Фенове на Локо ядосани на Златински

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Фенове на Локо ядосани на Златински

Мнениеот DarkPsy » 18 апр 2014 20:44

Ултрасите на Локомотив (Пловдив) атакуваха халфа на Лудогорец Христо Златински заради радостта му, след като вкара втория гол за шампионите при победата над "смърфовете" с 2:0 за Купата на България. Феновете на "черно-белите" засипаха с обиди национала, който е бивш играч и капитан на пловдивския тим. Роденият в Гоце Делчев халф вече не е сред любимците на локомотивците, които допреди мача го боготворяха.

"Сребролюбец", "безочлив и късопаметен рогач" и "легенда, превърнала се в срамно петно". Това са само част от епитетите, които феновете отправят към Христо Златински във фенстраниците на Локо (Пд) в социалните мрежи.

Играчът, който се кълнеше във вярност до гроб в черно-бялото райе, изрази бурно радостта си от важното попадение. Сега се очаква на "Лаута" той да бъде посрещнат с освирквания на реванша, който е в сряда.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/489860.html#ixzz2zGEZ1Rgf

А му се кълняха във вечна любов. Още от черно-бялата "обич":

"Този го направихме футболист, после го реанимирахме след Локо Сф и сега виждате колко е "благодарен" - е това са "нашите български момчета" дето някои много ги защитават. Един такъв го чакаш 2-3 години да "стане", а един Дайе идва от улицата и мачка... сами си направете извода. Златински, стой си в Разград помяр долен"

"когато те псувах миналия път ме питаха защо,как може.аз отдавна съм те оценил що за лайно си.ще те посрещем подобаващо на ЛАУТА.лайнар"

"Мръсен македонец как не те е срам да се радваш след като отбеляэа гола малко ли хряб яде при нас Дебил"

urkoto

Re: Фенове на Локо ядосани на Златински

Мнениеот urkoto » 18 апр 2014 20:50

Ами щом така са го приели хората, явно има защо. Малко ли му скандираха името и ръкопляскаха дори след като премина в Лудогорец. Можеше едно елементарно уважение да прояви.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 18 апр 2014 21:00

a после се сърдят като им казват,че сини и бяло-черни са като дупе и гащи и интимни приятели,същата работа беше и като награбиха Георги Петков защо бил играл и не пуснал гол за Левски

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 апр 2014 21:01

Човека е професионалист затова се радва,ако беше честен човек щеше да я бие в аут,защото нямаше дузпа ! И в народното събрание са професионалисти,вдявате ли !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 18 апр 2014 21:30

Аз на Златински не съм ядосан! виж те му профила във фб и ще разберете все още профилната му снимка е с екипа на Локото а корицата му е с агитката ни! как да се ядосаш на такъв големец ;)
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 18 апр 2014 21:32

Златински си е такъв.Юда!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 18 апр 2014 21:34

velito написа:Аз на Златински не съм ядосан! виж те му профила във фб и ще разберете все още профилната му снимка е с екипа на Локото а корицата му е с агитката ни! как да се ядосаш на такъв големец ;)

Не съм видял сменил ги е (но пак са с екипа на Локото :) )
Изображение Изображение Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 18 апр 2014 22:59

velito написа:
velito написа:Аз на Златински не съм ядосан! виж те му профила във фб и ще разберете все още профилната му снимка е с екипа на Локото а корицата му е с агитката ни! как да се ядосаш на такъв големец ;)

Не съм видял сменил ги е (но пак са с екипа на Локото :) )

С какъвто и ще да е екип, не му е чиста душата!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 18 апр 2014 23:17

Златински падна в очите на много фенове след това което направи... Не за друго, а за постъпката си и изразената бурна радост след дузпата която отбеляза във вратата на Локомотив Пловдив. Ако беше гледал малко хората на запад как реагират като вкарат гол на бившите си отбори, може би нямаше да допусне тази грешка. Но, ние не можем и нямаме право да го съдим - така е решил, така е постъпил. От тук нататък всеки привърженик на Локомотив Пловдив сам ще си направи изводите за него, и сам ще реши като какъв ще го приема за нашия клуб. Локомотив Пловдив е над всичко и над всички.
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 апр 2014 00:58

Пука му на Златински :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Лудогорец”