Лудогорец - Полония, 7.2.12, 15h, контрола

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Лудогорец - Полония, 7.2.12, 15h, контрола

Мнениеот tsonpen » 07 фев 2012 13:20

Мачът ще се излъчва от http://www.livesport.bg/GLEDAYTE-NA-JIV ... niya-54307
Титулярите са обявени така:
Голубович; Минев, Барт, Гулдан, Витиня; Генчев, Дяков; Кешада, Марселиньо, Александров, Бакалов;

Интересното е, че Шоко отново не е титуляр, но може този път да има повече смени на полувремето - вероятно Шоко, Гъргоров, Кашчелан, Костадинов, Сантош, Кабаселе...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Лудогорец - Полония, 7.2.12, 15h, контрола

Мнениеот kambata » 07 фев 2012 13:36

Интересна среща ще е.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 07 фев 2012 13:51

Абе стига със тоя Шоко,тоя е най-голямата дупка във защитата на Лудогорец,на работа все ми разправят ама бягал много,бяга ама всичко опасно през есенния полусезон стана от неговата страна.Сега вече Минев си играе на титулярното място от дясно а Витиня е ляв бек,нормално е Шоко да е резерва.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 фев 2012 13:57

Дано времето и мокрият терен не попречат на провеждането на срещата. Полония (Варшава) са трети в първенството но Полша, като изостават на 6 точки от лидера и са с 2 точки повече от Рух Кожув, които са след тях на четвърта позиция.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 фев 2012 14:40

donpacko написа:Абе стига със тоя Шоко,тоя е най-голямата дупка във защитата на Лудогорец,на работа все ми разправят ама бягал много,бяга ама всичко опасно през есенния полусезон стана от неговата страна.Сега вече Минев си играе на титулярното място от дясно а Витиня е ляв бек,нормално е Шоко да е резерва.

Може и да си прав, но на Шоко се дължат доста от пробивите на Лудогорец. Заедно с Голубович, Гулдан и Дяков Шоко е записал най-много време в мачовете на Лудогорец. Шоко е и в тройката с най-много асистенции. Черната му точка за която веднага се сещам е първият гол на ЦСКА през ноември.
PS: Мачът е наживо и в спортал.бг

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 фев 2012 15:51

Равностоен мач.Полония за мен са изключително подходящ съперник за Лудогорец най-вече ,защото играят по същия начин.Бързи пасове по земя и много тичане във всички зони.Нямаше никакви опасни положения първото полувреме.Лудогорец се опита да наложи натиск,но се вижда че срещу подобен отбор като тях това е трудно.Поляците са много стабилни в защита и не дават никакви шансове.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 07 фев 2012 15:56

На мен Деко и Марселиньо ми изглеждат много разсеяни. Предполагам второто полувреме ще видим някой от новите и се надявам да се изневерим на традицията и през него да бъдем по-добрите. За Полония не знам, но нашите поне няма да се изморят да гонят всяка топка.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 фев 2012 18:47

Не лош мач за нашите, вижда се подобрение след всеки мач.. Липсват само головете, днес имахме доста положения...Дузпа- изпусната,грешни решения в атака...В защита безгрешни за втори път, със Сеница имаха едно положение, сега поляците нямаха чисто положение....Уникален Дяков, яко мачка в центъра, но Станислав и Кашчелан нещо не бяха в час, и въпреки това контролирахме центъра (както във всеки мач в Бг и в контролите )...Добри контроли са избрали нашето ръководство - отбори сред лидерите в Румъния, Полша, Словакия, първенства много по-добри от нашето, здрави физически и научени футболисти...
Резултатите не са важни, важна е играта а мисля че намираме себе си и до началото на първенството, ще сме изчистили слабостите...
А хейтърите и медиите да си плюят, в официалните мачове ще се види, кой накъде е !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”