Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
bubka написа:favaca8888 написа:bubka написа:nghcvth написа:ЦСКА ги закриха и няма какво повече да видят, Левски последното десетилитие освен резили друго не са видяли, няма и скоро да видят. Даже и до Азия стигнаха милите. Лудогорец дори и в най- жалкото си състояние продължава да играе в групите на Лига Европа.
Нормално, и аз да имам пари да поддържам отбор и всяка година да му купувам титлите, отборът ми също ще играе в групите. Тъй като съвременният формат е така направен, че през квалификациите за ШЛ се стига много лесно до групите на Лига Европа, особено ако в началото набереш малко коефициент, който да те праща поставен в схемата. Естествено, че ще влизат. Дори и отбор 4-6-то място в А група, през квалификации за ШЛ, ще се класира много често в групите на ЛЕ. Ама как нормален отбор да стигне до там, след като е направена цяла мрежа от купени съдии, мачове, сателити, БФС, така че титлата да е гарантирана по всякакви параграфи.
Стани,качи си на покрива и пиронче.Да е сигурно.
[offtopic]Ще ти го забия пирончето в гъза първо,...за да е сигурно[/offtopic]
ImmortaL_1000 написа:Не знам как може да има толкова много разлика във двата мача. Ми Алия мач нямаше Лудогорец. Днес коренно различни. Сякаш гледам Лудогорец преди 2 години, бързи подавания , бързи атаки и себераздаване на макс . Само във тази форма могат да правят успехи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта