Честита победа смачкахме Динамо . Успех занапред в Европа на Лудогорец, в първенството след Левски.
Честито!
Честита победа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- olympic teteven
- Контакти:
Re: Честита победа
Честита и от мен! Яд ме е само, че не направиха 4:0, както бях прогнозирал пред седмицата...
Нищо. Срещу Черноморец очаквам толкова...

Нищо. Срещу Черноморец очаквам толкова...

- stpehenhunt11
- Контакти:
За смях ги направиха... Уникално
Честито на Лудогорец и от мен. Много добра и тактически грамотна игра + Владо Стоянов = 3:0. А кефа става двоен като се има предвид, че хърватите дойдоха като аслани, а се прибраха н..рани (а някои от техните фенове, от тези които стигнаха до София, и бити).

-
W84me написа:Бягай бе, ти нормален ли си?
Аз съм човека, който най-много се е дразнил с Лудогорци, но в Европа се радвам на нашите БГ отбори!
- ultralevski
- Контакти:
Levskar_forever написа:W84me написа:Бягай бе, ти нормален ли си?
Аз съм човека, който най-много се е дразнил с Лудогорци, но в Европа се радвам на нашите БГ отбори!
Щот си балък. Стига с този псевдопатриотизъм. Жалко, че ще мине групата това отборче. Но помнете, че Домуса не е вечен.
Само феновете са важни!
Levskar_forever написа:W84me написа:Бягай бе, ти нормален ли си?
Браво на теб. Че и тема си им пуснал. Юнак.

Idiot_forever
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- superspiro
- Контакти:
ultralevski написа:Levskar_forever написа:W84me написа:Бягай бе, ти нормален ли си?
Щот си балък. Стига с този псевдопатриотизъм. Жалко, че ще мине групата това отборче. Но помнете, че Домуса не е вечен.
Това отборче бие ПСВ в Холандия, а вие бяхте на ваканция в Азия.Жалко, че си минал през вратата на родилното . Но помнете, че тъпотията е вечна.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Тъжно ми е да го призная, ама като че ли най-големите хейтъри са левскари...
Както и да е, честито на лудите, и все така!
Както и да е, честито на лудите, и все така!