Септември/Симитли/ - Лудогорец/Разград/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Септември/Симитли/ - Лудогорец/Разград/
Поздравления за Симитли, че са на полуфинал! Победиха ЦСКА, но няма да имат сили срещу Лудогорец. Домакинството им едва ли ще бъде от значение, единствено лошия терен може да затрудни разградчани. Лудогорец са на финал!
Re: Септември/Симитли/ - Лудогорец/Разград/
И аз мисля ,че Лудогорец е на финала. Жалко ,че приказката за момчетата от Симитли ще свърши...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Лудогорец и Септември Симитли играха контрола преди подновяването на втория полусезон.Лудогорец победи с 3-0.Очаквам разградчани да са на финал.И дано финалът не е в София,а в Бургас,защото там ще има много повече фенове.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
turbogena написа:И аз мисля ,че Лудогорец е на финала. Жалко ,че приказката за момчетата от Симитли ще свърши...
Но тази на Лудогорец продължава.Истинко събитие ще е отбор който за първи път играе в А група да спечели дубъл.Това ще е сигурно единственото такова постижение в Европа.
[center]R.I.P[/center]
Parmalat написа:Лудогорец и Септември Симитли играха контрола преди подновяването на втория полусезон.Лудогорец победи с 3-0.Очаквам разградчани да са на финал.И дано финалът не е в София,а в Бургас,защото там ще има много повече фенове.
След като никой от полуфиналистите не е от София ясно е ,че финала ще е в София .
И все пак за Септември не е малко, че стигнаха до полуфинал, особено след елиминация на ЦСКА.
Мисля, че Лудогорец няма да сбърка в Симитли, видя се колко сериозно подходиха към мача с Ботев-Пловдив. А и само преди година бяха в Б група и Петев не е забравил какво е положението там и как се играе. През януари Лудогорец игра контрола в Сандански със Септември Симитли, която завърши 3:0.
За мен това е може би най-нежелания жребий, надявах се Лудогорец да домакинства, може би срещу Локо-Пловдив срещу когото не е домакинствал и до есента няма да домакинства на Лудогорец Арена.
Според мен финалът ще е между Лудогорец и Литекс. Може би в София? Но не изключвам и Локо Пловдив да ни изненада и да продължи. Ако беше домакин - доста вероятно, сега по-малко.
Мисля, че Лудогорец няма да сбърка в Симитли, видя се колко сериозно подходиха към мача с Ботев-Пловдив. А и само преди година бяха в Б група и Петев не е забравил какво е положението там и как се играе. През януари Лудогорец игра контрола в Сандански със Септември Симитли, която завърши 3:0.
За мен това е може би най-нежелания жребий, надявах се Лудогорец да домакинства, може би срещу Локо-Пловдив срещу когото не е домакинствал и до есента няма да домакинства на Лудогорец Арена.
Според мен финалът ще е между Лудогорец и Литекс. Може би в София? Но не изключвам и Локо Пловдив да ни изненада и да продължи. Ако беше домакин - доста вероятно, сега по-малко.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Финала трябва да е на най-хубавия терен (да не е изкуствен) независимо в кой град или село е.
Изключително много се радвам за Септември, фен съм на Лудогорец, надявам се момчетата на Петев да подходят сериозно и да победят. Най-много бих се радвал ако финала беше Септември - Лудогорец в Бургас, но все пак.. жребий! Това че Симитли стигнаха до полуфинал означава много, дано поука да си вземат всички БГ отбори и да се промени първенството.. Успех!
ЕМИЛ написа:Parmalat написа:Лудогорец и Септември Симитли играха контрола преди подновяването на втория полусезон.Лудогорец победи с 3-0.Очаквам разградчани да са на финал.И дано финалът не е в София,а в Бургас,защото там ще има много повече фенове.
След като никой от полуфиналистите не е от София ясно е ,че финала ще е в София .
Защо финалът да е в София?Стадион Лазур е много по-добър избор,защото първо е по-модерен,а и феновете може да изкарат едно море преди мача.

[center]R.I.P[/center]