Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Мнениеот 0007 » 19 авг 2013 18:01

Първо,преди всички да ме нападнете,нека кажа,че допреди ден имах желание да прекарам сряда вечер на "Васил Левски",гледайки качествен футбол и надявайки се да стана свидетел на второто влизане на БГ отбор в ШЛ(въпреки че 3 месеца по-рано бях афектиран заради малоумщината на собствения си отбор и си го изкарвах на всичко живо,най-вече на разградчани).Сега ще кажете "Какъв левскар си ти,бе?" - не страдам от скрупули и нямам комплексът Левски да остане единственият БГ участник в ШЛ.Та да се върнем на проблема.Днес двама мои приятели,работещи в две различни фирми,нямащи нищо общо една с друга ми се обадиха с предложение да посетя въпросния мач.Тамън си казах "Супер,имам и компания вече",когато и двамата ми казаха,че посещението няма да ми излезе нищо,а всичко се поема от фирмите им.И какво се оказало - някой е платил на фирмите им да съберат определена бройка хора,които да подкрепят Лудогорец.Това ли е начинът,драги съфорумци?Г-н Домусчиев толкова ли не може да се примири с факта,че е избрал отбор с малка фенска маса,голяма част от която няма възможност да пътува чак до София,а се опитва да си "набави" подкрепа чрез средствата си? Ще дойде момент,в който Лудогорец ще тръгне надолу и тогава феновете ще намалеят,интересът също,какво ще направи тогава?

ПП Все пак успех на зелените,дано след седмица и половина да ги видим в жребия за групите ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Мнениеот D.Georgiev » 19 авг 2013 18:05

Е какво е това сега? Давай имена на фирми! Ако ще си говорим приказки и аз мога да си съчинявам истории. Дори да е вярно, на мен ми звучи повече като съчинения. Той Домусчиев в цяла България на всички фирми собствениците познава. Добре, че не си говорил с трети човек, че от там вече стана ясно давали шапки и шалове :D Хайде ако ще говорим такива неща да бъде с телефони за връзка, имена и фирми. Другото е ала-бала.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 авг 2013 18:09

Едната е в сферата на хазарта,другата се занимава с кетъринг.Повече няма да кажа,от уважение към приятелите ми :roll:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 19 авг 2013 18:14

Със сигурност ще има платени на стадиона. 80% ще са платени. Иначе ще има 2000 човека, а това е срамно.(не че с платените пак няма да е срамно)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 авг 2013 18:14

0007 написа:Едната е в сферата на хазарта,другата се занимава с кетъринг.Повече няма да кажа,от уважение към приятелите ми :roll:

Това е несериозно. Чул съм го, вярвайте ми - така е, ама няма да ви кажа откъде. Източник на жълт вестник. Хайде ако е така фирми, телефони и имена за връзка, има хора търсят си безплатни билети, нека да се свържат. Нали това е целта?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 авг 2013 18:15

Докато не ми дадете телефон да се обадя и да ми предложат билет на никого не вярвам.

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 19 авг 2013 18:18

Има ли опция управителите на въпорните фирми просто да са футболни фенове и да жертват едни 2-3хиляди лева, за да помогнат на отбора на Лудогорец. И че това, че са ти се обадили в 1 ден е просто съвпадение ?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 авг 2013 18:18

Лудогорец така и не разбраха нещо много важно. Какво значение колко фена ще има на мача в София? Ами така се стекли нещата - Разград е далеч, хората не са богати и не могат да си позволят пътуване до София. Дори и в сряда да няма много хора, Лудогорец може само да спечели - уважение, престиж с играта си. А от там и повече фенове. Обаче благодарение на чудовищния комплекс на Домусчиев, сега фирмите ще плащат на служителите си да ходят на мач. И защо? Каква е разликата между почти празен стадион и пълен стадион, с фенове, които си мълчат????
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 19 авг 2013 18:18

Окей бе хора... дори и да е вярно, какво от това? Наемът е платен... отборът има право да кани. знам ли? Ясно е, че сами не можем да напълним стадиона. Кое му е лошото и тъпото от цялата работа? Това не мога да проумея.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 авг 2013 18:20

това сме го дъвкали и дъвкали.Аз подкрепям единствено футbolen клуб Левски.Просто такава ми е съдбата,тези патриотични ние сме Българи и бла,бла да когато играе България сме Българи ,но в ЕКТ си има отбори или какво ще ми кажете че примерно в Испания феновете на Барса и Реал примерно подкрепят Севиля или в Англия феновете на Челси и Манчестър подкрепят отбора на Суонзи.
Г-н Петричев вие си играете за вашите фенове ,радвайте тях защото те ви подкрепят а не България.
От мен искренно ви желая успех и само толкова аз за вас нито мога да скандирам нито да викам,но мога да се радвам и ако успеете ще го направя.
Намесих Петричев защото му четох глупостите в Гонг.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Лудогорец”