V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец" FT: 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dido77
Контакти:

Re: V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец"

Мнениеот dido77 » 17 сеп 2012 00:05

BETCHUALENG написа:Просто някои хора смятат, че вместо Лудогорец да си решава мачовете когато има сили да го направи просто вкарва гол и започва да трепери да не им го върнат. Сори, не е сериозна тая картинка, това е поне трети мач в този шампионат, когато Лудогорец кара на този принцип. Така караше и в Европа и имаше Достойно отпадане. Вместо .. кой знае, с оглед на противниците на Динамо може би и групи на ШЛ. И беше възможно..

Нито 1 отбор не може да постига само победи, но Лудогорец може да си решава много от мачовете на ниво А група рано рано. Вместо това трепери. Искрено се надявам това да продължи до мача им с Левски, барем и моя отбор се възползва от "тактиката" на Петев. Само дето нищо чудно преди това ЦСКА да го направи още след седмица..

Ти колко мача от началото на сезона изгледа, че правиш напъни и да анализираш.Как точно установи, че Лудогорец трепери в някой мач по българските терени? Отбора си вкарва ранен гол и след това спокойно изчаква момента за втори, който да убие мача. Литекс имаха ЕДНО чисто положение, станало след груба (абсолютно нетипична за него) грешка на Гулдан. Останалото беше много шум за нищо. Пък и не схващам, защо си се запритеснил за шампиона, нима това не е добре за "твоя" отбор. :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 сеп 2012 00:44

Провали ми се плана да гледам този мач. Когато чух (по радиото), че Бургзорг заменя Марселиньо не повярвах на ушите си. А малко по-късно той вкара и гол, което тотално ме хвърли в оркестъра. Не приемам като чиста монета думите на коментатора, но си личеше, че Литекс са активни - имаха доста ъглови удари. Добре е ако нашите са изиграли този мач прагматично, както каза Петев. Лошо, ако късметът ни е спасил. Хареса ми, че и Петев и Домусчиев не скриха, че и за тях съществува същият проблем, който напоследък коментираме - че след като поведем чакаме мачът да свърши.
[center]Изображение[/center]

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 17 сеп 2012 02:48

dido77 написа:Ти колко мача от началото на сезона изгледа, че правиш напъни и да анализираш.Как точно установи, че Лудогорец трепери в някой мач по българските терени? Отбора си вкарва ранен гол и след това спокойно изчаква момента за втори, който да убие мача. Литекс имаха ЕДНО чисто положение, станало след груба (абсолютно нетипична за него) грешка на Гулдан. Останалото беше много шум за нищо. Пък и не схващам, защо си се запритеснил за шампиона, нима това не е добре за "твоя" отбор. :)

1.Следя не само Лудогорец, а няколко български отбора. Интересувам се. Където може - кадри, където може - запис, това онова. Разчитам и на обективни зрители, които ходят по тия мачове. Не само на Лудогорец, по принцип.
2.Лудогорец ме интересува с оглед на това, че освен човек, който предпочита Левски аз съм и любител на КАЧЕСТВЕН и смислен футбол. С други думи не съм фанатик идиот, който не може да оцени една качествена продукция.
И с факта, че.. хайде на 99% това ще е отбор, който ще представлява България в ЕКТ накрая. И пак ще има добро играли шанс немали. И ще е виновен съдията, че няма кой да вкара втори гол в Разград примерно. А за разлика от много фенове аз искам хем Левски да е лидер, хем другите да не са слаби и да представят България добре навън. Как да ти кажа, по-интересно ми е победите да са над качествени съперници. Всеки може да бие Санта Хулия и Ботев Криводол.
От лафа Не е нужно да сме силни, нужно е другите да са по-слаби.. се напатиха всичките ни Грандове. Питайте Мура, Тампере и Зимбру. Ако я карат така от Разград.. и техния фолклор ще се сдобие с подобна емблема.

Поради тази причина искам силен ЦСКА, силен Лудогорец и един Левски, който може да ги бие. И тази тройка да е способна да впечатлява навън, по възможност повече от 2 мача.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 17 сеп 2012 09:25

Аз пък искам да поздравя разградчани, които отидоха до Ловеч и си подкрепяха отбора - кеф ми става, когато по-малките отбори събират публика повече от 'грандовете', които играят на стадиони с повече капацитет от целия Разград :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 сеп 2012 12:59

Четох мнения във форума на "Литекс" и общо взето нещата са някъде по средата. От една страна превъзходството им не е било както го изкараха по радиа и медии, като почти не са имали чисти положения и от друга страна нашите общо взето не са показали и половината от това, на което са способни и са имали голяма доза късмет. Отново чета за безрайното лежене и бавене на играта, което съм сигурен че е така. Резултатът сам по себе си е отличен, но явно наистина не изразява реално нещата. Лично аз бих бил по-доволен и на 0:1, но да е по начин, по-който не е останало съмнение кой е заслужавал повече да спечели мача. Радвам се че сме направили един от тези така наречени "шампионски мачове", но поведението на футболистите ни след като поведат в резултата не е нито шампионско, нито спортсменско.

П.П. За тези, който си мислят че аз едва ли не смятам, че имаме отбор който да бие всеки мач с разлика ще кажа, че ако не го бях виждал в някои мачове нямаше да го твърдя. За това се ядосвам, защото смятам, че в голям процент от случаите наистина можем да сме безапелационни, а ние играем под потенциала си. Аз искам да виждам отбора като в мачовете с "Евъртън", "Динамо" Загреб до отбелязването на първия гол, както и определени моменти от втория мач, с "ЦСКА" първото полувреме и т.н.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 сеп 2012 13:06

Щастливият миг на Бургзорг:

http://ludogorets.com/gallery/20120917103358.jpg
http://ludogorets.com/gallery/20120917103416.jpg
http://ludogorets.com/gallery.html?full_gallery=36

За него това е неописуема радост по разбираеми причини. А още в първото видео, което му гледах, ми направи впечатление, че е директен и прагматичен. Имаше един момент, когато докато влезе и се намеси решително. Не помня с гол ли завърши или спаси от гол. Нищо забележително, но влезе и тръгна директо към целта и беше фактор. В мача със Стяуа често отнемаше топката от съперников играч. Вчера слушах, че два пъти поред избиваше топката от ъглов в нов ъглов. И след това гола му. Предполагам, че не е било някакво майсторско изпълнение, а първото нещо, което е трябвало да се направи и той не се е поколебал.
И мен, както и доста други хора, ме вълнува защо го взеха и може да се окаже, че има нещо в него, освен че може да пее :mrgreen:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец" FT: 0:2

Мнениеот D.Georgiev » 17 сеп 2012 14:31

От "Литекс" си замълчаха за съдийството след мача, само за да могат след това да нададът вой. Имат претенции за три ситулации, но оскъдното видео ни предлага само гола на Гъргоров, който те смятат че е бил от засада. Направих си труда да направя един шот, за съжаление с отвратително качество:

Изображение

Това е моментът на паса към Гъргоров, който е с ГРЪБ към вратата и ЗАД него има защитник на "Литекс", който позволява по най-елементарен начин Бадемът да се завърти и да отбележи. Страничният не се вижда на скрийна, но е точно на линия на засадата, нито изостава, нито избързва. След гола пък футболистите на "Литекс", които виждат идеално ситуацията нямат претенции към страничния. Сами си преценете.
Другите положения няма да ги коментирам, защото не съм ги видял.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 17 сеп 2012 15:27

Абе какво лежане бе? В този мач нямаше нито симулации нито лежане, както от единия така и от другия отбор( с изключение на един момент в който Марселиньо падна и си полежа , но след като видя че съдията на спря играта стана.) Мен ми направи впечатление че след смяната си, Марселиньо започна да хвърля шишета и тениски на скамейката и Петев го прати под душовете , без да догледа мача. Колкото до владеенето на топката , Литекс я владееха по-вече от първия гол докъм 50 минута , и то около центъра. Головите им положения надали бяха повече от 4, от които две чисти. Липсваха ми атаките от дясно. След като Франк влезе тогава се пораздвижи фланга. Може би причина за това е някаква травма на Иван Стоянов(след като го смениха, глезенът му беше обвит с голямо количество лед).
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 17 сеп 2012 19:09

Верно Марсело не постъпи коректно.... при смяната дори и да е играл слабо си му скандирахме името понеже ние не гледаме даден мач а гледаме какво е дал той дотук като цяло откакто е в отбора, та беше длъжен поне да махне веднъж за поздрав.... заради тях ходим и се изсипваме толкова народ.
200 километра, прибиране в 02:00 и на другият ден на работа.... е не го правя да си чеша крастата правя го заради такива като него, за да не се чувстват че нямат подкрепа, можем да сме всякакви, може да ни опреличават като всякакви но за това гостуване заслужаваме само аплодисменти... това е пътя и начина да се подкрепя отбора, не че сме кой знае какво но за нашият град, хората които живеят тук, масовото безпаричие си се представяме доста добре по трубините, точно и затова Марсело трябва малко да се замисли за поведението си.
Надявам се да си върне формата и да ни радва отново... иначе затова което направи досега за отбора ни само един дълбок поклон от моя страна!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 сеп 2012 19:20

D.Georgiev написа:От "Литекс" си замълчаха за съдийството след мача, само за да могат след това да нададът вой. Имат претенции за три ситулации, но оскъдното видео ни предлага само гола на Гъргоров, който те смятат че е бил от засада. Направих си труда да направя един шот, за съжаление с отвратително качество

Това ми прилича на първата птичка от това, което предстои във времето до мача с ЦСКА. Интриги, спекулации и т.н. Макар, че сега зарядът е много по-малък от преди и е доста спокойно по-малко от седмица преди мача.
Но така "след дъжд качулка" се правят нещата, които някой поръчва. Нито в прекия коментар на мача, нито в коментарите след мача от двата отбора имаше и намек за нещо подобно. Явно инструкциите още не са били получени ;)

Върни се в “Лудогорец”