Рекордите на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Рекордите на Лудогорец

Мнениеот Parmalat » 18 ное 2013 08:11

Мисля че е време за такава тема,защото Лудогорец за кратък период от време е на път да постигне уникални неща не само за Бълария,а и като цяло на международната сцена.

Постигнати уникални рекорди:
-Лудогорец е първият клуб в България,който след две поредни промоции от В в Б група при влизане в елита печели требъл.
.Лудогорец е втория клуб в света заедно с Левадия от Естония който директно след промоция от второто ниво в първото в страната си при дебютния сезон в А група постига требъл-титла,купа и суперкупа.
-Лудогорец е първият клуб в България,който постига три поредни победи в групите на Лига Европа без да получи гол.
-Лудогорец изравнява рекорда на Левски за най-много изиграни мачоее на Български отбор в един сезон на европейските клубни турнири 14 на брой след като си осигурни класиране в Шестнайдсетина финалите на Лига Европа,като има възможност дори да го надмине.През сезон 2005/2006 отбора на Левски изигра 14 мача достигайки до 1/4 финал в купата на УЕФА.
-Лудогорец е с най-много спечелени точки в групите на Лига Европа от български отбор.Досега този рекорд държеше Левски като през сезон 2009/10 спечели 7 точки.До момента Лудогорец има 10 точки като може да спечели и още.
-Лудогорец е отбора с най-много официални мачове за един сезон в България.38 за първенство,14 в европейските турнири(минимум) и 6 за купата на България(минимум) и 1 за Суперкупата на България
-Лудогорец е първия български отбор,който прескача групите на Лига Европа в новия формат на втория по-сила европейски турнир.Левски и Литекс през сезон 2005/2006 за последно са преминавали групите на УЕФА,но тогава се играха 4 мача,а отборите бяха 5 в група като се класираха първите три.Във формата на Лига Европа 4 отбора играя 6 мача като напред продължават класиралите се на първо и второ място.

Други рекорди,които Лудогорец може да постигне:
-Ако Лудогорец не загуби от ПСВ ще стане първия български отбор,който преминава групите на втория по сила европейски турнир като водач.Дори през сезон 2005/06 когато Левски и Литекс се класират на Шестнайдсетина финалите в купата на УЕФА завършиха на второ и трето място в групите си.
-Ако Лудогорец не допусне гол в следващите два мача в Лига Европа ще изравни рекорд за най-малко допуснати голове в групите на Лига Европа.Отборът на Стандарт Лиеж държи еднолично този рекорд като е допуснал само един гол.
-Ако Лудогорец защити титлата си ще стане първият отбор извън столицата,който става три пъти поред шампион.Ще изравни и постижение на Левски,който също е ставал три пъти подред шампион в историята(1994,1995,1996 година и 2000,2001,2001 година).ЦСКА е отбора с най-много поредни
титли-9(1954,1955,1956,1957,1958,1959,1960.1961,1962).
Последна промяна от Parmalat на 18 ное 2013 08:19, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Рекордите на Лудогорец

Мнениеот snakebite » 18 ное 2013 08:35

subzero написа::o :shock:
Запри се бе Пармалате.

И аз това викам, въпреки че ми е любимия ми клуб !
Много "ЩЕ" има в този списък. !
Разбира се гордея се с постиженията на отбора, но рекордите нека ги оставим за по нататък, като правим равносметката след години !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 18 ное 2013 08:43

iliyan написа:Когато тези неща ги постигне с БГ футболисти тогава ми говори за уникални неща !
В днешният свят с пари всичко може ! Тези рекорди нали знаеш къде да си ги сложиш а ;)

Адаш, тия само се изтъкват и после се чудят що ги посрещат топло навсякъде. Симпатичен отбор ми бяха, но много се изложиха.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 ное 2013 08:44

Утре да го закрият Лудогорец постиженията им ще останат колкото и да го мразят много хора.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 ное 2013 08:59

NADURVEN_FILOSOF написа:
iliyan написа:Когато тези неща ги постигне с БГ футболисти тогава ми говори за уникални неща !
В днешният свят с пари всичко може ! Тези рекорди нали знаеш къде да си ги сложиш а ;)

Адаш, тия само се изтъкват и после се чудят що ги посрещат топло навсякъде. Симпатичен отбор ми бяха, но много се изложиха.

Като гледам от година на година все по топло ги посрещат , но нещо фенска им маса си остава същата ;)
Въпреки успехи нещо не се увеличават фенове на зелените апчета ;)
Хубаво е човек да се изтъква , но след като стане номер 1 в Европа например !
Нека се учат от Кубрат Пулев - човека единственото се изтъква , че е БЪЛГАРИН !
Но нещо българите са кът в това отборче скалъпено с пари !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 ное 2013 09:05

Леле колко сте комплексирани, сякаш левски и цска не са пълни догоре с чужденци но ментета.

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 ное 2013 09:11

Парламата е доказан филмар, но пък ми харесва как бърка по дупките на форумните комплексари. Също и Лудогорец как им бърка по дупките. Нека продължават в този дух.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 18 ное 2013 10:03

wolf написа:Леле колко сте комплексирани, сякаш левски и цска не са пълни догоре с чужденци но ментета.

Точно! Ама много точно!!!
И то не само сега когато са гола вода, но и преди като имаше успехи. Успехите и рекордите на Левски, които се цитират, са постигнати с чужденци, чиито принос беше сред основните.
Навсякъде се говори за България, тука некои плюят. Кажете "Браво" или си мълчете!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 18 ное 2013 10:30

Kakва е тази тема, пусната между два кръга? Изчакай да свърши първенството и тогава прави анализи. Иначе никога не съм бил фен на отбори, в които се наливат пари и за кратко време постигат много успехи. Магията за мен е да си фен на нормален отбор, който в отделни мачове или турнири надскача себе си. И всеки път да отивам на мач с идеята, че това може да се случи пак, а не с идеята за протоколен мач, който трябва да се спечели. Успех на Лудогорец, но е жалко когато се събере българска агитка в чужбина, почне да вика "Българи юнаци", а в отбора да има 1-2 българи- то е ясно, че на чужденците не им пука за това скандиране, а и няма да го разберат

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 ное 2013 10:31

baligo написа:
wolf написа:Леле колко сте комплексирани, сякаш левски и цска не са пълни догоре с чужденци но ментета.

Точно! Ама много точно!!!
И то не само сега когато са гола вода, но и преди като имаше успехи. Успехите и рекордите на Левски, които се цитират, са постигнати с чужденци, чиито принос беше сред основните.
Навсякъде се говори за България, тука некои плюят. Кажете "Браво" или си мълчете!

Глупости на търкалета. По времето когато Левски постигна 1/4-финала в УЕФА и влизането в ШЛ, в картотекираните футболисти имаше цифром и словом петима чужденци. Къде си тръгнал да сравняваш с Лудогорец, където имат толкова общо българи?

Върни се в “Лудогорец”