Коефициента на България и Лудогорец расте значително

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Коефициента на България и Лудогорец расте значително

Мнениеот Parmalat » 04 окт 2013 02:02

След победата над Динамо Загреб коефициента на Лудогорец вече е 7.625 за сезон 2013/14,а този на България 3.125.Така е изравнено постижението от сезон 09/10.Ако Лудогорец стане шампион със сигурност ще е поставен във втория кръг на Шампионската Лига,а не както беше непоставен срещу Слован Братислава този сезон.За всяка победа в групата Лудогорец ще добавя 2 точки към собствения си коефициент,а за равенство 1.За България той се дели на 4 и така се прибавя 0,500 за победа и 0,250 за равенство.

Последните 5 години по коефициент на България 3.125/ 4.625/ 1.500/ 0.750/ 3.125/.
В момента заемаме 28 място с коефициент от 13.125,а сърбите са само с единица пред нас и норвежците с 14.275.

Класация на Българиските отбори в евротурнирите за сезон 2014/15

129.Левски 8.750
165.Лудогорец 7.000
184.ЦСКА 6.000
220.Литекс 5.000
268.Берое 3.500
286.Ботев Пловдив 3.000
Локомотив София 3.000
314.Локомотив Пловдив 2.500

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2015.html

Към всички тях обаче ще се добави и националния коефициент според мястото което заема националния ни отбор.Така ще се добави нещо от сорта на 0.300 до 0.650 към горните коефициенти.При още една победа в групата си или две равенства Лудогорец ще стане българския отбор с най-висок коефициент-9.000
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

CHE
Контакти:

Re: Коефициента на България и Лудогорец расте значително

Мнениеот CHE » 04 окт 2013 02:16

Грешиш брат вгледаи се внимателно в саита които си посочил ин аз го следя внимателно от миналата година .Левски има наи висок коефиценнт 11 375 до момента след това е Цска 8625 после е Лудогорец с 7 625. Наи много ме е яд че първата победа в групите на ЛЕ не се смята към личния коефицент на отбора заради скапаната система на УЕФА.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 окт 2013 02:20

Това гледах и аз токущо. Вървим добре. Браво на Лудогорец. Имат всички основания да вземат поне още една победа тук над Черноморец. И реален шанс да вземат равни от ПСВ тук и от Черноморец и Динамо там. Макар с тая игра и на моменти комбинация пред гола като Реал М. тоо могат и победи да си гонят и в Украйна , че и в Хърватска... Реално след днес в страницата на УЕФА сложиха снемка на Мисиджан и до ния пишеше , че Тотнъм , Суонзи , Севиля , Рубин, Генк , ЛУДОГОРЕЦ вървят с по 2 от 2 от началото на групите !

http://www.uefa.com/
Вижте само колко постигна Кирил и Лудогорец за 3 години с правилно наливане на пари. Какво пречи едни Батков , Томов и Венци да направят същото или поне нещо подобно... А Лудогорец още няма продукция от ДЮШ. :idea: :idea: :idea:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 окт 2013 02:21

CHE написа:Грешиш брат вгледаи се внимателно в саита които си посочил ин аз го следя внимателно от миналата година .Левски има наи висок коефиценнт 11 375 до момента след това е Цска 8625 после е Лудогорец с 7 625. Наи много ме е яд че първата победа в групите на ЛЕ не се смята към личния коефицент на отбора заради скапаната система на УЕФА.

Tези коефициент са за този сезон.В момента само Лудогорец участва от нашите отбори.Аз съм посочил за следващия.Защо за него?Ами защото той ще се гледа когато нашите отбори ще са на жребия за кръговете,а не стария.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 окт 2013 02:21

CHE написа:Грешиш брат вгледаи се внимателно в саита които си посочил ин аз го следя внимателно от миналата година .Левски има наи висок коефиценнт 11 375 до момента след това е Цска 8625 после е Лудогорец с 7 625. Наи много ме е яд че първата победа в групите на ЛЕ не се смята към личния коефицент на отбора заради скапаната система на УЕФА.

Как така ?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 окт 2013 02:23

Parmalat написа:

Tези коефициент са за този сезон.В момента само Лудогорец участва от нашите отбори.Аз съм посочил за следващия.Защо за него?Ами защото той ще се гледа когато нашите отбори ще са на жребия за кръговете,а не стария.

Е не се ли гледа общо? Примерно Левски - ЦСКА и Лудогорец в групите на ЛЕ догодина - съответно Левски в урна 3 да кажем ЦСКА , Лудогорец в 4? :?
Тоест нали общия се гледа не само от тоя сезон. То ако е само от тоя Левски трябва да има 0.001 а ЦСКА 0 !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 окт 2013 02:33

mormona написа:
Parmalat написа:

Е не се ли гледа общо? Примерно Левски - ЦСКА и Лудогорец в групите на ЛЕ догодина - съответно Левски в урна 3 да кажем ЦСКА , Лудогорец в 4? :?
Тоест нали общия се гледа не само от тоя сезон. То ако е само от тоя Левски трябва да има 0.001 а ЦСКА 0 !

Не съм добър по математика от малък и допускам елементарни грешки.Знам че се гледа коефициента за 4 или 5 години назад.Последната отпада и изкараните точки от годината се добавят.Така реално върви сезон за сезон.Ако пропуснеш участие или нямаш такова коефициента ти е по-нисък.Пълна мешавица. :lol:До групите на двата турнира се гледат коефициентите.Както си написал на Урните поставени и непоставени до групите.В групите се делят отново тези с най-големите са в първа като Барселона и Байерн Мюнхен примерно.Надолу във втора са тези с по-ниските и така до четвърта където са тези с най=нисък коефициент.Лудогорец беше с коефициент около 3 когато започна участието си тази година.И с този коефициент се гледа докато участва до групите.През това време те трупат коефициент,но той ще се зачита чак през другата година.Както съм написал по-горе вече е 7.Излязат ли от групата си и имат ли късмет може да го дигнат много.Базел миналия сезон до 1/2 финала в Лига Европа е натрупал 17.675 клубен коефициент.Всичко си зависи от Лудогорец.Може при малко по-висок коефициент дори да са поставени 2 кръга в Шампионската Лига /втори и трети/.Всяка година обаче е индивидуална.Зависи кои отбори ще са шампиони и какви коефициент ще имат.Със сигурност Лудогорец ще е поставен поне един кръг в Шампионската Лига.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 окт 2013 02:44

да де абе как доиде и един кръг пак е нещо. Те сега така играят , че едва ли не не се вижда къде ще загубят точки. Надали така ще стане НО нещата ми напомнят на Ред Бул от 2009 можеби. Дето пръсна и Лацио и Виляреал и най-тегаво им беше с Левски ама зеха 6 от 6. Незнам това колко дига ма не е малко. Напролет и да отпаднат от Тотнъм или Севиля след 2 загуби важното е , че ще са направили супер сезон.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 окт 2013 02:52

mormona написа:да де абе как доиде и един кръг пак е нещо. Те сега така играят , че едва ли не не се вижда къде ще загубят точки. Надали така ще стане НО нещата ми напомнят на Ред Бул от 2009 можеби. Дето пръсна и Лацио и Виляреал и най-тегаво им беше с Левски ама зеха 6 от 6. Незнам това колко дига ма не е малко. Напролет и да отпаднат от Тотнъм или Севиля след 2 загуби важното е , че ще са направили супер сезон.

6 по 2=12 точки коефициент за Ред Бул от сезон 2009.След групите за победа се дава 3 точки.За равенство незнам.Трудно Лудогорец ще направи 6 победи,но ще е добре да постигне колкото може повече.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 04 окт 2013 08:39

Още малко и ще изпреварим Сърбия по коефициент, напред Орли, летете високо

Върни се в “Лудогорец”