Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
IvailoRz написа:Имам информация ,че цесекари от Видин са нападнали автобус с ученици от Разград , които са били на екскурзия там . Имам информация , че са влезли в автобуса и са подкарали момчетата наред с бухалки и т.н. Дано се разчуе и ги хванат тея гамени . Ще има напрежение на мача в Разград . Само бой за такива .. дано стюардите си свършат работата .![]()
IvailoRz написа:Имам информация ,че цесекари от Видин са нападнали автобус с ученици от Разград , които са били на екскурзия там . Имам информация , че са влезли в автобуса и са подкарали момчетата наред с бухалки и т.н. Дано се разчуе и ги хванат тея гамени . Ще има напрежение на мача в Разград . Само бой за такива .. дано стюардите си свършат работата .![]()
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
kartago написа:Не е хубаво да се лъже, темата не е ИЗТРИТА, а заключена и архивирана и АЗ обещах, че когато има инфо ще я отключа!
Red Warrior написа:Айде стига от провинцията сте се занимавали само с ЦСКА. Вчера пускате анкета, дали няма да е по-силен българския футбол без ЦСКА и Левски, а сега това. Всеки ден си търсите с какво да се занимавате с нас. Не знам дали българския футбол ще е по-добър без нас, но със сигурност няма да има за какво да пишете. По темата - да беше пуснал нормален линк да видим за какво става въпрос.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост