Пускам темата с идеята да получа отговор на този въпрос!
Последно време се "набива" тази теза и едва ли не съм длъжен да подкрепя този отбор,заради коефициента,българщината и други такива!
Ако може и някои модератор да сложи и анкета!Знам,че на повечето от вас този въпрос ще му прозвучи тъпо,но има и хора които биха отговорили с да!
Национална кауза ли е Лудогорец?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Национална кауза ли е Лудогорец?
Домуса да направи стадиона в Разград и да остави хората намира, успех на Лудогорец, ама това молене хората да ходят да подкрепят отбора е тъпо.В края на сметка, публаката не е глупава и знае кога и къде има мач на Лудогорец в Европа и всеки може сам за себе си да реши дали да отиде да гледа отбора на живо.
[center]Levski & Lazio[/center]
Не е национална кауза, но не пречи да се радваме на успеха им, защото представят България и вдигат коефицента.
- nikita 333
- Контакти:
BRF написа:Пускам темата с идеята да получа отговор на този въпрос!
Последно време се "набива" тази теза и едва ли не съм длъжен да подкрепя този отбор,заради коефициента,българщината и други такива!
Ако може и някои модератор да сложи и анкета!Знам,че на повечето от вас този въпрос ще му прозвучи тъпо,но има и хора които биха отговорили с да!
Като не ти харесва,не ходи,не виждам смисъл от мрънкачи!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
Eminem написа:Не е национална кауза, но не пречи да се радваме на успеха им, защото представят България и вдигат коефицента.
Не размивай темата!Всеки може да се радва на каквото си иска!
nikita 333 написа:BRF написа:Пускам темата с идеята да получа отговор на този въпрос!
Като не ти харесва,не ходи,не виждам смисъл от мрънкачи!!
Къде да ходя?И за какво мрънкам?И какъв е отговорът ти?
BRF написа:Eminem написа:Не е национална кауза, но не пречи да се радваме на успеха им, защото представят България и вдигат коефицента.
Не размивай темата!Всеки може да се радва на каквото си иска!
Ъ ?
- Bombardier
Не е и никога няма да бъде, дори финал в ШЛ да играе. Не ангажирам никой с мнението си 

- Син до гроб_
- Контакти:
BRF написа:Пускам темата с идеята да получа отговор на този въпрос!
Не бяхте ли приготвили отново заря в храсталаците до Армията, в случай ,че Динамо отбележат гол? Имате тоя навик.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не може клубен отбор да е национална кауза, който и да е той
Иначе, че Лудогорец помагат много за трупането на национален коефицент, а и за престижа на България е факт. Знаем, че някои от левскарите и цесекарите умирате от злоба, завист и комплекси, но останалите фенове се радваме на успехите на Лудогорец, колкото и да не ви харесва.