Стадион "Локомотив", (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
favaca8888 написа:Имате по-важен в Хелзинки,така че 1-1
mark1926 написа:favaca8888 написа:Имате по-важен в Хелзинки,така че 1-1
О, това ако се случи до седмица-две ще имаме сензационен лидер в шампионата. С оглед на програмата на Локомотив Пловдив имаме шанс да изкочим първи и то при една трета преминало първенство.
krumeto написа:mark1926 написа:favaca8888 написа:Имате по-важен в Хелзинки,така че 1-1
О, това ако се случи до седмица-две ще имаме сензационен лидер в шампионата. С оглед на програмата на Локомотив Пловдив имаме шанс да изкочим първи и то при една трета преминало първенство.
Хахахаха, смешно ми е!
Числото ако победят Локо в Пловдив, още в понеделник вероятно ще е новият лидер в Ефбет лига!
mark1926 написа:krumeto написа:mark1926 написа:favaca8888 написа:Имате по-важен в Хелзинки,така че 1-1
Хахахаха, смешно ми е!
Числото ако победят Локо в Пловдив, още в понеделник вероятно ще е новият лидер в Ефбет лига!
Мачът е в Пловдив! Пет мача 15 точки, на стадион Локомотив няма друг фаворит освен Пловдивския любимец! Вие имате мачов е с цска и малкото Локо, ние сме с цифрата и гости на последния Спартак.
Няма нищо странно и смешно Локомотив да излезе на първо място.
krumeto написа:mark1926 написа:krumeto написа:mark1926 написа:favaca8888 написа:Имате по-важен в Хелзинки,така че 1-1
Хахахаха, смешно ми е!
Мачът е в Пловдив! Пет мача 15 точки, на стадион Локомотив няма друг фаворит освен Пловдивския любимец! Вие имате мачов е с цска и малкото Локо, ние сме с цифрата и гости на последния Спартак.
Няма нищо странно и смешно Локомотив да излезе на първо място.
Ха, щели да стават шампиони. Смешник си ти!
Хайде прочети сега, какво съм ти написал.
Че числото ще оглави класирането и така стана!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта