Поздравително писмо от Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

fixxxsers
Контакти:

Поздравително писмо от Лудогорец

Мнениеот fixxxsers » 02 юни 2012 21:34

Може да е малко некоректно, че цитирам друга медия ама доброто поведение и европейското мислене трябва да се поощтряват.
Феновете на Лудогорец изпратиха до Football24.bg поздравително писмо до отборите на Ботев Пловдив, Етър Велико Търново и Пирин Гоце Делчев.

Поводът за писмото е влизането на отборите в "А" група.

Национален фен клуб "Лудогорец"- Разград поздравява отборите и привържениците на ПФК"Ботев"- Пловдив, ПФК"Етър1924"- Велико Търново и ФК"Пирин"- Гоце Делчев по случай влизането им в "А" професионална футболна група. Убедени сме, че с вашето присъствие нивото на елитната българска група ще се вдигне още повече, като бъдещия шампион на България ще може с достойнство да се гордее, че е победил в един толкова силен шампионат като очаквания 2012-2013. Нека всички фен организации направим така, че по трибуните да цари позитивна празнична атмосфера на всеки един от футболните двубои. Стискаме палци, че отборът на "Литекс" ще преодолее своите трудности и също ще покаже висока класа. Убедени сме, че всички ние със силното си присъствие ще докажем, че в България "футболна провинция" няма. Нека през очаквания шампионат победителя се реши само и единствено с футболни средства.Нека най-добрият победи!

На мен лично много ми се иска по терените да гледаме футбол, а не ексцесии по трибуните и после да се състезаваме по форумите кой най- много мразим.
Браво на фен клуба!
Изображение

fixxxsers
Контакти:

Re: Поздравително писмо от Лудогорец

Мнениеот fixxxsers » 02 юни 2012 22:30

Хората най- искрено поздравяват няколко отбора, а отново се намери начин да се плюе и отрича.
Искрено се радвам, че повечето феновете на Лудогорец са наистина толерантни и не са забравили от къде отбора е тръгнал.
Изображение

Bolyar
Контакти:

Мнениеот Bolyar » 03 юни 2012 00:54

Благодаря! Наистина се надявам следващото първенство да е най-силното в
елитната група от доста години насам и да се характеризира с по-малко скандали,
по-малко селски прояви по трибуните и повече "позитивна празнична атмосфера на
всеки един от футболните двубои" :)

Пожелаваме успех на Лудогорец в квалификациите на Шампионската лига!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 03 юни 2012 08:30

На мен лично тая декларация ми идва малко в повече. Лудогорец са един добър модел за това, как трябва да се работи в България, но май взеха да се мислят за много големи. За мен лично е срамно, някво селско отборче да праща поздравителна декларация до БОТЕВ и до Етър, които са два славни български отбора, че се били завърнали в "А" група. Да си гледат ШЛ и да не се занимават с големите отбори.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 03 юни 2012 11:04

Tribune East 1912 написа:На мен лично тая декларация ми идва малко в повече. Лудогорец са един добър модел за това, как трябва да се работи в България, но май взеха да се мислят за много големи. За мен лично е срамно, някво селско отборче да праща поздравителна декларация до БОТЕВ и до Етър, които са два славни български отбора, че се били завърнали в "А" група. Да си гледат ШЛ и да не се занимават с големите отбори.

Щом като другите мнения бяха изтрити, какво прави това от цитата? Май модераторите не могат да бъдат безпристрастни!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 03 юни 2012 11:05

Скоро не се бях смял толкова- какво ли не бих дал да видя и аз любимия си отбор шампион и после цяло лято да чета за хленча на "грандовете" :) (гледам, че са изтрили мненията докато пиша)

Колкото до поздравителното писмо и мненията, че Лудогорец нямал право, защото е от скоро в елита- дай сега и България да не праща поздравителни писма на другите големи държави, защото сме малки.

Продължавайте в същия дух и успешно ново първенство.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 юни 2012 11:17

Не разбрах което му е добро на модела а ?! Събираш всичко що се е доказала и не го искат в Европа но са българи които са минали през ЦСКА , Левски , Литекс и т.н. ! Иначе казано взиаш доказани футболисти за БГ и си готов и въобще не ти дреме , че хората които са те вкарали в А група си ги изритал като мръсни котетата без дори да им дадеш шанс да се докажат в А група ! Това ли му викате модел за подражание ! Това аз му викам подигравка с труда на хората ! Да не споменавам , че служители БМФ имат да взимат , но тези пари които са изкарани с много труд от БМФ отиват в Лудогорец за П.Р. на Кирчо и да се показва колко много милее за Лудогорец ! И аз мога да милея за Бдин с парите на другите !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 03 юни 2012 11:40

iliev72 написа:Не разбрах което му е добро на модела а ?! Събираш всичко що се е доказала и не го искат в Европа но са българи които са минали през ЦСКА , Левски , Литекс и т.н. ! Иначе казано взиаш доказани футболисти за БГ и си готов и въобще не ти дреме , че хората които са те вкарали в А група си ги изритал като мръсни котетата без дори да им дадеш шанс да се докажат в А група ! Това ли му викате модел за подражание ! Това аз му викам подигравка с труда на хората ! Да не споменавам , че служители БМФ имат да взимат , но тези пари които са изкарани с много труд от БМФ отиват в Лудогорец за П.Р. на Кирчо и да се показва колко много милее за Лудогорец ! И аз мога да милея за Бдин с парите на другите !

С тази разлика, че ти сигурно не си милионер, а той си е собственик и сам определя парите в каква посока да поемат.Никой не може да му се меси в бизнеса.Така е решил, така е направил.Със старите играчи отборът нямаше да е това, което е в момента.Ботев също ще изградят нов отбор за елита.Не виждам какъв ти е проблема в случая.Щом гониш високи цели, влагаш в играчи, с които да ги постигнеш.Тимът вече има облик и стил на игра и ще се купуват играчи, само за да се вдигне нивото на дадени постове.Колкото до писмото, смятам, че заслужава адмирации.Напълно нормална човешка постъпка.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 03 юни 2012 12:00

Доста глупости изчетох в тази тема!Включително и от канари.И какво му е лошото на писмото?Напротив,това е проява на добри обноски,нещо което отсъства във всички сфери на живота у нас!Вместо да го адмирираме , започваме с : ,,кои сте вие , че ще ни поздравявате'' , ,,никой не ви иска поздравите'' и др. подобни!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 03 юни 2012 12:09

radezki написа:Доста глупости изчетох в тази тема!Включително и от канари.И какво му е лошото на писмото?Напротив,това е проява на добри обноски,нещо което отсъства във всички сфери на живота у нас!Вместо да го адмирираме , започваме с : ,,кои сте вие , че ще ни поздравявате'' , ,,никой не ви иска поздравите'' и др. подобни!

Абсолютно си прав, но за съжаление такива коментари показват защо няма публика по мачовете! Не е проблема само в ниското ниво, тъй като интрига има! Но това че абсолютни идиоти смятат, че стадионите са само за тях е по-големия проблем!
Поздрави! Дано тази година в 3-ката да няма софийски отбори! На мен нещо от рода на Разград, Пловдив, Бургас или дори Варна, независимо в какъв ред би ми се понравило много!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”