Да ви направя една тема и във вашия форум.Мача е на 22.11.2014 от 16.00 и ще се предава по някоя телевизия!
Мястото е ст.Българска Армия!
ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец ЦСКА
BRF написа:Да ви направя една тема и във вашия форум.Мача е на 22.11.2014 от 16.00 и ще се предава по някоя телевизия!
Мястото е ст.Българска Армия!
Оправи заглавието все пак сте домакини което е без никакво значение защото сте абонати на Лудогорец и където и когато ви барнат на ниво А група ви бият като дайрета.За протокола, со кротко,со благце и без много кютек рутинна победа за шампионите от Раъград.
- trokadero_
- Контакти:
Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)
Санди лягай да поспиш малко . 

0:3
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
ЦСКА има големи шансове за победа,ако в защитата на Лудогорец се подвизават двата тролея Александров и Терзиев.
Лудогорец и те имат шансове ако Попов играе за ЦСКА.
Очаквам голово дерби. 1Х2
Лудогорец и те имат шансове ако Попов играе за ЦСКА.
Очаквам голово дерби. 1Х2
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Лудогорец ако изгубят краи със мечтите за титлата.Разликата става безнадеждна.Победа за Лудогорец предвиждам аз със 1-0.
Аз очаквам , най-накрая да бием Лудогорец и за първенството, очаквам да направим зрелищен и резултатен мач, да се реши на терена, да има феърплей, хората по трибуните и пред телевизорите да останат доволни...и най-вече да има един гол повече във вратата на Стоянов 

criminal написа:Аз очаквам , най-накрая да бием Лудогорец и за първенството, очаквам да направим зрелищен и резултатен мач, да се реши на терена, да има феърплей, хората по трибуните и пред телевизорите да останат доволни...и най-вече да има един гол повече във вратата на Стоянов
Мне .. по - скоро мача ще е изнервен , с много ръганици , фалове и картони . Очаквам и ексцесии от червените фенове .. за жалост .