Браво Разград, успех Варна!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Браво Разград, успех Варна!

Мнениеот baligo » 15 юли 2015 12:29

Айде по-малко плюене, повече подкрепа и задружни усилия... И ще ги стигнем...

Футболна солидарност от Разград за Варна

Успех, моряци!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Alexandrov93
Контакти:

Re: Браво Разград, успех Варна!

Мнениеот Alexandrov93 » 15 юли 2015 12:55

baligo написа:Айде по-малко плюене, повече подкрепа и задружни усилия... И ще ги стигнем...

Успех, моряци!

Не искам да обиждам Левски, но ти си първия левскар, който виждам да пише нещо подобно след финала. Правя ти евала, наистина. Може би, ако бяхме на ваше място и аз, както и по-голяма част от нашите фенове биха реагирали по-вашия начин, но ти се отличаваш. Трябва да си подкрепяме отборите в Европа, че всяка година да отпадаш в първи кръг не е на добре. Литекс отпаднаха от анонимници Лудогорец са на път...не знам. Благодарим за подкрепата!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 15 юли 2015 12:58

baligo написа:Айде по-малко плюене, повече подкрепа и задружни усилия... И ще ги стигнем...

Успех, моряци!

ВАРНА СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИ НА РАЗГРАД ЗА ПОДКРЕПАТА !!!Това е истинско европейско отношение!!! Само със задружни усилия ще можем да се измъкнем от трагичното положения в нашата държава и в българския спорт!!!Малко съм песимистично настроен,но има надежда!!!Всичко зависи от нас!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 юли 2015 12:59

Alexandrov93 написа:

Успех, моряци!

Не искам да обиждам Левски, но ти си първия левскар, който виждам да пише нещо подобно след финала. Правя ти евала, наистина. Може би, ако бяхме на ваше място и аз, както и по-голяма част от нашите фенове биха реагирали по-вашия начин, но ти се отличаваш. Трябва да си подкрепяме отборите в Европа, че всяка година да отпадаш в първи кръг не е на добре. Литекс отпаднаха от анонимници Лудогорец са на път...не знам. Благодарим за подкрепата!

Лицето с никнейм "балиго" е толкова левскар, колкото аз съм папа Бенедикт. ;) А европейското отношение и подкрепа трябва да се заслужат... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 юли 2015 13:02, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 15 юли 2015 13:02

Браво за подкрепата, само без омраза, със задружни усилия, бедна и малка държава като нашата има шанс за успех.
Трябва да се подкрепяме, това е пътят!
Много хубава инициатива, зарадва ме! :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 15 юли 2015 13:09

Благодарности към Разград.НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Айдуци!

Мнениеот GOLEADOR » 15 юли 2015 13:11

Народни пари хвърлени на вятъра.Да бяха написали едно обръщение или декларация,пак щеше да свърши същата работа,но нали парите са общински,защо да не ги прибере някой "наш човек"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 15 юли 2015 13:18

Започна се с задоволството на някои хора от отпадането на Литекс,продължи с радостта на други от загубата на Лудогорец... следва щастие за някои от евентуални загуби на Черно море и Берое....нищо добро няма да се случи с футбола ни ако продължаваме така...

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 15 юли 2015 13:22

Варна Разград море от любов,море от любов,море от любов........ :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 15 юли 2015 13:23

С този треньор Лугодорец няма да постигнат нищо! Гледах им 2 контроли и вчерашния мач, и не мога да си обесня как точно успя да разбие готовия шампионски отбор от миналата година??! Не вярвам срива в играта да се дължи само на липсата на Кайсара!Основната вина носи Домуса, той смени Дерменджиев за да докара някакъв аноноимен Рибейро ;) :)

Върни се в “Лудогорец”