила, която да е по-слаба от Италия като единици.

За Бардзали - играе неизменен титуляр в шампиона Ювентус ;) Като единици наистина Италия може да отстъпва малко на топ отборите ,но това въобще не ме плаши. Пак казвам - това е Италия ,4-ри кратен световен шампион ,съответно най-успешният европейски отбор в света. Силата на скуадрата е в колектива. Така спечелиха и Мондиал 2006. Между другото има някаква прилика с тогава ,защото и преди онова първенство в Германия се разрази скандал в италианският футбол ,който обедини още повече играчите. Сега пак има нещо подобно :twisted:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 30 май 2012 16:51

Ще издържи ли Балотели един месец без да направи някаква изцепка?Малко странно за мен да се хвърля всичко на него в атака,на практика той няма алтернатива на пейката.Мога само да кажа тежко му на този които трябва да обръща мач срещу Италия.Поведат ли в срещата с тая защита никой отбор освен може би Холандия няма шанс за обрат.Най големия плюс е сработването между играчите половината отбор е на Юве.Италия има сили поне за полуфинал,оттам нататък не се знае,всичко е възможно.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 30 май 2012 18:14

Не искам да се наемам с прогноза до къде ще стигне Скуадрата но ако някой ги подцени ще му излезе много солено...
Доста силна католическа група - очаквам да е доста оспорвано и резултатно в нея 8-)
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 май 2012 20:54

Очаквам силно представяне от Италия и минимум полуфинал!

Върни се в “Евро 2012”