Лудогорец би лидера в Чехия Спарта Прага
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Лудогорец би лидера в Чехия Спарта Прага
Лудогорец би временния лидер в Чешкото първенство Спарта Прага с 1-0 с гол на Златински от пряксвободен удар в 47-мата минута.Отборът на Спарта Прага е с 13 победи 3 равни мача и 0 загуби от 16 мача в Чехия като води с 5 точки пред втория Виктория Пилзен и с 14 точки пред третия Теплице.Лудогорец нанесе едва втората загуба от последните 22 мача на Спарта Прага включително последните 6 приятелски срещу в които победиха и втория в Русия Локомотив Москва,който е един от следващите съперници на Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Лудогорец би лидера в Чехия Спарта Прага
Браво 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
+ 1stefani написа:Браво
-
Браво! Все някой трябваше да отмъсти. Не е хубаво да оставяме раните незарастнали и неизлекувани. Славия успя да излекува гноясалата вече иртишката рана, а сега Лудогорец сложиха няколко шева на прясната теплицева 2:4 рана (2см дълбока, 4см широка). 

- kikooo1912
- Контакти:
Лудогорец няма да загубят мач през пролетта и ще завършат поне на 15 точки пред втория
- 1Neutralen
- Контакти:
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
kikooo1912 написа:Лудогорец няма да загубят мач през пролетта и ще завършат поне на 15 точки пред втория
Никав шанс

-
Ивайло Лудогорец написа:kikooo1912 написа:Лудогорец няма да загубят мач през пролетта и ще завършат поне на 15 точки пред втория
Никав шанс![]()
Няма никакъв теоретичен шанс за загуба. Все пак, Берое са в другата 7мица.
На есен ще ядете бой

какво се кефите бе............. шматки......
че даже и надменно се държат...
писнахте ми да играете на умрялата лисица...
че даже и надменно се държат...
писнахте ми да играете на умрялата лисица...
Последна промяна от Teo на 06 фев 2014 19:21, променено общо 1 път.
браво на Лудогорец. Приветствам и политиката им. В началото търсеха опитни играчи, сега ги "наритват" и взимат играчи като двамата холандци от Вилем + Терзиев. Прочетох, че ще отпуснат и исканите от Домуса 4 мин. за стадиона, така щото същия да заприлича на европейски стадион. Само адмирации.
Признавам си, че не съм наясно как се развива школата, но ако се следва политиката на Гришата - ще е още един плюс. В близките две години, си мисля че няма кой да ги бутне от върха и ако имат късмет - догодина и в ШЛ.
Така че........наистина браво
Признавам си, че не съм наясно как се развива школата, но ако се следва политиката на Гришата - ще е още един плюс. В близките две години, си мисля че няма кой да ги бутне от върха и ако имат късмет - догодина и в ШЛ.
Така че........наистина браво