Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LudogoretsRazgrad

Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?

Мнениеот LudogoretsRazgrad » 14 ное 2013 15:01

Вярно ли е че,учениците ако представят ученическа лична карта,ще могат да влязат безплатно на стадиона да гледат Лудогорец - Берое?

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?

Мнениеот we are the champions » 14 ное 2013 15:34

Не вярвам на този мач да има повече от 500-600 души.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 ное 2013 15:40

Колкото толкова, това теб, какво те вълнува, колко зрители ще има на стадиона?
Изображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 14 ное 2013 15:43

PFC Litex написа:Колкото толкова, това теб, какво те вълнува, колко зрители ще има на стадиона?

Разбира се ,че ме вълнува... не може шампиона на ''България'' да играе всеки мач пред празен стадион ...поне аз лично не си спомням от както те са в А група стадиона да се е напълнил... Домусчиев обаче носи голямата вина с тези големи цени на билетите ;)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 14 ное 2013 15:47

Кратки са ти спомените. Никога не е играл пред "празен стадион" .. аз очаквам към 2000 зрители . Отивам даже след малко ..

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 14 ное 2013 15:47

LudogoretsRazgrad написа:Вярно ли е че,учениците ако представят ученическа лична карта,ще могат да влязат безплатно на стадиона да гледат Лудогорец - Берое?

В сайта на клуба цените са обявни. не съм чувал досега да има безплатни билети. Намаления да, но безплатни.......
http://www.ludogorets.com/news.html?full_news=847
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

pomiqr63

Мнениеот pomiqr63 » 14 ное 2013 15:48

we are the champions написа:
PFC Litex написа:Колкото толкова, това теб, какво те вълнува, колко зрители ще има на стадиона?

Разбира се ,че ме вълнува... не може шампиона на ''България'' да играе всеки мач пред празен стадион ...поне аз лично не си спомням от както те са в А група стадиона да се е напълнил... Домусчиев обаче носи голямата вина с тези големи цени на билетите ;)

Това беше голям виц. Лудогорец плащат най-високите цени за билети в България и средната им посещаемост е по-голяма от 9 други отбора в А група, а сравнено като население и посещаемост е най-добрата.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 14 ное 2013 15:59

we are the champions написа:Не вярвам на този мач да има повече от 500-600 души.

Човече това е 30 хиляден град на проброяването през 2011, до сега може би е намалял с още 5-8 хиляди, нормално е.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 14 ное 2013 16:00

we are the champions написа:

Никога стадиона не е бил празен пич. Най малко по 2000 души е имало на домакински мач и то с посредствени отбори а когато мача е от особена важност се е пълнил според капацитета си. Глупаво е да се атакува колко ни е пълен стадиона при положение, че ЦСКА и Левски, които имат претенции за многобройни фенове пълнят стадиона си само при дербита между тях ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 ное 2013 16:01

LudogoretsRazgrad написа:Вярно ли е че,учениците ако представят ученическа лична карта,ще могат да влязат безплатно на стадиона да гледат Лудогорец - Берое?

Знаех си , че за вас дори 5 лв са важно ! Май тук някакъв ме убеждаваше как винаги било пълно тренировъчното игрище "Лудогорец Арена" в последните 2-3г. Явно скоро няма да съберете на този стадион повече от учебен клас , ако не гостуват отборите със сериозни агитки за да го напълнят !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”