Откривам тема за мача с Черноморец
Нека обсъдим предстоящия мач, че гледам акулите се превъзбудиха в техния форум. Моля, да се придържаме и да пишем тук, а не при тях !
X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0
Последна промяна от snakebite на 29 окт 2012 16:29, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч
Ако погледнем реално мачът ще е много оспорван . На линия са играчи, който бяха контузени , подписахме и с двама нови играчи ! Най-реално може би хикс , но може да има и изненада което е напълно възможно
1:1 2:1

Това, което ме изненада като информация от фенове на Черноморец е, че теренът им вече е в лошо състояние. Въпросът около изхода на мача обаче, за мен касае това дали нашите ще имат увереност да не позволят да се повлияят от изпускането на Ботев Враца. Защото неминуемо това води до нервност, а това разваля играта. Играят ли си без притеснение - не мисля, че ще имат проблеми да вземат убедително този мач.
[center]
[/center]

Ivo-Chernomoretz написа:Ако погледнем реално мачът ще е много оспорван . На линия са играчи, който бяха контузени , подписахме и с двама нови играчи ! Най-реално може би хикс , но може да има и изненада което е напълно възможно![]()
На линия са само Трифонов и Педро Мендеш,а и е абсурд да играят двамата нови в този мач.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- mistreated
- Контакти:
tsonpen написа:Това, което ме изненада като информация от фенове на Черноморец е, че теренът им вече е в лошо състояние. Въпросът около изхода на мача обаче, за мен касае това дали нашите ще имат увереност да не позволят да се повлияят от изпускането на Ботев Враца. Защото неминуемо това води до нервност, а това разваля играта. Играят ли си без притеснение - не мисля, че ще имат проблеми да вземат убедително този мач.
Аз мисля, че голямо значение ще има резултатът от мача Ботев - ЦСКА. При една евентуална победа на червените, напрежението върху Лудогорец от нова издънка неминуемо ще се увеличи. Като имаме предвид и че най-вероятно Левски няма да има проблем с Локо ПД, то след този кръг е напълно възможно да има нов водач в класирането или поне разликата на върха да е минимална.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- we are the champions
- Контакти:
победа за Отбора на бургас...
mistreated написа:tsonpen написа:Това, което ме изненада като информация от фенове на Черноморец е, че теренът им вече е в лошо състояние. Въпросът около изхода на мача обаче, за мен касае това дали нашите ще имат увереност да не позволят да се повлияят от изпускането на Ботев Враца. Защото неминуемо това води до нервност, а това разваля играта. Играят ли си без притеснение - не мисля, че ще имат проблеми да вземат убедително този мач.
Аз мисля, че голямо значение ще има резултатът от мача Ботев - ЦСКА. При една евентуална победа на червените, напрежението върху Лудогорец от нова издънка неминуемо ще се увеличи. Като имаме предвид и че най-вероятно Левски няма да има проблем с Локо ПД, то след този кръг е напълно възможно да има нов водач в класирането или поне разликата на върха да е минимална.
Няма как след този кръг да има нов лидер

Моята прогноза я дадох преди мача с Ботев Враца!Черноморец ще са ВТОРИЯ отбор взел точка/и на разградчани!Следователно 1Х
Трудна победа с гол на Марселиньо или Ванката.
Със сигурност Херо не е забравил какво се случи на мача на "арената" и как се подиграха с него и с отбора му......А и трябва да помага на Левски за това 2-1 за Черноморец
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим