Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Мнениеот IvailoRz » 21 апр 2014 02:19

Имам информация ,че цесекари от Видин са нападнали автобус с ученици от Разград , които са били на екскурзия там . Имам информация , че са влезли в автобуса и са подкарали момчетата наред с бухалки и т.н. Дано се разчуе и ги хванат тея гамени . Ще има напрежение на мача в Разград . Само бой за такива .. дано стюардите си свършат работата . :evil: :evil:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград .

Мнениеот kartago » 21 апр 2014 02:24

IvailoRz написа:Имам информация ,че цесекари от Видин са нападнали автобус с ученици от Разград , които са били на екскурзия там . Имам информация , че са влезли в автобуса и са подкарали момчетата наред с бухалки и т.н. Дано се разчуе и ги хванат тея гамени . Ще има напрежение на мача в Разград . Само бой за такива .. дано стюардите си свършат работата . :evil: :evil:

Информацията е от?

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 21 апр 2014 02:26

Ми от аверки на сестра ми , които са били на екскурзията и са ходили по полиции и т.н.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 апр 2014 02:26

IvailoRz написа:Имам информация ,че цесекари от Видин са нападнали автобус с ученици от Разград , които са били на екскурзия там . Имам информация , че са влезли в автобуса и са подкарали момчетата наред с бухалки и т.н. Дано се разчуе и ги хванат тея гамени . Ще има напрежение на мача в Разград . Само бой за такива .. дано стюардите си свършат работата . :evil: :evil:

Защо слагаш всички под един аршин ! Защо бой ! Аз съм Левскар,но не съм събличал Петев ! И все пак,по-твойта логика съм качулка !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Цесекари нападнали автобус с деца от Разград .

Мнениеот IvailoRz » 23 апр 2014 00:21

Бях постнал темата преди няколко дни , но я изтриха защото информацията беше моя( аверка на сестра ми е била в тоя автобус ) , а не на някой сайт . Ето и потвърждение от сайт .
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1252578

Само бой за такива . Ще има напрежение на следващия мач в Разград . Дано стюардите си свършат работата . :evil:

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 23 апр 2014 00:30

Още в неделя, чух тук за това. Тъпа работа, ама и доста е преувеличено ;)
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 апр 2014 00:36

Айде стига от провинцията сте се занимавали само с ЦСКА. Вчера пускате анкета, дали няма да е по-силен българския футбол без ЦСКА и Левски, а сега това. Всеки ден си търсите с какво да се занимавате с нас. Не знам дали българския футбол ще е по-добър без нас, но със сигурност няма да има за какво да пишете. По темата - да беше пуснал нормален линк да видим за какво става въпрос. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 23 апр 2014 00:40

kartago написа:Не е хубаво да се лъже, темата не е ИЗТРИТА, а заключена и архивирана и АЗ обещах, че когато има инфо ще я отключа!

Така е ! Аз съм свидетел ! Правда,правда и пак правда !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2014 00:42

Red Warrior написа:Айде стига от провинцията сте се занимавали само с ЦСКА. Вчера пускате анкета, дали няма да е по-силен българския футбол без ЦСКА и Левски, а сега това. Всеки ден си търсите с какво да се занимавате с нас. Не знам дали българския футбол ще е по-добър без нас, но със сигурност няма да има за какво да пишете. По темата - да беше пуснал нормален линк да видим за какво става въпрос. :roll:

Копирах това( http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1252578) и на мен ми отвори линк! А щом е така, нямаш очи даже да пишеш, защото да се бият деца е повече от варварство!

Върни се в “Лудогорец”