Айде по-малко плюене, повече подкрепа и задружни усилия... И ще ги стигнем...
Футболна солидарност от Разград за Варна
Успех, моряци!
Браво Разград, успех Варна!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Браво Разград, успех Варна!

[offtopic]

-
- Контакти:
Re: Браво Разград, успех Варна!
baligo написа:Айде по-малко плюене, повече подкрепа и задружни усилия... И ще ги стигнем...
Успех, моряци!
Не искам да обиждам Левски, но ти си първия левскар, който виждам да пише нещо подобно след финала. Правя ти евала, наистина. Може би, ако бяхме на ваше място и аз, както и по-голяма част от нашите фенове биха реагирали по-вашия начин, но ти се отличаваш. Трябва да си подкрепяме отборите в Европа, че всяка година да отпадаш в първи кръг не е на добре. Литекс отпаднаха от анонимници Лудогорец са на път...не знам. Благодарим за подкрепата!
baligo написа:Айде по-малко плюене, повече подкрепа и задружни усилия... И ще ги стигнем...
Успех, моряци!
ВАРНА СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИ НА РАЗГРАД ЗА ПОДКРЕПАТА !!!Това е истинско европейско отношение!!! Само със задружни усилия ще можем да се измъкнем от трагичното положения в нашата държава и в българския спорт!!!Малко съм песимистично настроен,но има надежда!!!Всичко зависи от нас!!!
- Captain Stottlemeyer
Alexandrov93 написа:baligo написа:Айде по-малко плюене, повече подкрепа и задружни усилия... И ще ги стигнем...
Успех, моряци!
Не искам да обиждам Левски, но ти си първия левскар, който виждам да пише нещо подобно след финала. Правя ти евала, наистина. Може би, ако бяхме на ваше място и аз, както и по-голяма част от нашите фенове биха реагирали по-вашия начин, но ти се отличаваш. Трябва да си подкрепяме отборите в Европа, че всяка година да отпадаш в първи кръг не е на добре. Литекс отпаднаха от анонимници Лудогорец са на път...не знам. Благодарим за подкрепата!
Лицето с никнейм "балиго" е толкова левскар, колкото аз съм папа Бенедикт.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 юли 2015 13:02, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Pragmatichen
Браво за подкрепата, само без омраза, със задружни усилия, бедна и малка държава като нашата има шанс за успех.
Трябва да се подкрепяме, това е пътят!
Много хубава инициатива, зарадва ме!
Трябва да се подкрепяме, това е пътят!
Много хубава инициатива, зарадва ме!

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Благодарности към Разград.НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
Айдуци!
Народни пари хвърлени на вятъра.Да бяха написали едно обръщение или декларация,пак щеше да свърши същата работа,но нали парите са общински,защо да не ги прибере някой "наш човек"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Започна се с задоволството на някои хора от отпадането на Литекс,продължи с радостта на други от загубата на Лудогорец... следва щастие за някои от евентуални загуби на Черно море и Берое....нищо добро няма да се случи с футбола ни ако продължаваме така...
- Червени Воини
- Контакти:
Варна Разград море от любов,море от любов,море от любов........ 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
С този треньор Лугодорец няма да постигнат нищо! Гледах им 2 контроли и вчерашния мач, и не мога да си обесня как точно успя да разбие готовия шампионски отбор от миналата година??! Не вярвам срива в играта да се дължи само на липсата на Кайсара!Основната вина носи Домуса, той смени Дерменджиев за да докара някакъв аноноимен Рибейро