Декларация от ръководството на ОФК „Пирин” Благоевград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 17 яну 2014 10:13

Във връзка с проведеният вчера приятелски мач между отборите на „Пирин” и „Лудогорец”, ръководството на благоевградския клуб иска да изрази искрени благодарности към треньорския щаб и футболистите на шампиона на България за коректното отношение, както и спортсменското поведение на състезателите към нашите футболисти през всичките деветдесет игрови минути. ОФК „Пирин” пожелава само успехи на единствения представител на българския футбол в евротурнирите тази зима и се надява разградчани да достигнат възможно най-напред във втория по-важност турнир в Европа. Благодарим за възможността да премерим сили с най-добрия отбор в България и се надяваме в най-скоро време да се срещнем в официални мачове в по-високите ешалони на първенствата.

Управител:
Николай Петрунов.

Viv.Brooke
Контакти:

Re: Декларация от ръководството на ОФК „Пирин” Благоевград

Мнениеот Viv.Brooke » 17 яну 2014 10:16

Наистина бе среща изпълнена с fear play, без грубости и простотии. Домакините показаха завидно гостоприемство, приятна атмосфера и желание за игра на високо ниво. Аз лично съм много приятно изненадан също.

Браво!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 яну 2014 10:23

Добър пример за коректно отношение между два клуба от което само могат да спечелят.
[center]Изображение[/center]

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 17 яну 2014 10:35

Всичко беше добре , с изключение на една група фенове които се опитаха да провокират отбора на Лудогорец с непристойни подвиквания , но забележете тези по голямата част от тях са студенти което ме навява мисълта , че са фенове на други отбори и бяха дошли за провокация

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 яну 2014 10:37

Босът на Лудогорец в същото време се изказа доста остро по повод атмосферата на стадиона в Благоевград, при която се игра двубоят. „Не бях много впечатлен от атмосферата на стадиона в Благоевград. Не обичам много стадиони, на които се псува и се издават маймунски звуци. Не искам да коментирам повече, може би е по-добре Пирин да си стои във В група, защото това не е за А група“, допълни той.

Из вчерашното интервю на Домусчиев.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 яну 2014 10:39

Viv.Brooke написа:Наистина бе среща изпълнена с fear play, без грубости и простотии. Домакините показаха завидно гостоприемство, приятна атмосфера и желание за игра на високо ниво. Аз лично съм много приятно изненадан също.

Браво!

Ти правиш ли разлика между Fear - страх и Fair - справедлив а ?!
bilyaletdinov написа:
Босът на Лудогорец в същото време се изказа доста остро по повод атмосферата на стадиона в Благоевград, при която се игра двубоят. „Не бях много впечатлен от атмосферата на стадиона в Благоевград. Не обичам много стадиони, на които се псува и се издават маймунски звуци. Не искам да коментирам повече, може би е по-добре Пирин да си стои във В група, защото това не е за А група“, допълни той.

Малко са го псували или малко са обърнали внимание на целият му род от женски пол ?!
Последна промяна от iliyan на 17 яну 2014 10:41, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 яну 2014 10:40

bilyaletdinov написа:

+ :)
Ти го плюеш то си мисли ,че дъжд вали.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 17 яну 2014 10:42

bilyaletdinov написа:

Изложи се Домусчиев с това изказване, но да не нагнетява обстановката излишно!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 яну 2014 10:47

ofk pirin написа:Всичко беше добре , с изключение на една група фенове които се опитаха да провокират отбора на Лудогорец с непристойни подвиквания , но забележете тези по голямата част от тях са студенти което ме навява мисълта , че са фенове на други отбори и бяха дошли за провокация

Абсолютно прав е Домусчиев,но от Лудогорец едва ли са очаквали нещо друго имайки предвид че гостуват на село.

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 яну 2014 10:52

sandi74 написа:
ofk pirin написа:Всичко беше добре , с изключение на една група фенове които се опитаха да провокират отбора на Лудогорец с непристойни подвиквания , но забележете тези по голямата част от тях са студенти което ме навява мисълта , че са фенове на други отбори и бяха дошли за провокация

Абсолютно прав е Домусчиев,но от Лудогорец едва ли са очаквали нещо друго имайки предвид че гостуват на село.

Май е обратното а ?! Селянчетата от Разград дойдоха да по ритат малко в Благоевград а ?!
От кога Разград стана повече град от Благоевград а ?! И не забравяйте " Каквото повикало , такова се обадило " !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”