Минутката на "водещия"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Zaash
Контакти:

Минутката на "водещия"

Мнениеот Zaash » 28 авг 2014 20:49

Преди около десетина години започнаха да реализират този сайт. Имаше и радио в един период. В 5 часа по възможност задължително се слушаше Дарик!
Едно време бях пристрастен към футбола. Ядосвах се безумно на неуспехите на Левски. Помня норвежкия Бран... Помня как с триста зора преодоляхме този противник и колко мъка ни донесе сблъсъка с реалността. И се започна...
След като отупахме тазгодишния противник на crazy forest се натресохме на турците, които доскоро не знаеха от коя страна се рита топката, както се казва. Първо Бешикташ, а после и Галатасарай, след въпросните норвежци ( не знам що си мисля, че са швейцарци, а те норвежци след справка, сигурно защото си мисля, че са еднакво слаби, да ама и двете държави са над нас в листата... според справката). И може би много хора наричат това най успешното представяне на български футболен клуб от новия век, аз самия изписах преди време много постове с мечти и колко велико беше. И беше.
Обаче като гледам как се отдава значение на това, че Моци бил покрил засада в полза на Левски тогава ( което записа не убеждава ако трябва да сме честни) и само още повече набирам сила да посегна на статуквото...
Аз съм Левскар
Но мен ме интересува истината!
А истината е, че е чудовищна омразата в България. И от страна на фенове и донасаждана от журналисти. Толкова ли сте в зависимост от политиката...
Никой ли няма душата да се зарадва истински на Лудогорец!?
Вчера Сукачев тамън отписваше Лудогорец и те се бяха по-примирили... аз обаче си помислих, че Господ обича точно това сещайки се за 93-та Петър Василев и глупостите му малко преди Костадинов!
И се случи...
Чудото!
Видяхте ли погледа на вратаря ? Ще го помня до края на живота си. Изглеждаше все едно е видял извънземен и се чудеше дали да повярва!
Обаче с това само се започна... драмата!
Беше велико!
Хора! беше велико
Не можах да заспя до четири сутринта. Но не съм и искал.
Обаче с радостта ми идва и поредната тъжна констатация!
Ако феновете на ЦСКА вчера или на Левски преди половин годинат бяха направили зулуми на името на кой щяха да го пишат!????
На българския отбор гарантирам ви, нищо че Платини похвалил Лудите за играта.
Срам ме от бг феновете от нелепата им ораза към успелите. Като в оня виц за казана в ада , че на този за българите нямама нужда от пазач.
Но Боби трябва да види тези другите по трибуните, дето ги освиркваха. Трябва да помисли за всички нас останалите.
Знам, че е безсмислено, но искам да пожелая на тези феновете както и на феновете подкрепили Лацио, никога през живота си да не видят толкова класен футбол на живо като вчерашния_ нека се избиват като това им е важно...
Остава ми утехата за тяхно злощастие, че когато подкрепят противника на бг отбора независимо от причината явно са на късмет! Продължавайте нещастници!
Толкова щастие изживях вчера, че всичката памет, която може да поеме моя акаунт сигурно няма да е достатъчна да опиша.
Преди малко си говорих с един приятел също левскар, той беше като мен! Почти неспал и много щастлив от случилото се.
Поздравявам всички фенове на футбола.
И благодаря на Господ, че вчера беше пак българин!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: Минутката на "водещия"

Мнениеот BEROE_StZ » 28 авг 2014 20:55

Смукачев вероятно спечели чек от Домусчиев за вчерашните си истерии. :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 28 авг 2014 21:00

Незнам дали помните как след мача Левски-Галатасарай от турското посолство подадоха оплакване срещу коментатора на мача.Май Витомир Саръиванов беше коментирал тогава не помня вече :?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 авг 2014 21:03

Приятелю, феновете на тази велика игра, наречена футбол, останаха много малко в България. Жалка история.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

martkiril2681
Контакти:

Мнениеот martkiril2681 » 28 авг 2014 21:08

И при мен беше така. Не съм фен на Лудогорец, не ги харесвам, но са български отбор. Изтръпнах радостно, беше и си остава велик момент, а вярвайте ми, помня отстраняването на Ливърпул, полуфинала на ЦСКА и т.н. Да, цесекар съм, но ме боля сърцето когато Левски отпадна от Антверпен. Българи сме, ала и не сме. Днес прочетох толкова неща, видях толкова омраза...защо те, а не ние, нямат българи и прочие глупости. Стига! Нямаме и 7 милиона, толкова ли е трудно просто...да се радваме?!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2014 21:14

Ще ти кажа едно - ако миналата година Кирил Домусчиев не беше ревал толкова да му се напълни стадиона за мачовете в ЛЕ може би щях да се зарадвам на този успех на Лудогорец.
Радвал съм се на успехите на Левски(Цесекар съм) в Европа и знаеш ли колко болно ми беше като Антверп ги унижи за няколко минути.Колко ми е било яд за другите им издънки които вече нямат край.
Никога Батков или Чьорни не се ревали да им се пълни стадиона щото имали мач от ЕКТ.И сега на мача с Базел ще се видят колко са феновете на Лудогорец наистина.
На другите 2 мача е ясно за какво ще ходи българина - едни заради Реал , други(и аз съм от тях) заради Ливърпул.А снощният коментар ако го е слушал някой психиатър със сигурност вече има тема за докторантура.
Не обвинявай хора , че не обичат Лудогорец. Сами си го изпросиха и сега да се оправят.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

martkiril2681
Контакти:

Мнениеот martkiril2681 » 28 авг 2014 21:19

iliev72 написа:Ще ти кажа едно - ако миналата година Кирил Домусчиев не беше ревал толкова да му се напълни стадиона за мачовете в ЛЕ може би щях да се зарадвам на този успех на Лудогорец.
Радвал съм се на успехите на Левски(Цесекар съм) в Европа и знаеш ли колко болно ми беше като Антверп ги унижи за няколко минути.Колко ми е било яд за другите им издънки които вече нямат край.
Никога Батков или Чьорни не се ревали да им се пълни стадиона щото имали мач от ЕКТ.И сега на мача с Базел ще се видят колко са феновете на Лудогорец наистина.
На другите 2 мача е ясно за какво ще ходи българина - едни заради Реал , други(и аз съм от тях) заради Ливърпул.А снощният коментар ако го е слушал някой психиатър със сигурност вече има тема за докторантура.
Не обвинявай хора , че не обичат Лудогорец. Сами си го изпросиха и сега да се оправят.

Прав си, те са си т.нар. ведомствен отбор - един чорбаджия, изкуствен проект, най-вероятно свързан с пране на пари, но днес, там, в Монако ли бяха, зад името на Лудогорец пишеш България. Нямат фенска маса - Левски или ЦСКА ще съберат повече хора на мач, отколкото население има Разград, но са си наши...когато играят с чужди

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 28 авг 2014 21:27

iliev72 написа:Ще ти кажа едно - ако миналата година Кирил Домусчиев не беше ревал толкова да му се напълни стадиона за мачовете в ЛЕ може би щях да се зарадвам на този успех на Лудогорец.

Ако знаеш пък аз как се ядосвах когато от 1:3 ви изравниха?
Все едно бях Цесекар. Толкова ме беше яд и толкова велик беше Нанков тогава. Няма да го забравя този мач и не за друго, а защото в евротурнирите всички сме представители на България!!!
Не знам какви претенции е имал Домусчиев, аз лично се ужасих, че махна Стоев защото вярвах, че той е разковничето, но след вчера...
Имай впредвид, че всеки успех на роден отбор на международната сцена носи 20% коефициент за всеки друг участник и е безумно харакири такава нелепа омраза!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 28 авг 2014 21:32

Браво Zaash!
Ония по трибуните при Стяуа и Лацио, са загубени души, които търсят внимание, като правят немислими глупости! Особено е характерно за малките деца! Лошото е, че там възпитателния процес е приключил и те няма да станат нормални големи хора!

Хората обичат Лудогорец и го обичат, защото неприлича по нищо на Левски и ЦСКА!!! Пълните трибуни в ЛЕ го доказаха. Сега ще се напълнят и в ШЛ. И ще е така, защото Лудогорец ще предложат емоции, които не се срещат много често по нашите терени, и затова поканата им за пълнене на трибуните беше и ще бъде приемана от нормалните хора!
Никой не обвинява ултрасите, че не харесват Лудогорец! Те сами са си избрали да подкрепят други отбори и сега да си се оправят!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 28 авг 2014 21:41

martkiril2681 написа:И при мен беше така. Не съм фен на Лудогорец, не ги харесвам, но са български отбор. Изтръпнах радостно, беше и си остава велик момент, а вярвайте ми, помня отстраняването на Ливърпул, полуфинала на ЦСКА и т.н. Да, цесекар съм, но ме боля сърцето когато Левски отпадна от Антверпен. Българи сме, ала и не сме. Днес прочетох толкова неща, видях толкова омраза...защо те, а не ние, нямат българи и прочие глупости. Стига! Нямаме и 7 милиона, толкова ли е трудно просто...да се радваме?!

Подкрепям те!

Върни се в “Лудогорец”